Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Lutfen bırılerıde bana ozel mesaj yazsın
lutfen
eylulde dugunum var
2.evlılıgım
ılk evlılıgımde cınsellık hıc yasanmadı
tüp bebeklen bebegım var emzırmedım
ama sut sagdım
goguslerım suanda altan 70 usten 75
hıc hacımlıd egıl
bos sankı
psikolojim alt ust
17 yasından berı suanda 24 yasındayım sutyenlerın ıcıne esktra sılıkon destekler koyuyorum ıyıce goguslerımı ezdı bunlarla dolanmak
telkın denıyorum suanda
ama temmuz ayında 20 gun ıznım var
eger
eger nısanlımda ıstersekı oda goguslerımın kucuk oldugunu soyledı :S
daha onceden daha hacımlıydı sut sagmaktan dedımya hacımsız oldular yoklar yanı nerdeyse
171 boy 52 kıloyum
yaz tatılnde yaptırsam sonrasında evlendıgımızde hersey normal ve rahat olacakmı
yanı acık yazamıyorum anlayın ıste elle dokunma fılan
maddıyat cok muhım degıl
hallederım diye dusunuyorum ama fıyatların ne alemde olduugnu bılmıyorum ?
istanbuldayım
cunku bendede bu ıs takıntı sureklı goguslerıne bakıyorum ınsanların
la senzadan sutyen alıyorum 2-3 ayda bır bır tanesı 80 lıra
ful desteklı ıclerınde sısen pedlerden
bu kadarmı olur yanı
cok guzelım vucudum cok guzel
yüzüm bebek gibi
ama gögüsler
resmen benim şanssızlığım
of da ne dıyım kı :S

Lutfen bırılerıde bana ozel mesaj yazsın
lutfen
eylulde dugunum var
2.evlılıgım
ılk evlılıgımde cınsellık hıc yasanmadı
tüp bebeklen bebegım var emzırmedım
ama sut sagdım
goguslerım suanda altan 70 usten 75
hıc hacımlıd egıl
bos sankı
psikolojim alt ust
17 yasından berı suanda 24 yasındayım sutyenlerın ıcıne esktra sılıkon destekler koyuyorum ıyıce goguslerımı ezdı bunlarla dolanmak
telkın denıyorum suanda
ama temmuz ayında 20 gun ıznım var
eger
eger nısanlımda ıstersekı oda goguslerımın kucuk oldugunu soyledı :S
daha onceden daha hacımlıydı sut sagmaktan dedımya hacımsız oldular yoklar yanı nerdeyse
171 boy 52 kıloyum
yaz tatılnde yaptırsam sonrasında evlendıgımızde hersey normal ve rahat olacakmı
yanı acık yazamıyorum anlayın ıste elle dokunma fılan
maddıyat cok muhım degıl
hallederım diye dusunuyorum ama fıyatların ne alemde olduugnu bılmıyorum ?
istanbuldayım
cunku bendede bu ıs takıntı sureklı goguslerıne bakıyorum ınsanların
la senzadan sutyen alıyorum 2-3 ayda bır bır tanesı 80 lıra
ful desteklı ıclerınde sısen pedlerden
bu kadarmı olur yanı
cok guzelım vucudum cok guzel
yüzüm bebek gibi
ama gögüsler
resmen benim şanssızlığım
of da ne dıyım kı :S

Canım özel mesaj kutunu temizlersen sana özel mesaj gönderecegim..:KK31:

Merhaba arkadaşlar ,

uzun zamandır meme büyütme ameliyatlarını araştırıyorum , nihayet karar verdim Dr. Can Çınar a ameliyat olacagaım .295 cc mentor dual plan damla takılacak . Tarih 21 Şubat . Fakat cok heyecanlıyım , herkes ameliyat sonrasıyla ilgili farklı şeyler söylüyor. Çok agrılı oluyor mu ? 5 gün sonra işe dönebilir miyim ?Can Çınar ı duyanınız var mı ?

Sağol canım benim.Benim önceden göğüsüm a cup'tu .Şimdi çok şişler ama inince herhelde dolu dolu b kup ya da c kup olurlar.Ben de zaten o civarda istiyordum.Yani gerçek boyuta inince istediğim gibi olacaklar.Orta boy çok büyük olmayan ama aynaya baktığımda kendimi kadın gibi hissedeceğim bir büyüklük.Yani senin avatar resmindeki kadar bomba değil.Benimkiler olsa olsa senin ve arzum77'nin yavruları olabilir.:KK1:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. 1 hafta içinde rahat hissetmeye başlarsın.
Ben de 75A kullanıyodum ve 325cc takıldı. Şu anda 80 C'yi çok güzel dolduruyor. Hatta ben sıkı sevdiğim için 75D daha iyi oluyo ama o da heryerde bulunmuyor.
Senin de bu civarda olur muhtemelen, ölçülerimiz benzer..

