Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

şimdi baktım çok güzel olmuş gerçekten.ben daha resm yükleyemedim.yüklediğimde haber vericem.hiç dikiş izi yok ne güzel.ama olsun eskisini düşününce o izlerede razı oluyorum.ayrıca çatlaklarında yokmuş çok şanslısın canım
Cok tşk ederim :) dikişler evet silindi baya

Off benim 4 ay oldu kızımı sütten keseli göğsümü sıkınca süt gelıyo hala bu durumda amelıyat olmaz degılmı mayısta dusunuyordum

Daha ii dune gore ama solda sanci saplanio direnleri hissetmeye basladim batiyo arada sen nasil oldun bugun brz uyuyabldm ama gece gunduz filan
Ben cok şükür iyiyim ama arada diren yeriyle dikiş yerleri sancilaniyor. Tabi boyutu ds beni cok üzüyor.Insallah sonuçtan memnun kalirim :(

R rnp06 . Kendini cok zorlama canim. Rahat edebildigin kadar ihtiyaclarini karsila. Cok dikkatli ol. Carsambaya kadar olabildigince nazlan.iyice dinlen. Ara ara yuru bol su ic. Agrilarini düşünme. Ben öyle yapmaya calisiyorum. Ama boyutu aklımdan çıkmıyor. Ay ikinci bi ameliyati düşünmek bile istemiyorum :( direnlerinde bikac gün kaldigi icin muhtemelen daha rahat cikacaktir.zaten forumda bi benim canim o kadar agridi sanirim.herkes hissetmediğini söylüyordu. İnşallah daha rahat sureclerimiz olur

QUOTE="prensess21, post: 39837047, member: 653395"]Ben cok şükür iyiyim ama arada diren yeriyle dikiş yerleri sancilaniyor. Tabi boyutu ds beni cok üzüyor.Insallah sonuçtan memnun kalirim :KK43:[/QUOTE]
boyutundan neden memnun degilsin

sardunyam16 sardunyam16 gozume küçük geliyor.tabi korseyle öyle hissediyo olabilirim. Açıldığı zaman ablam çok güzel olmus dedi. Hemsirelerde aynisini söylüyor.ama dedigim gibi ben suan icin korkuyorum

prenseest: 39837461 .!.:
sardunyam16 sardunyam16 gozume küçük geliyor.tabi korseyle öyle hissediyo olabilirim. Açıldığı zaman ablam çok güzel olmus dedi. Hemsirelerde aynisini söylüyor.ama dedigim gibi ben suan icin korkuyorum
Su an kac cc takildi.ve sen kac istiyodun

Su an kac cc takildi.ve sen kac istiyodun
Aslinda ben druma birakmistim.beğendiğim resimleri gosterio cok büyük olmasin ama yaptirdigima degsin gözümü doyursun demistim. Göğsünün azimsanmayacak kadar cok göğüs cilt dokunda kalin o yuzden kas üstü olacak dedi. Sureclerim daha kolay olacak diye hemen kabul oldum. Yani kas üstü 250 cc high profil konuldu

TE="prensess21, post: 39837836, member: 653395"]Aslinda ben druma birakmistim.beğendiğim resimleri gosterio cok büyük olmasin ama yaptirdigima degsin gözümü doyursun demistim. Göğsünün azimsanmayacak kadar cok göğüs cilt dokunda kalin o yuzden kas üstü olacak dedi. Sureclerim daha kolay olacak diye hemen kabul oldum. Yani kas üstü 250 cc high profil konuldu[/QUOTE]
Dr.un kim.kas ustunde gercekten cok kolay surec geciyor..bide cc olcusu beden yapisiyla cok alakali.omuz genisligi, kalca genisligi falan hepsi goyus seklini olumlu veya olumsuz gosterebiliyor.banada 250 kas ustu takildi.ben cok buyuk istemedigim icin buyuklugunden memnunum.

