Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben teknoloji ve internet özürlü bi insanım.Ama ameliyat olma kararı alınca hemen üye oldum.İnanın günlerdir tel elimden düşmüyor.Noolcak sa halim ;)

Ben teknoloji ve internet özürlü bi insanım.Ama ameliyat olma kararı alınca hemen üye oldum.İnanın günlerdir tel elimden düşmüyor.Noolcak sa halim :KK66:
öle oluyor ben hala öleym okuorum bakıorum 1 aydır daha beter oldum olana kdr öle oluyor ya vazgeciosun yada oluosun :D

canım Oğuz Kılıç'a ve sanırım liv hospital'da. ama çağ hastanesi de olabilir. tam karar vermedik henüz. iki hastahanede de yapıyor çünkü.

yuvarlak kas altı olcak high profl sanrm 300yda 325bgn kesnlestrcem :KK70:

evet canım 500 tl fiyat farkı oluyor.
high profil çok füze gibi durmuyor mu yaa :))) ben mod plus düşünüyorum bide dışarıdan çok belli olmasın daha doğal dursun diye tabiiki. çok merak ediyorum seninkileri.

evet canım 500 tl fiyat farkı oluyor.
high profil çok füze gibi durmuyor mu yaa :))) ben mod plus düşünüyorum bide dışarıdan çok belli olmasın daha doğal dursun diye tabiiki. çok merak ediyorum seninkileri.
walla doktor mod profl dedi önce sonra fotoları gösterdi ben brz kçk fln bulunca sen yuksek proflle mutlu olcksın anlasıldı dedi mod plus brz daha düşük oluyormus bn dekolte istiorum brz bide sarkma yapmaz senn dern cok sıkı dedi o yuzden ileryde sıkıntı olmaz dye high olsun dedm :D

ankara atilla kurta özel umut hastanesi akşam 5 bucuk :KK70:
Canım hemen bi meme duası yazdım sana:ALLAHIM SEN MEME BÜYÜTMEK ISTEYEN ARKADAŞLARIMI UTANDIRMA! ALLAHIM AMELIYATLARI KOMPLIKASYONDAN UZAK OLSUN! ALLAHIM DOKTORLARI MİLİMETRİK CEPLER AÇSIN SİLİKONLARI NE KAYSIN NE DE DÖNSÜN!ALLAHIM DOKTORLARI DOKULARI AYIRIRKEN AZ TRAVMA YARATSIN!ALLAHIM DOKTORLARI OLABILECEK EN DOĞRU EN DOLGUN EN KALITELI İMPLANTLARI KOYSUN!ALLAHIM DOKTORLARI TEMIZ VE HIZLI ÇALIŞSIN!ALLAHIM ANESTEZIDEN SIKINTISIZ UYANSIN!ALLAHIM AĞRI SIZI BASKI EN AZ DÜZEYDE OLSUN!ALLAHIM ENFEKSIYON HEMATOM OLMASIN!ALLAHIM KAPSÜLÜN HAYIRLISI OLSUN!ALLAHIM EN SONUNDA TAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GIBI MEMELERI OLSUN! aminnnnnn ;)

walla doktor mod profl dedi önce sonra fotoları gösterdi ben brz kçk fln bulunca sen yuksek proflle mutlu olcksın anlasıldı dedi mod plus brz daha düşük oluyormus bn dekolte istiorum brz bide sarkma yapmaz senn dern cok sıkı dedi o yuzden ileryde sıkıntı olmaz dye high olsun dedm :KK70:

dekolde ikisinde de oluyor diye biliyorum. gerçi benim doktorumla daha profil konuşmadık henüz sadece yuvarlak ve kas altı olacağını söyledi. aynen benimde sarkma riskim olmadığını söyledi. yani kaç cc veya hangi profil henüz karar vermiş değiliz. belki senin fotoların ilham verir bana.

Canım hemen bi meme duası yazdım sana:ALLAHIM SEN MEME BÜYÜTMEK ISTEYEN ARKADAŞLARIMI UTANDIRMA! ALLAHIM AMELIYATLARI KOMPLIKASYONDAN UZAK OLSUN! ALLAHIM DOKTORLARI MİLİMETRİK CEPLER AÇSIN SİLİKONLARI NE KAYSIN NE DE DÖNSÜN!ALLAHIM DOKTORLARI DOKULARI AYIRIRKEN AZ TRAVMA YARATSIN!ALLAHIM DOKTORLARI OLABILECEK EN DOĞRU EN DOLGUN EN KALITELI İMPLANTLARI KOYSUN!ALLAHIM DOKTORLARI TEMIZ VE HIZLI ÇALIŞSIN!ALLAHIM ANESTEZIDEN SIKINTISIZ UYANSIN!ALLAHIM AĞRI SIZI BASKI EN AZ DÜZEYDE OLSUN!ALLAHIM ENFEKSIYON HEMATOM OLMASIN!ALLAHIM KAPSÜLÜN HAYIRLISI OLSUN!ALLAHIM EN SONUNDA TAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GIBI MEMELERI OLSUN! aminnnnnn :KK66:

hahaha süpersin mutluluk yaa. totem olur bundan valla.

Canım hemen bi meme duası yazdım sana:ALLAHIM SEN MEME BÜYÜTMEK ISTEYEN ARKADAŞLARIMI UTANDIRMA! ALLAHIM AMELIYATLARI KOMPLIKASYONDAN UZAK OLSUN! ALLAHIM DOKTORLARI MİLİMETRİK CEPLER AÇSIN SİLİKONLARI NE KAYSIN NE DE DÖNSÜN!ALLAHIM DOKTORLARI DOKULARI AYIRIRKEN AZ TRAVMA YARATSIN!ALLAHIM DOKTORLARI OLABILECEK EN DOĞRU EN DOLGUN EN KALITELI İMPLANTLARI KOYSUN!ALLAHIM DOKTORLARI TEMIZ VE HIZLI ÇALIŞSIN!ALLAHIM ANESTEZIDEN SIKINTISIZ UYANSIN!ALLAHIM AĞRI SIZI BASKI EN AZ DÜZEYDE OLSUN!ALLAHIM ENFEKSIYON HEMATOM OLMASIN!ALLAHIM KAPSÜLÜN HAYIRLISI OLSUN!ALLAHIM EN SONUNDA TAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GIBI MEMELERI OLSUN! aminnnnnn :KK66:
AYYYY KOPTUMMM YAAAAAAA DUA EDEN AGZINI YESİNLERRR TŞK EDERİMMMMM AMİNNNNN CÜMLEMİZİNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ :))

Insanın çok korkuyorum ben de.O YÜZDEN SIZI BIZDEN IYI KIMSE ANLAYAMAZ.Yüce Rabbim korusun gözetsin.Sağlıkla çık inşallah ameliyattan.Yarın kalbimiz aklımız senle olacak.

Çok iyi csnım.Ben de hemşire olan bi arkadaş sayesinde bi Prof tan 6000 lira fiyat aldım.Ama adama ısınamadım.Sonra Volkan beye o kadar ısındım ki, 10000 e tmam dedim.Ama benim 10000 im yok ki.Hah Hah haaaa

Back