Bnde onu dusunuorum walla carsambaya kdr toparlamam lazimİnşallah canım çok sağol. Bu gerginliğe alışamadım daha. İşe başlayana kadar geçer umarım.
Benim dr um 10 gun rapor verdi banaBnde onu dusunuorum walla carsambaya kdr toparlamam lazim
Gecmis olsun oncelikle.banada diren takilmamisti.dr.sordugumda kanaman olmadigi icin takmadim dedi.korkulacak bi durum yok.benim bir ay oldu cok sukur bi problem olmadimelek 39829538 .!.:Bilmiyorum cnm neden takmadığını. Yarın sorıcam. Gerekmi görmedi acaba inşallah kötü bişey olmaz.
Banada verdi ama bn is yerine carsamba donerim demistim :)Benim dr um 10 gun rapor verdi bana
Gecmis olsun oncelikle.banada diren takilmamisti.dr.sordugumda kanaman olmadigi icin takmadim dedi.korkulacak bi durum yok.benim bir ay oldu cok sukur bi problem olmadi
Ama kanama kesinlikle oluyo direnler doldu iki gunde peki bu agrilar ne kdr surer siddetli cunku konusurken zorlaniorumGecmis olsun oncelikle.banada diren takilmamisti.dr.sordugumda kanaman olmadigi icin takmadim dedi.korkulacak bi durum yok.benim bir ay oldu cok sukur bi problem olmadi
Canım 1 hafta sonra ağrı sızı hiçbirşeyin kalmaz ama geceleri rahat uyumak dersen 1 ay şart ne yazıkkî süreç biraz sıkıntılıAma kanama kesinlikle oluyo direnler doldu iki gunde peki bu agrilar ne kdr surer siddetli cunku konusurken zorlaniorum
Haklısın canım ya o süreci düşündükce canım acıyo hala ama inan hergün iyiye gidecekInsallah sancilanmaya basladi valla bu seferde uff walla hazirlikliydimda yinede zormus :/
Canim senin ameliyat seklin nasil oldu.kac cc takildiInsallah sancilanmaya basladi valla bu seferde uff walla hazirlikliydimda yinede zormus :/
Bide ben isi dusunuorum os olmasa evde yatarim cekerim ama iste nasil dayancam bilmiorumHaklısın canım ya o süreci düşündükce canım acıyo hala ama inan hergün iyiye gidecek
kas alti 325 cc high profil takildi bana senn ?Canim senin ameliyat seklin nasil oldu.kac cc takildi
Banada 250 cc takildi.gayet dolu dolu.lilis8: 39831233 .!.:kas alti 325 cc high profil takildi bana senn ?
Dokun varmiydi senn bide su an sis duruo sonra iniyor amaBanada 250 cc takildi.gayet dolu dolu.
canım benim dokum vardı ve sarkıktı.meme bası biraz büyüktü.ben çok büyük olmasın istedim.önceden 85 b dolgulu kullanıyodum.şimdi 85 c dolgusuz kullanıyorum.ewt şu an şiş olması çok normal.ameliyat sonrası gördüğümde ben şok olmuştum.bunlar çok büyük ben naptım dedim. sonra şişlikler iniyor ama meme şekilleniyor.sana tavsiyem yatakta çok vakit geçirip kendini hasta psikolojisine sokma.ewde bol bol yürü.bol su iç.ödem atmak için.benim hala üç dört kilo fazlam var ödemlerden dolayı.beslenmene dikkat et.köfte ye.çünkü köftede ameliyat sonrası yarayı besliyomuş.sağlıkçı arkadaşım söylemişti.başka sormak istediklerin varsa cevaplarımDokun varmiydi senn bide su an sis duruo sonra iniyor ama
Çarşamba başlıcaktın işe sanırsam 2 gün daha izin alabilsen iyi olurdu aslında .işin ne canım yorucu muBide ben isi dusunuorum os olmasa evde yatarim cekerim ama iste nasil dayancam bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?