R rnp06 . Kendini cok zorlama canim. Rahat edebildigin kadar ihtiyaclarini karsila. Cok dikkatli ol. Carsambaya kadar olabildigince nazlan.iyice dinlen. Ara ara yuru bol su ic. Agrilarini düşünme. Ben öyle yapmaya calisiyorum. Ama boyutu aklımdan çıkmıyor. Ay ikinci bi ameliyati düşünmek bile istemiyorum :KK43: direnlerinde bikac gün kaldigi icin muhtemelen daha rahat cikacaktir.zaten forumda bi benim canim o kadar agridi sanirim.herkes hissetmediğini söylüyordu. İnşallah daha rahat sureclerimiz olur
Walla ben daha boyutunda seklinde degilim cok umrumdada degil cunku agrilar gecsin dye bekliorum bide ilaclardanmi nedir afedersiniz ama lavobaya cikamadim karnim sanciyor bide

Walla ben daha boyutunda seklinde degilim cok umrumdada degil cunku agrilar gecsin dye bekliorum bide ilaclardanmi nedir afedersiniz ama lavobaya cikamadim karnim sanciyor bide
O bende de var canim ama insallah hepsi gececk. Kas alti için normal agrilarin. Ama uzaktan olanlari izledigim kadariyla bi iki güne daha rahatlicaksin.agrilarin azalacaktir. Bende simdiden öyle düşünmek istemiyorum ama ameliyat icin cok çok sıkıntı yaşadım. Çektiğim her seye degsin istiyorum evet agri esigim mi kas üstü avantaji mi ki muhtemelen bu.. Cok fazla agrilarim yok cok şükür. belki bu yüzden kendime dert edecek biseyler ariyorum ki bu da elimde degil :( Ama dr.uma kendimi ifade edebildigimi düşünüyorum ve eminim o da beni mutlu edecek şeyi yapmıştır. İnşallah kolay rahat süreçlerimiz olur.

TE="prensess21, post: 39837836, member: 653395"]Aslinda ben druma birakmistim.beğendiğim resimleri gosterio cok büyük olmasin ama yaptirdigima degsin gözümü doyursun demistim. Göğsünün azimsanmayacak kadar cok göğüs cilt dokunda kalin o yuzden kas üstü olacak dedi. Sureclerim daha kolay olacak diye hemen kabul oldum. Yani kas üstü 250 cc high profil konuldu
Dr.un kim.kas ustunde gercekten cok kolay surec geciyor..bide cc olcusu beden yapisiyla cok alakali.omuz genisligi, kalca genisligi falan hepsi goyus seklini olumlu veya olumsuz gosterebiliyor.banada 250 kas ustu takildi.ben cok buyuk istemedigim icin buyuklugunden memnunum.[/QUOTE]
Dr.um esteword hastesinden Volkan Otrakci. Bende cok büyük istemiyorum. Doğal olsun istedim herşeyden önce. Begendigim resimleri de gosterdim kendisine. Merak etme seni memnun edecek dogal bi sonuc olacak dedi. Korse cikarildigi zaman gerçekten cok guzeller.ama o haliyle bi iki dk kadar gorebildim. Korseyle cok kucucukler.o beni tedirgin ediyo sanirim. Ama ne olursa olsun Allahin izniyle eski halinden güzel oldugundan eminim:oops:dolgulu sutyen bikinilerden kurtulsam bana yeter:KK36:

O bende de var canim ama insallah hepsi gececk. Kas alti için normal agrilarin. Ama uzaktan olanlari izledigim kadariyla bi iki güne daha rahatlicaksin.agrilarin azalacaktir. Bende simdiden öyle düşünmek istemiyorum ama ameliyat icin cok çok sıkıntı yaşadım. Çektiğim her seye degsin istiyorum evet agri esigim mi kas üstü avantaji mi ki muhtemelen bu.. Cok fazla agrilarim yok cok şükür. belki bu yüzden kendime dert edecek biseyler ariyorum ki bu da elimde degil :KK43: Ama dr.uma kendimi ifade edebildigimi düşünüyorum ve eminim o da beni mutlu edecek şeyi yapmıştır. İnşallah kolay rahat süreçlerimiz olur.
Aynen kas ustu dsha az agrili oluodu bide iste doktor bana sen daha fazla hissedersin demisti gerfinligi olede oldu yaa sekli dogal olsnda ben doyarim hani dumduzken bole olmasi bile mutlu eder yani:) cektgimze deger ins tabiki

R rnp06 P prensess21 kızlar geçmiş olsun hafta sonu yazamadım. yorumlarından daha iyi olduğunuzu anladım. nasıl görüntüden memnunmusunuz? lilis sen daha ağrılı geçiriyosun sanırım kas altı olmasından dolayı şimdi nasılsın? dayanılmaz bir ağrımı? yaşam kaliteni nasıl etkiliyor ağrıların?.
bir an önce iyileşir ve normal hayatlarınıza dönersiniz inşallah. merakla foto bekliyoruz.

Back