Hayalimsi_n'in listesini buraya taşıyorum, ameliyat tarihi belli olan arkadaşlar kendilerini eklerse biz de kimseyi kimseyle karıştırmayız :KK1:

1.Leyla 7 Şubat Salı

2. Alexus 18 Şubat Ctesi

3.Sutlucay

4.Orsolya 21 Şubat Salı

Bu arada ameliyat olmuş arkadaşlar için de bir liste yapalım mı? Tarih, Dr., teknik, ölçü falan ekleyebiliriz, sorusu olan arkadaşlar da ona göre yazarlar, ne dersiniz?

Hayalimsi_n'in listesini buraya taşıyorum, ameliyat tarihi belli olan arkadaşlar kendilerini eklerse biz de kimseyi kimseyle karıştırmayız :KK1:

1.Leyla 7 Şubat Salı

2. Alexus 18 Şubat Ctesi

3.Sutlucay

4.Orsolya 21 Şubat Salı

Bu arada ameliyat olmuş arkadaşlar için de bir liste yapalım mı? Tarih, Dr., teknik, ölçü falan ekleyebiliriz, sorusu olan arkadaşlar da ona göre yazarlar, ne dersiniz?

Harika olur Alexus ! Ben forumda yeniyim , sizlerin ameliyat tecrübelerini okumak çok yardımcı oluyor gerçekten . Of ben şu heyecandan nasıl kurtulucam :KK43:

heyecan yok şekerim, ha saçını boyatmaya gitmişsin, ha memelenmişsin :KK1: sadece birazcık canımız yanacak o kadar...

Harika olur Alexus ! Ben forumda yeniyim , sizlerin ameliyat tecrübelerini okumak çok yardımcı oluyor gerçekten . Of ben şu heyecandan nasıl kurtulucam :KK43:

Merhaba arkadaşlar ,

uzun zamandır meme büyütme ameliyatlarını araştırıyorum , nihayet karar verdim Dr. Can Çınar a ameliyat olacagaım .295 cc mentor dual plan damla takılacak . Tarih 21 Şubat . Fakat cok heyecanlıyım , herkes ameliyat sonrasıyla ilgili farklı şeyler söylüyor. Çok agrılı oluyor mu ? 5 gün sonra işe dönebilir miyim ?Can Çınar ı duyanınız var mı ?

hiç duymadım bu doktorun adını. az önce sitesine baktım. iyi eğitimli bir doktor. epey başarıları var. yurt dışında da imza atmış bu başarılarına. sadece bu doktorla mı görüştün?
istersen yine can bey'e ol ameliyatını. yine de başka doktorlarla da görüşebilirsin kıyaslama yapmak istiyorsan.
mesela ben, iki doktorla görüştüm ve ikinci görüştüğüm doktora da karar kıldım. o güveni doktorumdan aldığım için de başka doktorlarla görüşme ihtiyacı duymadım. gerçekten içine sinen doktoru bulduğunda ol ameliyatını. istersen kendi doktorunla bir kez daha görüş. ameliyat fotolarına bak, soruarın varsa kağıda yazıp git doktorunun yanına, unutabilirsin çünkü benim gibi. :KK1: ben foto bakmak isterdim ama unutmuştum. buradaki arkadaşların fotolarına baktım sadece.
hadi bakalım, her şey gönlüne göre olsun. :nazar:

Arkadaşlar listeye kendiniz ekleme yapabilirsiniz. Hadi Dr.ları da ekliyorum bu listeye...

1. Leyla 7 Şubat Salı

2. Superi 13 Şubat Ptesi - Dr. Barış Çakır

3. Alexus 18 Şubat Ctesi - Dr. Akın Demiralay

4. Orsolya 21 Şubat Salı - Dr. Can Çınar

5. Sutlucay

Leylacım senin Dr. Naci Bey miydi, tam emin olamadım, eklersen sevinirim.

hiç duymadım bu doktorun adını. az önce sitesine baktım. iyi eğitimli bir doktor. epey başarıları var. yurt dışında da imza atmış bu başarılarına. sadece bu doktorla mı görüştün?
istersen yine can bey'e ol ameliyatını. yine de başka doktorlarla da görüşebilirsin kıyaslama yapmak istiyorsan.
mesela ben, iki doktorla görüştüm ve ikinci görüştüğüm doktora da karar kıldım. o güveni doktorumdan aldığım için de başka doktorlarla görüşme ihtiyacı duymadım. gerçekten içine sinen doktoru bulduğunda ol ameliyatını. istersen kendi doktorunla bir kez daha görüş. ameliyat fotolarına bak, soruarın varsa kağıda yazıp git doktorunun yanına, unutabilirsin çünkü benim gibi. :KK1: ben foto bakmak isterdim ama unutmuştum. buradaki arkadaşların fotolarına baktım sadece.

vazgeçtim... mesajım yazılnadan silinsin...

