• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bence iyi olur, ben ilgilenebilirim sanırım. ameliyat günlerim dışında :1:

Dilerseniz listeniz için ayrı bir konu açın. Açan kişi ilk mesajı güncelleyebildiği için bununla ilgilenebilecek bir üyemiz olsun. Konuyu yorumlara da kapatalım. Ameliyat olan üyelerin konularını da bilgilerinin altına ekleyelim.

Ne dersiniz?

ayy canım benimmm çok sevindim senin adına şurdaa ne kalmış 3 hafta çabuk geçer..bu ameliyattan sonra verdiğim en doğru kararlardan birisiymiş diyeceksin emin ol ;) msj sayını doldur da fotolarımı da gör artık..Doktorumuz ne harikalar yaratıyor şahit ol bi kez daha ;)

Burcu fotoğraflarını gördüm çok güzel görünüyorlar.Gözüme biraz büyük gibi gelmişlerdi ama geçen hafta Barış Bey'e tekrar görüşmeye gittim silkonları yine denedik sanrım bana 320 cc takılacak.Umarım çok büyük olmazlar :) Bu seferde saklamak zorunda kalmayayım :) Gün yaklaştıkça doğru mu yapıyorm diye fena sorgulamaya başladım umarım dediğin gibi olur ve herşey yolunda gider ve onlara çabucak alışırım.

Canım senin ameliyatın ne zaman şimdi tam olarak? Meme dokuna ne kadar dedi barış bey meme dokuna bağlı olarak tahmini bir yorum yapabilirim canım sana özelden soyismimi gönderdim Barış beyin yanına gittiğin zaman sana benim ameliyat öncesi fotoğraflarımı göstersin sende kendini ona göre kıyaslarsın..bana göre benim memelerim çok küçüktü barış bey memen var demişti ama gerçekten çok küçüklerdi yani:) gelişmeleri anlat canım benim merakla bekliyorum aklına ne takılırsa da sor ;)
Burcu fotoğraflarını gördüm çok güzel görünüyorlar.Gözüme biraz büyük gibi gelmişlerdi ama geçen hafta Barış Bey'e tekrar görüşmeye gittim silkonları yine denedik sanrım bana 320 cc takılacak.Umarım çok büyük olmazlar :) Bu seferde saklamak zorunda kalmayayım :) Gün yaklaştıkça doğru mu yapıyorm diye fena sorgulamaya başladım umarım dediğin gibi olur ve herşey yolunda gider ve onlara çabucak alışırım.

Canım senin ameliyatın ne zaman şimdi tam olarak? Meme dokuna ne kadar dedi barış bey meme dokuna bağlı olarak tahmini bir yorum yapabilirim canım sana özelden soyismimi gönderdim Barış beyin yanına gittiğin zaman sana benim ameliyat öncesi fotoğraflarımı göstersin sende kendini ona göre kıyaslarsın..bana göre benim memelerim çok küçüktü barış bey memen var demişti ama gerçekten çok küçüklerdi yani:) gelişmeleri anlat canım benim merakla bekliyorum aklına ne takılırsa da sor ;)

Ameliyat günüm 22 şubat.Meme dokum hakkında bir şey söylemedi Barış Bey.Ancak ben aynı silkonun takılmış olduğu birinin öncesi ve sonrası fotoğraflarını görebilirmiyim diye sorduğumda karar vermeke faydası olmayacağı çünkü herkesin yapısının farklı olduğu ve aynı durmayacağı söylendi. Yine de çok teşekkür ederim. Soracak çok soru var aslında bir taraftan oluruna bak diyorum. Bu akşamlık ilk sorumu sorayım :) Kaç gün yataktan tek başına kalkmakta zorlandın ve kaç gün sırt üstü yatmak gerekiyor ?

