bn cub ımı bilmiorum yani hangi cup neye denk gelir onuda blmiorum :)kızlar bence cc lere takılmayın.ben su cc istiyorum falan gibi bi düşünce içerisine girmeyin.cc ler herkeste aynı duymuyor.doktora söylerken örneğin c cup olsun sütyeni doldursun istiyorum kaç cc yeterli olacaksa onu takın diye söyleyin.
Bizim daha burda birseyler öğrenmemiz için 1 2 ay burda durmasını canimbende senin gibi herseye yabanciyimbn cub ımı bilmiorum yani hangi cup neye denk gelir onuda blmiorum :)
yok bn cogu seyi ögrendm aslında ama su cup meselesni çözemedm bi ilk üye oldgmda bnde öleydm bide kmse izlemiyor fotolar meme fotoları oluncaBizim daha burda birseyler öğrenmemiz için 1 2 ay burda durmasını canimbende senin gibi herseye yabanciyim
Darısı başıma o zaman canım ben daha anlayamiuorumyok bn cogu seyi ögrendm aslında ama su cup meselesni çözemedm bi ilk üye oldgmda bnde öleydm bide kmse izlemiyor fotolar meme fotoları olunca
bnm 1 ay oldu o yuzden çözdüm bide hergun burdaym faceye ble grmiorumDarısı başıma o zaman canım ben daha anlayamiuorum
cok sağolasın aksam ölçeyimkızlar portalda araçlar kısmında var hesaplama.http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/sutyen-olcusu-hesaplama
Canım benim fotoları biliyorsun ben dolu dolu b cupım 75 b bazen c oluyor ama tam toplamıyor c o yüDen b alıyorum geneldeyok bn cogu seyi ögrendm aslında ama su cup meselesni çözemedm bi ilk üye oldgmda bnde öleydm bide kmse izlemiyor fotolar meme fotoları olunca
hımm b cup daha küçük oldugundan daha ii topluyor demekki tamam bnde 75 b olsam yeter o zmn su an blmiorum ama a flnmdır yani :)Canım benim fotoları biliyorsun ben dolu dolu b cupım 75 b bazen c oluyor ama tam toplamıyor c o yüDen b alıyorum genelde
Evet canım 75b iyice topluyor dekolte kısmı çok hoş duruyor o yüzden c cup da olmasına rağmen almıyorum.ben eskiden a yı bile tam doldurmuyordum diyebilirimhımm b cup daha küçük oldugundan daha ii topluyor demekki tamam bnde 75 b olsam yeter o zmn su an blmiorum ama a flnmdır yani :)
bende öle hatta bak foto atym sana :)Evet canım 75b iyice topluyor dekolte kısmı çok hoş duruyor o yüzden c cup da olmasına rağmen almıyorum.ben eskiden a yı bile tam doldurmuyordum diyebilirim
Evet canım 75b iyice topluyor dekolte kısmı çok hoş duruyor o yüzden c cup da olmasına rağmen almıyorum.ben eskiden a yı bile tam doldurmuyordum diyebilirim
Canım beni de izler misin?Ben Dümdüzüm deCanım benim fotoları biliyorsun ben dolu dolu b cupım 75 b bazen c oluyor ama tam toplamıyor c o yüDen b alıyorum genelde
Gördüm.İnanamadım.Ve bayıldım.Allahım benimkiler de öyle olsun!Amin.
Beni de izleermisin bende görmek istiyorumCanım beni de izler misin?Ben Dümdüzüm desenin öncesi ve sonrasını da görmek isterim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?