• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kısmi kasaltı denilen dual plan mı? Öyleyse dual planın sadece üst kasları kestiğini ve dolayısıyla daha az ağrı olduğunu biliyorum canım. Kararın hayırlı olsun ve şimdiden geçmiş olsun diyorum sana:)

evet dual plan canım , bana da sanki daha az agrılıymış gibi geliyor , hayırlısıyla bitsin geçsin de şu operasyon saniye saniye yazacagım burdan sizlere :)

Kesinlikle canım benim tanıyınca zaten Barış bey in samimiyeti içtenliği ve her haliyle seni fazlasıyla etkileyeceğinden ve güven konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacağından emin ol.Doktorumuz şeker mi şeker bir insan.
İnşallah canımm. Barış Beye güveniyorum henüz tanımadan. Ve bu çok önemli sanırım..

canım içine en sinen doktorda karar vermişsin, stres yapma artık. stres ameliyat ve sonrası sürecini olumsuz etkileyebilir. sen kendi dersini çalışmışsın, bundan sonrası doktoruna kalmış, biraz da şansa tabi.

dediğin gibi işin içinde anestezi de var, inşallah hiç bi aksilik çıkmadan atlatacağız hepimiz...

inşallah canım , ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın diyorlar ya , pozitif düşünmeye calışıyorum . Sizlerin de desteğiyle tabi :)

Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz..Aklına yatan doktora karar vermişsin en güzeli de bu zaten.Gelişmeleri anlatırsın bekliyoruz.
evet dual plan canım , bana da sanki daha az agrılıymış gibi geliyor , hayırlısıyla bitsin geçsin de şu operasyon saniye saniye yazacagım burdan sizlere :)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. 1 hafta içinde rahat hissetmeye başlarsın.
Ben de 75A kullanıyodum ve 325cc takıldı. Şu anda 80 C'yi çok güzel dolduruyor. Hatta ben sıkı sevdiğim için 75D daha iyi oluyo ama o da heryerde bulunmuyor.
Senin de bu civarda olur muhtemelen, ölçülerimiz benzer..

Evet canım ölçülerimiz benzer ama senin üstün benden biraz daha dar ben ameliyat öncesi 80a cullanıyordum. Şimdi sanıyorum senin de dediğin gibi c cup falan olur tam benim istediğim gibi. Ama daha önce forumda ameliyat sonrası ile ilgili kabus gören arkadaşları okuduğumda bu kadar olmam ben her halde kafaya o kadar takmam diye düşünüyordum ama dün gece ben de bir kabus gördüm. Rüyamda doktor dikişlerimi alıyor sonra aynaya bakıyorum ve göğüslerim eski halinden daha beter sarkmış ve içleri boşalmış sanki doksan yaşında en az on çocuk emzirmiş bir kadın memesi gibi görünüyordu. Doktora ama bunlar çok kötü dediğimde bana ancak nü kadar oldlar diyordu. Sanki gercek gibi o ani yasadım ve çok korktum. Sabah rüya aklıma gelince kendime güldüm. E sen de kabuslu forumcular kervanına katıldın dedim kendi kendime:47:

1. Leyla 7 Şubat Salı

2. Superi 13 Şubat Ptesi - Dr. Barış Çakır

3. Alexus 18 Şubat Ctesi - Dr. Akın Demiralay

4. Orsolya 21 Şubat Salı - Dr. Can Çınar

5. Sutlucay 23 Şubat Perşembe

1. Leyla 7 Şubat Salı - Dr. Naci Çelik

leylacım sonunda sende ameliyat oluyorsun :16: çok sevindim
çok bekledin umarım en güzeli olur sorunsuz geçer
diğer arkadaşları çok tanımıyorum hepinize şimdiden geçmiş olsun diyorum umarım istediğiniz gibi olur mutlu mesut haberlerinizi alırız :34:
superisi teklifini kabul ettim :34:

leylacım sonunda sende ameliyat oluyorsun :16: çok sevindim
çok bekledin umarım en güzeli olur sorunsuz geçer
diğer arkadaşları çok tanımıyorum hepinize şimdiden geçmiş olsun diyorum umarım istediğiniz gibi olur mutlu mesut haberlerinizi alırız :34:
superisi teklifini kabul ettim :34:

çok teşekkür ederim bitanem nerelerdesin sen unuttun bizi özlemişim çok.dua et bana tatlım :16::16:

Leyla , şimdiden geçmiş olsun . Umarım en az agrılı şekilde geçirirsin ameliyat sonrasını , hersey yolunda gider. Darısı hepimizin başına :)) Kendine geldiğinde anlatırsan herşeyi çok seviniriz ..

kızlar, meme ameliyatı olanların fikrini öğrenmek istiyorum. yabancı bir sitede binlerce resim baktım. bana göğüs aralığı geniş olanlarda büyük cc çok belli oluyor gibi geldi. sanki göğüs aralığı geniş olanlar için küçük silikon daha uygun ama göğüs aralığı az olanlarda büyük de küçük de doğal duruyor. siz ne düşünüyorsunuz?

Leyla , şimdiden geçmiş olsun . Umarım en az agrılı şekilde geçirirsin ameliyat sonrasını , hersey yolunda gider. Darısı hepimizin başına :)) Kendine geldiğinde anlatırsan herşeyi çok seviniriz ..

çok teşekkür ederim canım.inşallah dediğin gibi yolunda gider.darısı tüm isteyenlerin başına :16: dualarınızı esirgemeyin benden .

hadi bakalım hayırlısı ..büyük gün geldi çattı demek ;)
şimdiden geçmiş olsun..

çok teşekkür ederim bitanem nerelerdesin sen unuttun bizi özlemişim çok.dua et bana tatlım :16::16:

yok cnm unuturmuyum sadece daha az uğruyorum yazdıklarınızı okuyorum :54:
senin resimleri nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam :40:
dualarım seninle ve diğer ameliyat olucak arkadaşlarla inşallah hayırlısıyla iyi haberlerinizi alırız :16:

çok teşekkür ederim canım.inşallah dediğin gibi yolunda gider.darısı tüm isteyenlerin başına :16: dualarınızı esirgemeyin benden .[/Q
dularımız senine leyle cım herşey gönlünce olsun inşallah ağrısız bi iyileşme sürecin olur darısı bizim başımıza

1. Leyla 7 Şubat Salı - Dr. Naci Çelik 375cc natrelle

kızlar listeyi yeniledim, leylacım atlattı bugün, durumu da gayet iyiymiş :16:
sutlucay senin doktorunu atlamışım sanırım bulamadım, sen ekler misin?

1. Leyla 7 Şubat Salı - Dr. Naci Çelik 375cc natrelle

kızlar listeyi yeniledim, leylacım atlattı bugün, durumu da gayet iyiymiş :16:
sutlucay senin doktorunu atlamışım sanırım bulamadım, sen ekler misin?

Dilerseniz listeniz için ayrı bir konu açın. Açan kişi ilk mesajı güncelleyebildiği için bununla ilgilenebilecek bir üyemiz olsun. Konuyu yorumlara da kapatalım. Ameliyat olan üyelerin konularını da bilgilerinin altına ekleyelim.

Ne dersiniz?

Back
X