çok doğru söylemiş Barış bey çünkü göğüs kafesinin genişliği darlığı gerçekten de kişiden kişiye çok farklı duruyor. canım ben 5 gün dümdüz yattım ve arkadaşımın desteği ile kalktım kendim yatabiliyordum ama kalkamıyordum 5. gün itibari ile kendim kalkmaya başladım ama kendimi çok zorlamamak için yine birkaç gün arkadaşım destek olmuşru ameliyat oldun kendini yorma diye o bana kızıyordu. tam olarakta yan yatmaya Barış beyle 10. gün kontrolünde ne zaman yan yatmaya başlayabilirim diye sormuştum o da istediğin zaman başla burcucum yatabilirsin tabi ki dedi..ben de yan yatmaya başlamıştım öyle canım benim.
Ameliyat günüm 22 şubat.Meme dokum hakkında bir şey söylemedi Barış Bey.Ancak ben aynı silkonun takılmış olduğu birinin öncesi ve sonrası fotoğraflarını görebilirmiyim diye sorduğumda karar vermeke faydası olmayacağı çünkü herkesin yapısının farklı olduğu ve aynı durmayacağı söylendi. Yine de çok teşekkür ederim. Soracak çok soru var aslında bir taraftan oluruna bak diyorum. Bu akşamlık ilk sorumu sorayım :) Kaç gün yataktan tek başına kalkmakta zorlandın ve kaç gün sırt üstü yatmak gerekiyor ?

çok doğru söylemiş Barış bey çünkü göğüs kafesinin genişliği darlığı gerçekten de kişiden kişiye çok farklı duruyor. canım ben 5 gün dümdüz yattım ve arkadaşımın desteği ile kalktım kendim yatabiliyordum ama kalkamıyordum 5. gün itibari ile kendim kalkmaya başladım ama kendimi çok zorlamamak için yine birkaç gün arkadaşım destek olmuşru ameliyat oldun kendini yorma diye o bana kızıyordu. tam olarakta yan yatmaya Barış beyle 10. gün kontrolünde ne zaman yan yatmaya başlayabilirim diye sormuştum o da istediğin zaman başla burcucum yatabilirsin tabi ki dedi..ben de yan yatmaya başlamıştım öyle canım benim.

Çok sağol burcu.Sırt üstü uyumak zorunda olmak çok zor geliyor. Geceleri deneme yapayım diyorum 5 dk dayanamıyorum :) zamanı gelince zorunluluktan yatacağım artık.

Zorunda kalınca öyle oluyor canım ben de ameliyat öncesi deneme yapınca dediğin gibi 5 dk sonra sıkılıp yan dönüyordum hemen..ama öyle abartıldığı gibi değil merak etme..barış bey beni ameliyatın ertesi günü ziyarete geldiğinde burcucum elini saçlarına götürür müsün dedi ben götürdüm hatta topladım saçlarımı..bunu diğer yöntemlerle ameliyat olanlar 10 gün yapamıyor dedi..kas zarı altının faydaları ;)
Çok sağol burcu.Sırt üstü uyumak zorunda olmak çok zor geliyor. Geceleri deneme yapayım diyorum 5 dk dayanamıyorum :) zamanı gelince zorunluluktan yatacağım artık.

Zorunda kalınca öyle oluyor canım ben de ameliyat öncesi deneme yapınca dediğin gibi 5 dk sonra sıkılıp yan dönüyordum hemen..ama öyle abartıldığı gibi değil merak etme..barış bey beni ameliyatın ertesi günü ziyarete geldiğinde burcucum elini saçlarına götürür müsün dedi ben götürdüm hatta topladım saçlarımı..bunu diğer yöntemlerle ameliyat olanlar 10 gün yapamıyor dedi..kas zarı altının faydaları ;)
Öyleymiş. Zaten en sonunda ameliyat olmaya karar vermeme neden olan da bu yöntem.Yıllar önce ameliyat olanların yorumlarını görüp vazgeçmiştim.

Evet canım avantajları çok fazla gerçekten de..Gelişmelerden haberdar et beni de, her şey gönlünce olur inşallah..Dr Barış Çakır olunca sonucun muhteşem olacağından şüphem yok.Güzel haberlerini bekliyoruz dediğim gibi aklına ne takılırsa da sor.
Öyleymiş. Zaten en sonunda ameliyat olmaya karar vermeme neden olan da bu yöntem.Yıllar önce ameliyat olanların yorumlarını görüp vazgeçmiştim.

