Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

29 yaşındayım ve tum cesaretimi toplayarak bende silikonlular kervanına katıldım. ve ıyki de yaptırdım, ne bi ağrım ne bir acım ne de hareketsiz kalmak , hiçbirini yaşamadım. 25 agustos 2011 de amelıyata girdim ve sadece bigun hastanede kaldım o da zorunlu onlem amacıyla, 2 gun evde yattım ve sonra işime döndüm. 5 ay geçti üzerinden ve cok rahatım benim gibiler artık, cokda doğallar. 75 a iken suan 75 b ler. 280 cc taktırdım ve ınanın cok güzeller, cok yumuşaklar. eger göguslerınızden memnun değilsenız cok düşünmeden hemen yaptırın derim. ben bi gecede karar verdim, dr umu da amelıyatta tanıdım.cok düşünürseniz cok karışır kafanız. yok ole yok böle yok acır yok ızı kalır saga yatamam sola yatamam falan ınanmayın. son ıkı aydır yuzustu yatıorum....düşünüyorsanız zaman kaybetmeyın derım, ben onlarla cok mutluyum :)

29 yaşındayım ve tum cesaretimi toplayarak bende silikonlular kervanına katıldım. ve ıyki de yaptırdım, ne bi ağrım ne bir acım ne de hareketsiz kalmak , hiçbirini yaşamadım. 25 agustos 2011 de amelıyata girdim ve sadece bigun hastanede kaldım o da zorunlu onlem amacıyla, 2 gun evde yattım ve sonra işime döndüm. 5 ay geçti üzerinden ve cok rahatım benim gibiler artık, cokda doğallar. 75 a iken suan 75 b ler. 280 cc taktırdım ve ınanın cok güzeller, cok yumuşaklar. eger göguslerınızden memnun değilsenız cok düşünmeden hemen yaptırın derim. ben bi gecede karar verdim, dr umu da amelıyatta tanıdım.cok düşünürseniz cok karışır kafanız. yok ole yok böle yok acır yok ızı kalır saga yatamam sola yatamam falan ınanmayın. son ıkı aydır yuzustu yatıorum....düşünüyorsanız zaman kaybetmeyın derım, ben onlarla cok mutluyum :)

geçmiş olsun esincesi,ameliyat yöntemin neydi,kas üstü kas altı ,kas zarı altı,dual?

evet kas üstü, yanlışın var ama kas altı ağrılı olur. yazdıgım gibi benım hiçbir ağrım sıkayetım olmadı 5 aydır,maşallah.... :KK66: gercekten burda okuyorum bazı yorumları şaşırıyorum. bu kadar korkunç bişey değil. hiçbi sekılde agrım yok ve ılk ıkı gun harici olmadı da. sonucta bi amelıyat geciriosunuz, tabıkı ufak agrılar mevcuttu ama agrı kesıcı aldım ıkı gun o kadar. daha sonra 2 aysert masaj uyguladım bol bol sıktıgım halde acı cekmedım ben. o yuzden korkunç yazılara sasırıyorum ve acıkcası gereksız korkutmaca dıorum....

merhaba kızlar. Ben meme protezi yaptırmış biri olarak yazıyorum . iyi ki ysptırmışım benim pko nedeniyle bir göğsüm küçüktü ve tek çare buydu. inanın çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım. göğsümü gere gere geziyorum. ve evlendim eşimle hiç bir sorun yaşamadım. Kendinize güvenin ve asla moarlinizi bozmayın..

ben antalya dayım hayatım antalya araştırmada olcam bende.vallahi hemen alacaklarını bilsem senin olduğun yere gitmeyi düşündüm okuyunca.benim dr um ilkay söyüncü burda.zaman geçmek bilmiyo valla 20 martta ölçüm ve tahliller için gidicem işte,hayırlısı..

Benim olduğum yerde bazen haftasına bazen 2. haftaya ameliyata alıyorlar . Kararın hakkında hayırlı olsun canım inşallah seni mutlu eden memişlere ulaşırsın sağlıkla:KK16:

bayanlar büyütmek için ameliyat masalarına yatmayın bol bol elletin ellendikçe büyürler...:)

Nickine bak..salomalo :KK9: Yahu ellendikçe gögüs büyürmü,sarkar...Allahım sen bizi bu erkek üyelerden koru yaarabbii,Sapıklık yahu,Allahtan farkedilip şutlanmış :KK57:

bencedee ve harbi aptal bunlar arkadaşlar yaaa!kadınları saf sanıyollar,burda bile rahat yokkkk..

Benim olduğum yerde bazen haftasına bazen 2. haftaya ameliyata alıyorlar . Kararın hakkında hayırlı olsun canım inşallah seni mutlu eden memişlere ulaşırsın sağlıkla:KK16:

amin cnm inşallah.sabredemiyorum bazen ama beklemem lazım mecbur.hayırlısı sağol dritta cıımmm

kesinlikle sana kaytılıyorum arkadaşım.geçmiş olsun adına sevindim yakında bende aranızda olcam inşallah:)

merhaba kızlar. Ben meme protezi yaptırmış biri olarak yazıyorum . iyi ki ysptırmışım benim pko nedeniyle bir göğsüm küçüktü ve tek çare buydu. inanın çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım. göğsümü gere gere geziyorum. ve evlendim eşimle hiç bir sorun yaşamadım. Kendinize güvenin ve asla moarlinizi bozmayın..

geçmiş olsun cnm güle güle kullan:)darısı bizeeeeeeee

Öncelikle merhaba.Ben 24 yaşındayım ve 1 buçuk sene olacak silikon yaptıralı şuan da çok memnunum.Şekil olarak benim yuvarlak onu tavsiye ederim.Ama ağrısını çok çektim bunu belirtmek isterim.1hafta yattım yatakta doğrulamadım.Kas altından olduğu için benim çok ağrılı geçti.Şuan ne bir ağrım var ne de şikayetim var.Allaha şükür.SONRASI İÇİN O ACIYA DEĞER AMA:::)

evvettt bencede değer cnm mutluluklar..

Aynen sana kesinlikle katılıyorum canım benim bu ameliyat ağrısız sızısız bir ameliyat kimsenin gözü korkmasın bence de.Çokta geçmiş olsun diyorum.

tamamen katılıyorum sana. yıllardır hayalini kurdum, elime geçen ilk parayla yaptırcam diyodum ve yaptırdım! :)))

Kızlar dün sabah ameliyatımı oldum.gece çok kötü gecti. 3 kere kustum tuvalete gittim dönerken bayılmışım ağrılar cok kötüydü nefes bile alamadım. Bu sabah biraz daha iyiyim. Ama hala drenlerim duruyor şimdi dOktor gelip çıkartacak büyük ihtimalle yani yine canım yanacak. Su an için yaşadıklarım pişman olmama sebep oldu ama biliyorum ki bir sorun çıkmadan su günleri atlatabilirsem iyi ki yapmisim diyeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin. Şimdilik bu kadar yoruldum galiba

X