Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tsk ederim psikolojim ii su an da ama uykuyu dengeleyemedim doktorda otur dedi oturunca cok agri olabilio bide istah yok hic zar zor yiorum :)
ben daha resim yükleyemedim.uyku sorununu bende yaşadım.dr.hatta atarax şurup yazmıştı.bende bunu niye içmem gerekiyorki sorduğumda rahatlamana iyi gelir dedi.şurubu içtiğim halde yinede uyuyamamıştım.bir hafta sonra ağrıların uykuların hepsi düzene giricek inan.adı her ne kadar estetikte olsa ameliyat geçirdik.kesildik biçildik yani.hepsi normal.göğüs küçülmüyor canım sadece meme şekline giriyor.inanki gün geçtikçe dahada güzelleşiyorlar.benim lolipop kesi olduğu halde izler bile çok ince.bi kaç ay sonra dahada şekli oturucaktır.ben şu an normal sütyene geçtim.dekolte kısmı gayet güzel duruyor.3 şubatta olmuştum.

Canım nerdeeeee ben henüz olmadım:KK43: Haziran'da inşallah . Buradaki yorumları okuyup neler yaşayacağımı anlamaya çalışıyorum .çooook sağol canım ilgine.Sen ne zaman oldun? Beni de izler misin?
Canim yeni de olsa bu surecin icerisindeyim her zaman sorularin olursa bekliyorum.inşallah hersey gönlünce olur

ben daha resim yükleyemedim.uyku sorununu bende yaşadım.dr.hatta atarax şurup yazmıştı.bende bunu niye içmem gerekiyorki sorduğumda rahatlamana iyi gelir dedi.şurubu içtiğim halde yinede uyuyamamıştım.bir hafta sonra ağrıların uykuların hepsi düzene giricek inan.adı her ne kadar estetikte olsa ameliyat geçirdik.kesildik biçildik yani.hepsi normal.göğüs küçülmüyor canım sadece meme şekline giriyor.inanki gün geçtikçe dahada güzelleşiyorlar.benim lolipop kesi olduğu halde izler bile çok ince.bi kaç ay sonra dahada şekli oturucaktır.ben şu an normal sütyene geçtim.dekolte kısmı gayet güzel duruyor.3 şubatta olmuştum.
Lolipop kesi ne meme basimi oluyor valla bilmiom ama ben su an direnler ve yapstrdklari nasil cikcak onu dusunuorum o sutyende rahatsz edicek sanrm baya su an dokunmaya korkuorum cnku :)

In
Göğüs dokum var diye kas üstü yapmak istedi. İlerde de mamagrfi cekimlerinde de hic bi sorun cikarmaz diyince bende memmun memnun kabul ettim. 250 cc mentor high profil konuldu. Kas alti olmadigi icin zamanla kasin uygulayacağı baski olmaz diri durur hep dedi. Ameliyat oncesi ölçüm alti 75 meme ucu 85 kadardi. İnşallah 90-92arasi olmuştur. Cok büyük istemiyorum.ama yaptirdigima deysin istiyorum. Küçük durur diye korkuyorum. Kalcam 90cm. Insallah goguslerimde en azindan o kadar olsa diyorum. Ilk muayenede dr a anlatacm herşeyi soracam. İnşallah yine öyle ilgisiz olmaz
Inşallah istediğin gibi olur cnm en azından çektiğiniz acıya değer çok merak ediyoruz sonuçları ii olunca bizde sizin kadar mutlu oluyoruz ve isteğimiz cesaretimiz artıyor canım inşallah bi an once ağrıların geçer ve istediğin sonucu alırsın canım :)

Lolipop kesi ne meme basimi oluyor valla bilmiom ama ben su an direnler ve yapstrdklari nasil cikcak onu dusunuorum o sutyende rahatsz edicek sanrm baya su an dokunmaya korkuorum cnku :)
lolipop kesi:dikleştirme olacağı için meme başı küçültülüp yukarı alınıyor.memede göğüs altına doğru dikey kesi oluyor.sana nasıl sütyen verirler bilmiyorum ama sporcu sütyeni çok elastik can yakmıyor.

In

Inşallah istediğin gibi olur cnm en azından çektiğiniz acıya değer çok merak ediyoruz sonuçları ii olunca bizde sizin kadar mutlu oluyoruz ve isteğimiz cesaretimiz artıyor canım inşallah bi an once ağrıların geçer ve istediğin sonucu alırsın canım :)
Cok teşekkür ederim canim. Allahin izniyle günü gününe herseyimi paylaşacam sizlerle:KK36:

Kas altı göğüs altı kesisi oldu 300-325 moderate plus protez takıldı sadece meme olarak bu onun haricinde başka operasyonlarda oldu izlemeye aldm bakabilirsn tabi
şimdi baktım çok güzel olmuş gerçekten.ben daha resm yükleyemedim.yüklediğimde haber vericem.hiç dikiş izi yok ne güzel.ama olsun eskisini düşününce o izlerede razı oluyorum.ayrıca çatlaklarında yokmuş çok şanslısın canım

Back