çok teşekkür ederim bitanem nerelerdesin sen unuttun bizi özlemişim çok.dua et bana tatlım :16::16:

Canım ameliyat olacağını duydum geçmiş olsun demek istedim :)) :nazar: daha güzel günlere inşallah hadi bitti artık bu süreç sonunda çok sevindim senin adına. Öpüyorum iyi bak kendine ve cicilerine ;)

Canım ameliyat olacağını duydum geçmiş olsun demek istedim :)) :nazar: daha güzel günlere inşallah hadi bitti artık bu süreç sonunda çok sevindim senin adına. Öpüyorum iyi bak kendine ve cicilerine ;)

sağol bitanem inşallah hep birlikte mutlu ve sağlıklı olalım :16::16:

Ben de ameliyat olmak istiyorum bursa da güzin yeşim hanıma ama endişelerim var.Kendisini tanıyan bilen var mı?

arkadaşlar günlerdir yazılarınızı okuyorum ve galiba artık bende karar verdim, olucam bu ameliyatı.neden dümdüz yaşamak benim de kaderim olsun ki, bende herkesin içinde salına salına yürüyemez, istediğim kıyafetleri giyemezmiyim yani. tabiki giyerim Allahın izni ile. okadar sabırsızlanıyorum ki, günlerdir yüzümde bir gülümseme var sebepsiz yere.aslında sebepsiz değil, sanki ameliyat olmuş gibi hayal ediyorum kendimi, öyle bile mutlu oluyorum. ama şimdilik bazı engeller var önümde. görev gereği yaza kadar doğuda olucam, yazın gelicem istanbula tekrar. hem şuan emziriyorum. çocuğum 1 yaşında ama yinede günde 1 kaç defa emiyo. üstelik yeni ev aldık, uçan kuşa bile borcumuz var :) ama tüm bunların geçmesi için sabırla bekliycem ve en uygun fırsatta olucam ameliyatı inşallah. ama maddi durum yüzünden devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum acaba nasıl olur ve hangi hastaneyi tercih etmeliyim. aslında okadar çok soru varki kafamda. bir fırsatını bulup , ön görüşme için bir dr. a gitsem ne iyi olur. birde kimseye söylemiycem eşim ve ailem hariç. belli olur mu diye çok korkuyorum. anlaşılırsa çok kötü hissederim kendimi. ayy Allahım nolursun çabuklaştır şu süreci çok heyecanlanıyorum...

Ben de ameliyat olmak istiyorum bursa da güzin yeşim hanıma ama endişelerim var.Kendisini tanıyan bilen var mı?

bursada mesut beyın guzel sonuclar cıkardıgını bılıyorum..amelıyat olan bı kac arkadasın resımlerını gorme sansım oldu..
güzin hanımı hıc duymadım.

Bende Bursada Mesut Özcanla görüşmeni tavsiye ederim kesinlikle...:34: Ameliyat sonuçlarını bende gördüm,gayet başarılı bir pofesör kendisi...

arkadaşlar günlerdir yazılarınızı okuyorum ve galiba artık bende karar verdim, olucam bu ameliyatı.neden dümdüz yaşamak benim de kaderim olsun ki, bende herkesin içinde salına salına yürüyemez, istediğim kıyafetleri giyemezmiyim yani. tabiki giyerim Allahın izni ile. okadar sabırsızlanıyorum ki, günlerdir yüzümde bir gülümseme var sebepsiz yere.aslında sebepsiz değil, sanki ameliyat olmuş gibi hayal ediyorum kendimi, öyle bile mutlu oluyorum. ama şimdilik bazı engeller var önümde. görev gereği yaza kadar doğuda olucam, yazın gelicem istanbula tekrar. hem şuan emziriyorum. çocuğum 1 yaşında ama yinede günde 1 kaç defa emiyo. üstelik yeni ev aldık, uçan kuşa bile borcumuz var :) ama tüm bunların geçmesi için sabırla bekliycem ve en uygun fırsatta olucam ameliyatı inşallah. ama maddi durum yüzünden devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum acaba nasıl olur ve hangi hastaneyi tercih etmeliyim. aslında okadar çok soru varki kafamda. bir fırsatını bulup , ön görüşme için bir dr. a gitsem ne iyi olur. birde kimseye söylemiycem eşim ve ailem hariç. belli olur mu diye çok korkuyorum. anlaşılırsa çok kötü hissederim kendimi. ayy Allahım nolursun çabuklaştır şu süreci çok heyecanlanıyorum...

