- 18 Ocak 2015
- 105
- 41
- 53
- 34
Resimlerni bekliyorum canim. Insallah yeni halleri hoşumuza giderGöğüs dokum çok az olduğu için drum. 275 cc sağ tarafa orta sola yüksek profil taktı yuvarlak model memeucundan koydu canım
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimlerni bekliyorum canim. Insallah yeni halleri hoşumuza giderGöğüs dokum çok az olduğu için drum. 275 cc sağ tarafa orta sola yüksek profil taktı yuvarlak model memeucundan koydu canım
ben daha resim yükleyemedim.uyku sorununu bende yaşadım.dr.hatta atarax şurup yazmıştı.bende bunu niye içmem gerekiyorki sorduğumda rahatlamana iyi gelir dedi.şurubu içtiğim halde yinede uyuyamamıştım.bir hafta sonra ağrıların uykuların hepsi düzene giricek inan.adı her ne kadar estetikte olsa ameliyat geçirdik.kesildik biçildik yani.hepsi normal.göğüs küçülmüyor canım sadece meme şekline giriyor.inanki gün geçtikçe dahada güzelleşiyorlar.benim lolipop kesi olduğu halde izler bile çok ince.bi kaç ay sonra dahada şekli oturucaktır.ben şu an normal sütyene geçtim.dekolte kısmı gayet güzel duruyor.3 şubatta olmuştum.Tsk ederim psikolojim ii su an da ama uykuyu dengeleyemedim doktorda otur dedi oturunca cok agri olabilio bide istah yok hic zar zor yiorum :)
Canim yeni de olsa bu surecin icerisindeyim her zaman sorularin olursa bekliyorum.inşallah hersey gönlünce olurCanım nerdeeeee ben henüz olmadımHaziran'da inşallah . Buradaki yorumları okuyup neler yaşayacağımı anlamaya çalışıyorum .çooook sağol canım ilgine.Sen ne zaman oldun? Beni de izler misin?
Lolipop kesi ne meme basimi oluyor valla bilmiom ama ben su an direnler ve yapstrdklari nasil cikcak onu dusunuorum o sutyende rahatsz edicek sanrm baya su an dokunmaya korkuorum cnku :)ben daha resim yükleyemedim.uyku sorununu bende yaşadım.dr.hatta atarax şurup yazmıştı.bende bunu niye içmem gerekiyorki sorduğumda rahatlamana iyi gelir dedi.şurubu içtiğim halde yinede uyuyamamıştım.bir hafta sonra ağrıların uykuların hepsi düzene giricek inan.adı her ne kadar estetikte olsa ameliyat geçirdik.kesildik biçildik yani.hepsi normal.göğüs küçülmüyor canım sadece meme şekline giriyor.inanki gün geçtikçe dahada güzelleşiyorlar.benim lolipop kesi olduğu halde izler bile çok ince.bi kaç ay sonra dahada şekli oturucaktır.ben şu an normal sütyene geçtim.dekolte kısmı gayet güzel duruyor.3 şubatta olmuştum.
Benim 3 ay oldu baya değişti izlemeye aldmCanım nerdeeeee ben henüz olmadımHaziran'da inşallah . Buradaki yorumları okuyup neler yaşayacağımı anlamaya çalışıyorum .çooook sağol canım ilgine.Sen ne zaman oldun? Beni de izler misin?
Canım beni de izlemeye alır misin bende merak ettimBenim 3 ay oldu baya değişti izlemeye aldm
Inşallah istediğin gibi olur cnm en azından çektiğiniz acıya değer çok merak ediyoruz sonuçları ii olunca bizde sizin kadar mutlu oluyoruz ve isteğimiz cesaretimiz artıyor canım inşallah bi an once ağrıların geçer ve istediğin sonucu alırsın canım :)Göğüs dokum var diye kas üstü yapmak istedi. İlerde de mamagrfi cekimlerinde de hic bi sorun cikarmaz diyince bende memmun memnun kabul ettim. 250 cc mentor high profil konuldu. Kas alti olmadigi icin zamanla kasin uygulayacağı baski olmaz diri durur hep dedi. Ameliyat oncesi ölçüm alti 75 meme ucu 85 kadardi. İnşallah 90-92arasi olmuştur. Cok büyük istemiyorum.ama yaptirdigima deysin istiyorum. Küçük durur diye korkuyorum. Kalcam 90cm. Insallah goguslerimde en azindan o kadar olsa diyorum. Ilk muayenede dr a anlatacm herşeyi soracam. İnşallah yine öyle ilgisiz olmaz
Aldım izlemeyeCanım beni de izlemeye alır misin bende merak ettim
Bende istiyorumAldım izlemeye![]()
Ay siz hepiniz aynı anda mı oldunuz amelyatBende istiyorum![]()
lolipop kesi:dikleştirme olacağı için meme başı küçültülüp yukarı alınıyor.memede göğüs altına doğru dikey kesi oluyor.sana nasıl sütyen verirler bilmiyorum ama sporcu sütyeni çok elastik can yakmıyor.Lolipop kesi ne meme basimi oluyor valla bilmiom ama ben su an direnler ve yapstrdklari nasil cikcak onu dusunuorum o sutyende rahatsz edicek sanrm baya su an dokunmaya korkuorum cnku :)
Cok teşekkür ederim canim. Allahin izniyle günü gününe herseyimi paylaşacam sizlerleIn
Inşallah istediğin gibi olur cnm en azından çektiğiniz acıya değer çok merak ediyoruz sonuçları ii olunca bizde sizin kadar mutlu oluyoruz ve isteğimiz cesaretimiz artıyor canım inşallah bi an once ağrıların geçer ve istediğin sonucu alırsın canım :)
Bu cuma günü oldum. 3 gun oldu henüzAy siz hepiniz aynı anda mı oldunuz amelyataldım :))
Cooookk gecmiş olsunn sabırla bekle eminim cok güzel olacaktırBu cuma günü oldum. 3 gun oldu henüzbakiyorum hemen
![]()
Aynen cuma gunu 4 5 kisi amelyat olduk :))Bu cuma günü oldum. 3 gun oldu henüzbakiyorum hemen
![]()
Maşallahh size hepinize gecmiş olsun :)Aynen cuma gunu 4 5 kisi amelyat olduk :))
canım senin ameliyat şeklin nasıldı.iznin olursa bende fotolarına bakabilirmiyimCooookk gecmiş olsunn sabırla bekle eminim cok güzel olacaktır![]()
Kas altı göğüs altı kesisi oldu 300-325 moderate plus protez takıldı sadece meme olarak bu onun haricinde başka operasyonlarda oldu izlemeye aldm bakabilirsn tabicanım senin ameliyat şeklin nasıldı.iznin olursa bende fotolarına bakabilirmiyim
Agrilarin nasil oldu canimAynen cuma gunu 4 5 kisi amelyat olduk :))
şimdi baktım çok güzel olmuş gerçekten.ben daha resm yükleyemedim.yüklediğimde haber vericem.hiç dikiş izi yok ne güzel.ama olsun eskisini düşününce o izlerede razı oluyorum.ayrıca çatlaklarında yokmuş çok şanslısın canımKas altı göğüs altı kesisi oldu 300-325 moderate plus protez takıldı sadece meme olarak bu onun haricinde başka operasyonlarda oldu izlemeye aldm bakabilirsn tabi