Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

P prensess21 R rnp06 sütyen sizi 10-15 gün rahatsız eder ödemden dolayı ama mutlaka takın sırt ağrısı insanı mahvediyor o yüzden mümkün olduğunca gezinin hareket edin .sırtınıza birkaç yastık koyarak hafif oturur pozisyonda uyuyun bir süre

Haklısın canım benim en büyük sıkıntım o sütyen ve sırt ağrısıydı ama hergün biraz daha rahatlıcak biraz sabır kesen yerlere pamuk falan koyabilirsin
Gece yataktan kaymışım korse üste çıkmış koltuk altimi kesti hemsireyi çağırdım sargi bezi koydular ama cok sıkıntılı süreç.simdi de boyitundan korkuyorum kuculecek diye o sıkıntı daha ağır resimlerin varsa görebilir miyim

Canım ya, sırt ağrısı ameliyattan mı yoksa kımıldamadan yapmaktan mı?

Bi yazıda okumuştum, ameliyattan sonra aktif dinlenme diye bişeyden bahsediyordu.Demek ki zor bunu yapabilmek??!!

Canım olsun geçicek.o gün lilis e de dedim.35 yaşındayım ve hiç bi acı mı hatırlamıyorum. Sen de söyler misin hangi acını hatırlıyorsun???? Bu da öyle yarın veya öbür gün bu da unutulacak

Iyiyim bnde hersey normal ama sirtim cok agriyor daha sutyene gecmedim bile bide zor uyuorum ondan dengem bozuldu galiba azcik

Benim diren yerim cok agriyor. Cikarirken de ilk kez bağırdım ağlamisim yani gözümden yaş gelmiş. Farkinda dahi degilim. Onu icinden çıkarırken nasil agridi. Hala da cekiyorum.inşallah geçer
Geçmiş olsun hayırlı olsun yeni memişler. :
Bana doktorum diren takmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…