Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

melek 39829538 .!.:
Bilmiyorum cnm neden takmadığını. Yarın sorıcam. Gerekmi görmedi acaba inşallah kötü bişey olmaz.

Gecmis olsun oncelikle.banada diren takilmamisti.dr.sordugumda kanaman olmadigi icin takmadim dedi.korkulacak bi durum yok.benim bir ay oldu cok sukur bi problem olmadi

Gecmis olsun oncelikle.banada diren takilmamisti.dr.sordugumda kanaman olmadigi icin takmadim dedi.korkulacak bi durum yok.benim bir ay oldu cok sukur bi problem olmadi

Sağol cnm. Sizlerdeki sabrı görünce hayran kalmamak elde değil. Başlangıçın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.

Ama kanama kesinlikle oluyo direnler doldu iki gunde peki bu agrilar ne kdr surer siddetli cunku konusurken zorlaniorum

[QUOTE="lilis8906, post: 39830415, member:Ama kanama kesinlikle oluyo direnler doldu iki gunde peki bu agrilar ne kdr surer siddetli cunku konusurken zorlaniorum[/QUOTE]
Agri kisiye gore ve ameliyat sekline gore degisir.mesala benim kas zari alti ve diklestirme oldu.meme basida kucultuldu.burda okuduklarima gore kas alti biraz daha agrili oluyomus.benim hic agrim olmadi.sadece goğuste sislik ve baski vardi.ama uc dort gun sonra butun sıkıntıların azalmis olur.

Ama kanama kesinlikle oluyo direnler doldu iki gunde peki bu agrilar ne kdr surer siddetli cunku konusurken zorlaniorum
Canım 1 hafta sonra ağrı sızı hiçbirşeyin kalmaz ama geceleri rahat uyumak dersen 1 ay şart ne yazıkkî süreç biraz sıkıntılı

Insallah sancilanmaya basladi valla bu seferde uff walla hazirlikliydimda yinede zormus :/

Bana da 275 dedi doktorum hiç meme dokum yok sarduysam beni de izler misin sonuçlarını görmek isterim.

Kızlar yeni ameliyat olan melekecem, prenses çooook geçmiş olsun.Beni de izleyin arkadaşlar.Nooolur foto koyun, süreci görmek bizi muazzam aydınlatıyor .

Dokun varmiydi senn bide su an sis duruo sonra iniyor ama
canım benim dokum vardı ve sarkıktı.meme bası biraz büyüktü.ben çok büyük olmasın istedim.önceden 85 b dolgulu kullanıyodum.şimdi 85 c dolgusuz kullanıyorum.ewt şu an şiş olması çok normal.ameliyat sonrası gördüğümde ben şok olmuştum.bunlar çok büyük ben naptım dedim. sonra şişlikler iniyor ama meme şekilleniyor.sana tavsiyem yatakta çok vakit geçirip kendini hasta psikolojisine sokma.ewde bol bol yürü.bol su iç.ödem atmak için.benim hala üç dört kilo fazlam var ödemlerden dolayı.beslenmene dikkat et.köfte ye.çünkü köftede ameliyat sonrası yarayı besliyomuş.sağlıkçı arkadaşım söylemişti.başka sormak istediklerin varsa cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…