Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kaç takılmisti canim
Göğüs dokum var diye kas üstü yapmak istedi. İlerde de mamagrfi cekimlerinde de hic bi sorun cikarmaz diyince bende memmun memnun kabul ettim. 250 cc mentor high profil konuldu. Kas alti olmadigi icin zamanla kasin uygulayacağı baski olmaz diri durur hep dedi. Ameliyat oncesi ölçüm alti 75 meme ucu 85 kadardi. İnşallah 90-92arasi olmuştur. Cok büyük istemiyorum.ama yaptirdigima deysin istiyorum. Küçük durur diye korkuyorum. Kalcam 90cm. Insallah goguslerimde en azindan o kadar olsa diyorum. Ilk muayenede dr a anlatacm herşeyi soracam. İnşallah yine öyle ilgisiz olmaz

Kızlar yeni ameliyat olan melekecem, prenses çooook geçmiş olsun.Beni de izleyin arkadaşlar.Nooolur foto koyun, süreci görmek bizi muazzam aydınlatıyor . :KK66:
Canim ben izliyorum seni. Sali günü ilk muayenem var. Ozaman cekmeye calisacam. Şimdi korseyi çıkarmaya korkuyorum :( ilk firsatta eski ve yeni haliyle yuklemeyi bende cok istiyorum.yorumlariniza cok ihtiyacim var :(

Geçmiş olsun hayırlı olsun yeni memişler. :
Bana doktorum diren takmadı
Cok saol canim seninkiler de hayirli olsun :KK33:
Aslında direnlerle cok fazla kan disariya atiliyor. O yüzden takilmasi gerekli ama dr.un durumuna ihtiyac duysaydi takardi o daha iyi bilir. Meraklanma. Hem bana takildi ama cikarirmasi nasil aciliydi anlatamam. Ameliyatimda öyle acilar yasamadim ama hala diren yerlerim agriyor :KK42::KK42:

Canim senin ameliyat seklin nasil oldu.kac cc takildi
Sardunya beni izler misin. 250 cc nasil gorunuyor gormek istiyorum. Benim ki de 250 küçük olmasından cok korkuyorum. Henüz cok yeni cuma günü oldum. O yuzden korseli oldugu icin nasil durduğunu da bilmiyorum :(

canım benim dokum vardı ve sarkıktı.meme bası biraz büyüktü.ben çok büyük olmasın istedim.önceden 85 b dolgulu kullanıyodum.şimdi 85 c dolgusuz kullanıyorum.ewt şu an şiş olması çok normal.ameliyat sonrası gördüğümde ben şok olmuştum.bunlar çok büyük ben naptım dedim. sonra şişlikler iniyor ama meme şekilleniyor.sana tavsiyem yatakta çok vakit geçirip kendini hasta psikolojisine sokma.ewde bol bol yürü.bol su iç.ödem atmak için.benim hala üç dört kilo fazlam var ödemlerden dolayı.beslenmene dikkat et.köfte ye.çünkü köftede ameliyat sonrası yarayı besliyomuş.sağlıkçı arkadaşım söylemişti.başka sormak istediklerin varsa cevaplarım
Tsk ederim psikolojim ii su an da ama uykuyu dengeleyemedim doktorda otur dedi oturunca cok agri olabilio bide istah yok hic zar zor yiorum :)

Cok saol canim seninkiler de hayirli olsun :KK33:
Aslında direnlerle cok fazla kan disariya atiliyor. O yüzden takilmasi gerekli ama dr.un durumuna ihtiyac duysaydi takardi o daha iyi bilir. Meraklanma. Hem bana takildi ama cikarirmasi nasil aciliydi anlatamam. Ameliyatimda öyle acilar yasamadim ama hala diren yerlerim agriyor :KK42::KK42:
İnşallah ağrısı kısa sürede geçer cnm. Benim şu anda ani hareketler yaponca canım ağrıyor. Ve sırtüstü yatmaktan belim ağrıdı.

İnşallah ağrısı kısa sürede geçer cnm. Benim şu anda ani hareketler yaponca canım ağrıyor. Ve sırtüstü yatmaktan belim ağrıdı.
Bende gece geldi diye üzülüyorum cok rahatsiz oluyor. Tam oturur konumda uyuyorum.o zaman kalcam sirtim cok agriyor :(

Kızlar sırtınıza Msj yapsınlar biraz , dolaşıma fln iyi gelir.Bilemedim ki şimdi.Ne dedi doktor???

Bi de şunu sormak istiyorum.Memeler ilk yapıldığında yukarıda mı duruyor? Yani herkeste öyle mi? Sonra yerçekimiyle mi iniyor?

Bnmkiler fuze gbi tas gbi derim sert oldugundan henuz seklini begenmedm valla buyukluk normal

Bi de şunu sormak istiyorum.Memeler ilk yapıldığında yukarıda mı duruyor? Yani herkeste öyle mi? Sonra yerçekimiyle mi iniyor?
mutluluk2015 mutluluk2015 sanada yeni amelyat olan arkadaslarada cok gecmiş olsun öncelikle. Protezler cok yukarda olması normal benimde nerdeyse omzumdaydı ve cok güzel bi şekilde yavaş yavaş indi sabret inecek şekillenecek güzelce ;)

Canım nerdeeeee ben henüz olmadım:( Haziran'da inşallah . Buradaki yorumları okuyup neler yaşayacağımı anlamaya çalışıyorum .çooook sağol canım ilgine.Sen ne zaman oldun? Beni de izler misin?

Ben dümdüzüm, buradaki benim gibi arkadaşlarımın ameliyat sonrası nasıl güzel memeleri olduğunu görünce çok mutlu oldum.Ve inşallah onların motivasyonu ile benim de memelerim olacak.Allahım yardım etsin hepsine.

Back