Oyyy..Oyyy... Desene aramıza bir kişi daha katılacak.Kararın hayırlı olsun canım.İnanki bu geçen günlere üzüleceksin,keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin inşallah.. Aklına koyduysan bu ameliyatı olmayı inanki o gün gelecek..Er yada geç :34: Şu an emziriyorsan zaten emzirme dönemini atlat,aradan biraz aman geçsin öyle ameliyat olman daha mantıklı.Borcunuz varmış,ev almışsın.Allahım borcunuzu kolaylıkla ödemenizi nasip etsin inşallah..Devlet hastaneleridede çok güzel sonuçlar çıktıgını gördük biz canım.Endişe etme.Üstelik ücreti oldukça ucuz oluyor.Önümüz yaz,zaten ara ara da olsa emziriyorsun..Bu yazıda atlat önümüzdeki sonbahara kışa dogru olursun bu ameliyatı.Estetik için en ideal dönem sonbahar,kış aylarıdır.Hangi şehirde ameliyat olacaksan ona göre doktor araştırması yaparsın.Forumda bu bilgileri bulabilirsin.Yada şehir belirtirsen bizde duydugumuz doktor isimlerini seninle paylaşıp yardımcı olmaya çalışırız tatlım..Bu ameliyatı olacagını eşinin ve ailenin bilmesi yeterli.Hele ailen bilecekse gayet güzel bir durum.Ailen sana yeterince yardımcı olacaktır zaten.Çevrene söylemene gerek yok.Farkedilmez zaten emin ol.Sadece ameliyattan sonra bir hafta sonra sana yardımcı olacak bir kişinin olması gerek yanında.Yatıp kalkarken yardımcı olması için vede ev işleri için tabiki.İnşallah bu süreç çabucak gelir ve sende mutlu olursun canım...:16:

Oyyy..Oyyy... Desene aramıza bir kişi daha katılacak.Kararın hayırlı olsun canım.İnanki bu geçen günlere üzüleceksin,keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin inşallah.. Aklına koyduysan bu ameliyatı olmayı inanki o gün gelecek..Er yada geç :34: Şu an emziriyorsan zaten emzirme dönemini atlat,aradan biraz aman geçsin öyle ameliyat olman daha mantıklı.Borcunuz varmış,ev almışsın.Allahım borcunuzu kolaylıkla ödemenizi nasip etsin inşallah..Devlet hastaneleridede çok güzel sonuçlar çıktıgını gördük biz canım.Endişe etme.Üstelik ücreti oldukça ucuz oluyor.Önümüz yaz,zaten ara ara da olsa emziriyorsun..Bu yazıda atlat önümüzdeki sonbahara kışa dogru olursun bu ameliyatı.Estetik için en ideal dönem sonbahar,kış aylarıdır.Hangi şehirde ameliyat olacaksan ona göre doktor araştırması yaparsın.Forumda bu bilgileri bulabilirsin.Yada şehir belirtirsen bizde duydugumuz doktor isimlerini seninle paylaşıp yardımcı olmaya çalışırız tatlım..Bu ameliyatı olacagını eşinin ve ailenin bilmesi yeterli.Hele ailen bilecekse gayet güzel bir durum.Ailen sana yeterince yardımcı olacaktır

arzumcum çok sağol tatlı dilin için :) geçen günlerime çok üzüleceğimi biliyorum zaten ama eskiden hiç ameliyat falan düşünmüyordum. nezaman ki forumu dolaşmaya başladım benimde kafama dankk etti :) en güzel gençlik yıllarımı dümdüz tahta gibi geçirdim. napalım neresinden dönersek kardır, Allah ömür verirse daha uzun yıllar mutlu memişlerle yaşarız inşallah.
istanbulda oturuyorum zaten, burada olurum canım ameliyatı. sadece 4 ay yokum burda. 2 kızım var , doktor doktor gezip araştırmaya fırsatım yok.her istediğim zaman çocukları bırakıp bir yere gidemiyorum. ama birgün eşimle hepberaber gidicez bir dr.a ön görüşme için.ayy çok heyecanlı birşey. birde operasyon sonrası çok korkutuyo beni, acısına dayanırım da, çocukların bakımı falan düşündürüyor.bana çok düşkünler. başkasının elinden su bile içmiyorlar. neyse ozamana kadar biraz daha büyürler zaten. beklemekten başka bir çare yok. 32 yıl sabrettim, biraz daha ederim artık :)

Back
X