• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Slm kızlar ben yarın sabh saat 9 da hastanede olucam ameliyat için istanbuldan denizliye geldim denizli devlet hastanesinde cengizbayram ameliyat edicek hem dikleştirme hem protez koycak 300cc 325cc 350cc 375cc bunlardan hangisi uygun olursa onu koyucam dedi heyecanım anlatamam uyuyamam bu gece sanırım inşallah iyi geçer iyleşme için doktorum mızmız bir bayansan bi hafta on güne anca diyo ama.degilsen 3 gün sonra daha iyi olursun dedi..
İnşallah çok rahat ve başarılı bir ameliyat geçirirsin canım.

Slm kızlar ben yarın sabh saat 9 da hastanede olucam ameliyat için istanbuldan denizliye geldim denizli devlet hastanesinde cengizbayram ameliyat edicek hem dikleştirme hem protez koycak 300cc 325cc 350cc 375cc bunlardan hangisi uygun olursa onu koyucam dedi heyecanım anlatamam uyuyamam bu gece sanırım inşallah iyi geçer iyleşme için doktorum mızmız bir bayansan bi hafta on güne anca diyo ama.degilsen 3 gün sonra daha iyi olursun dedi..
Ağrısız acısız güzel ameliyatların olsun... İnşallah istediğin göğüslere sahip olursun.. Bol şanslar...

Geçmiş olsun şimdiden hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza.

1.si bu mesajı ben yazmadım ama ben yazmışım gibi görünüyor neden anlamadım .. Yani bana ait bir mesaj değil!
2. Si Ben ameliyatımı 2011 senesinde oldum. 400cc kas zarı altı yuvarlak protez oldu çok memnunum :KK66: Gayet doğal bana göre mükemmel bir sonuca ulaştım . Darısı başına olsun :KK66:
Evet sonradan farkettım kusurabakma heyecandan dıkkatım dağınık

Kendıne geldıgınn gıbı bekliyorumm yorumlarıı :)

arkadaşlar mrb uzun zamandır takip ediyorum bazı sorularım olacak aranızda hiç ameliyat olduktan sonra emziren varmı gögüsler büyüyeceği için çok fazla gerginlik hissi olmuyormu birde izmitte önerebileceğiniz bir doktor varmı nurgül altuntaş hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Öncelikle iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekürler bu gün ameliyatımın 3 günü birazdaha iyiyim ama şişler çok normale döndügünde güzel olucaklar inşallah. Darısı diger isteyen arkadaşlarımın başına inşallah

Öncelikle iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekürler bu gün ameliyatımın 3 günü birazdaha iyiyim ama şişler çok normale döndügünde güzel olucaklar inşallah. Darısı diger isteyen arkadaşlarımın başına inşallah

Canim benimde sisligim cok 6 aylik hamile gibiyim :)) kac cc takildi hangi yontemle hangi profil ????

Canim sanada gecmis olsun ayni gun olmusuz ameliyatimizi. Bende diklestirme olmadi protez yeterli geldi. Iyisindir umarim. biran once toparlanirsin insallah
geçmiş olsun çokk evet uzun sürmüş ben çalıştığım hastanede takip ediyorum protez ve dikleştirme ameliyatları 2 saatte bitiyor :( olsun bitmiş ya nasılsın anestezi filn nasıldı

Merhaba arkadaşlar. Ben iki ay sonra evleniyorum. Düğün öncesi ameliyat olmak için plan yapiyorum. Süre az kaldığı için tedirginim. Böyle bir deneyimi olan var mı? Şimdiden teşekkürler

geçmiş olsun çokk evet uzun sürmüş ben çalıştığım hastanede takip ediyorum protez ve dikleştirme ameliyatları 2 saatte bitiyor :KK43: olsun bitmiş ya nasılsın anestezi filn nasıldı

Canim benim operasyonum kisa surdu. Yanlislikla bana yazdin sanirim :))

Merhaba arkadaşlar. Ben iki ay sonra evleniyorum. Düğün öncesi ameliyat olmak için plan yapiyorum. Süre az kaldığı için tedirginim. Böyle bir deneyimi olan var mı? Şimdiden teşekkürler

Bence 2 ay; doktor bulman, randevu alman, ne istedigine karar vermen, icine sindirmen ve operasyon icin cok kisa bir zaman. Hem odemlerin bile tam inmemis olacak. Ama kafaya taktiysan evlendikten sonra da yaptirabilirsin

Back