Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım izliyorum seni.Ama ben Haziran'da yaptırmayı düşünüyorum inş.sadece şimdiki halini koydum.

Güzel düşünceler ve sözler hayatımızı şekillendiriyor.Endişe, vesveseyi getirir.Allahım sen yardımcım ol de.O KADAR.

Kızlar karar veremıyorm amelıyata ben 10 gun rapor alabılıcem daha sonra işe dönebılırmıyım emin degılım bazıları 2 3 hafta dogrulamadıgından araba kullanamadıgından bahsetmış ne yaşayacagımı bılmedıgım için çok kararsızım bır yandan da ertelersem

walla doktor çarşamba işe gideblrsn dedi bana bn bugun olcam bnmde iş sıkıntı bakalım iinş rezil olmam

ben çok ağrılı ve sıkıntılı geçirmeme rağmen 6.gün işe döndüm.çanta bile taşıyamıyordum kolumu asla kaldıramıyordum.onun dışında idare ettim.eğer masa başı bi işte çalışıyosan 10 gün yeter.

neeee ... 10 gün çok değilmi yaaa. 5-7 gün normal hayata dönersin dedi doktorum. tabi kişiden kişiye değişir.

Peki mesela ayakkbını gıyıp çıkarabılıyormuydun araba kullanıcam mesela kapımı kapatıp dıreksıyonu cevırebılırmıyım

Peki mesela ayakkbını gıyıp çıkarabılıyormuydun araba kullanıcam mesela kapımı kapatıp dıreksıyonu cevırebılırmıyım
onları yaparsın diye tahmin ediyorum ..bu ameliyatın en zor yanı gece yatmak sabah kalkmaktı benim için.bide evdeki kapı kulplarını bastırıp açamıyordum.wc ninkini mesela.yani gögüs kaslarına yüklenecek bi hareket yapamıyorsun canım.ama bu kas altı için geçerli kas üstü olanlar daha ağrısız.ha şu da var ben ağrılı geçirdim ama sen daha iyi atlatacaksın belkide ağrın olmaz.öyle olmasını dilerim

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 165 boy 52 kilo B cup 75 bedenim... Bende silikon yaptırmak istiyorum.
Yazılarınızı okuyorum hep. Önce ve sonraki resimleri merak ediyorum. Umarım herşey istediğimiz gibi olur...

Hoşgeldin canım memesizler ve yeni memelenenler kulübüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…