Son düzenleme:
Olmaz mı hem de nasıl. Bakalım bu işin altından kalkabilecek miyim. O kadar çok istiyorum ki biran önce bitmesini ve iyileşmeyi beklemeyi sadece. Umarım hiç bir sorun çıkmaz, umarım ben de aranıza katılırım..

merhaba yaprak4,

ben 4 doktorla görüştüm aslında .Naci Çelik, Aylin Karanlık, Can Çınar, Hakan Öçsel , hepsine birbirinden farklı metotlar önerdi. Ama en iç rahatlatıcı can bey geldi :) cünkü benim göğüslerimde bir problem var . '' Tüberoz meme '' deniyormuş tıpta. Meme dokum cok cok az fakat kahverengi halkası çok büyük ve uçları cok belirsiz :) ay anlatınca fena oldum :)) o yüzden her doktor hmm çok ilginç bir vakasınız dedi ve kendi yöntemini anlattı. Ve inan bana her doktor bir öncekinin teorisini çürüttü ! Verdikleri fiyatlar birbirinden cok farklıydı . Can Bey 6500 istiyor , meme başından girip içerden askılama yöntemiyle hem kaldırıp hem kısmi kasaltı protez takacak . Aynı zamanda kahverengi halkayıda küçültecek . Bilemiyorum yaa..verdik bir karar, ama uykularım kaçıyor , 30 yaşındayım ben yıllarca bunu hayal ettim , hep bikiniyle rahatsız hissettim kendimi , ama şimdi gercekten karar verince korku girdi içime . Genel anestezi olayı canımı sıkıyor..hep saçma sapan şeyler getiriyorum aklıma..:KK43:(

Tahmin edebiliyorum canım benim de o günlerim geldi aklıma heyecanlanmamak mümkün değil tabii.Çok rahat kalkacaksın canım rahat olllll ve kendini doktorumuzun sanatkar ellerine bırak diyorum.Sonuç muhteşeem olacak :KK66:
Olmaz mı hem de nasıl. Bakalım bu işin altından kalkabilecek miyim. O kadar çok istiyorum ki biran önce bitmesini ve iyileşmeyi beklemeyi sadece. Umarım hiç bir sorun çıkmaz, umarım ben de aranıza katılırım..

Tahmin edebiliyorum canım benim de o günlerim geldi aklıma heyecanlanmamak mümkün değil tabii.Çok rahat kalkacaksın canım rahat olllll ve kendini doktorumuzun sanatkar ellerine bırak diyorum.Sonuç muhteşeem olacak :KK66:

İnşallah canımm. Barış Beye güveniyorum henüz tanımadan. Ve bu çok önemli sanırım..

heyecan yok şekerim, ha saçını boyatmaya gitmişsin, ha memelenmişsin :KK1: sadece birazcık canımız yanacak o kadar...

ah bundan 11 sene önce burun ameliyatı olmuştum , ergenlikte insanın gözü çok kara oluyor :) şimdi ise uykularım kaçıyor. Buarada birşeyi merak ediyorum , kısmi kas altı ve tam kasaltı arasından daha agrısız olan hangisidir bilgin var mı canım ?

canım içine en sinen doktorda karar vermişsin, stres yapma artık. stres ameliyat ve sonrası sürecini olumsuz etkileyebilir. sen kendi dersini çalışmışsın, bundan sonrası doktoruna kalmış, biraz da şansa tabi.

dediğin gibi işin içinde anestezi de var, inşallah hiç bi aksilik çıkmadan atlatacağız hepimiz...

merhaba yaprak4,

ben 4 doktorla görüştüm aslında .Naci Çelik, Aylin Karanlık, Can Çınar, Hakan Öçsel , hepsine birbirinden farklı metotlar önerdi. Ama en iç rahatlatıcı can bey geldi :) cünkü benim göğüslerimde bir problem var . '' Tüberoz meme '' deniyormuş tıpta. Meme dokum cok cok az fakat kahverengi halkası çok büyük ve uçları cok belirsiz :) ay anlatınca fena oldum :)) o yüzden her doktor hmm çok ilginç bir vakasınız dedi ve kendi yöntemini anlattı. Ve inan bana her doktor bir öncekinin teorisini çürüttü ! Verdikleri fiyatlar birbirinden cok farklıydı . Can Bey 6500 istiyor , meme başından girip içerden askılama yöntemiyle hem kaldırıp hem kısmi kasaltı protez takacak . Aynı zamanda kahverengi halkayıda küçültecek . Bilemiyorum yaa..verdik bir karar, ama uykularım kaçıyor , 30 yaşındayım ben yıllarca bunu hayal ettim , hep bikiniyle rahatsız hissettim kendimi , ama şimdi gercekten karar verince korku girdi içime . Genel anestezi olayı canımı sıkıyor..hep saçma sapan şeyler getiriyorum aklıma..:KK43:(

ah bundan 11 sene önce burun ameliyatı olmuştum , ergenlikte insanın gözü çok kara oluyor :) şimdi ise uykularım kaçıyor. Buarada birşeyi merak ediyorum , kısmi kas altı ve tam kasaltı arasından daha agrısız olan hangisidir bilgin var mı canım ?

Kısmi kasaltı denilen dual plan mı? Öyleyse dual planın sadece üst kasları kestiğini ve dolayısıyla daha az ağrı olduğunu biliyorum canım. Kararın hayırlı olsun ve şimdiden geçmiş olsun diyorum sana:)

supericim , nasıl bir protez konacak sana ? kesi nereden olacak ? ben de 21 şubat , şimdiden rüyalar görüyorum :)

X