ankara atilla kurta özel umut hastanesi akşam 5 bucukCanım yarın kime ve nerede olacaksın inşallah?
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankara atilla kurta özel umut hastanesi akşam 5 bucukCanım yarın kime ve nerede olacaksın inşallah?
Gazelle sen olmuş muydun?Olacak mıydın?Ben herkesi karıştırdım![]()
öle oluyor ben hala öleym okuorum bakıorum 1 aydır daha beter oldum olana kdr öle oluyor ya vazgeciosun yada oluosunBen teknoloji ve internet özürlü bi insanım.Ama ameliyat olma kararı alınca hemen üye oldum.İnanın günlerdir tel elimden düşmüyor.Noolcak sa halim![]()
yapıcam inş bu aksam önceki hllerni cekicem sonra atarım buraya merak edenler için bnde cok merk ediodum cunkü sncta ne kdr yazı okusanda görmek farklı bsy
fiyat değişikliği oluyor ama dmi :)canım Oğuz Kılıç'a ve sanırım liv hospital'da. ama çağ hastanesi de olabilir. tam karar vermedik henüz. iki hastahanede de yapıyor çünkü.
yuvarlak kas altı olcak high profl sanrm 300yda 325bgn kesnlestrcemaynen. peki yuvarlak mı takılacak damla mı?
yuvarlak kas altı olcak high profl sanrm 300yda 325bgn kesnlestrcem![]()
walla doktor mod profl dedi önce sonra fotoları gösterdi ben brz kçk fln bulunca sen yuksek proflle mutlu olcksın anlasıldı dedi mod plus brz daha düşük oluyormus bn dekolte istiorum brz bide sarkma yapmaz senn dern cok sıkı dedi o yuzden ileryde sıkıntı olmaz dye high olsun dedmevet canım 500 tl fiyat farkı oluyor.
high profil çok füze gibi durmuyor mu yaa :))) ben mod plus düşünüyorum bide dışarıdan çok belli olmasın daha doğal dursun diye tabiiki. çok merak ediyorum seninkileri.
Canım hemen bi meme duası yazdım sana:ALLAHIM SEN MEME BÜYÜTMEK ISTEYEN ARKADAŞLARIMI UTANDIRMA! ALLAHIM AMELIYATLARI KOMPLIKASYONDAN UZAK OLSUN! ALLAHIM DOKTORLARI MİLİMETRİK CEPLER AÇSIN SİLİKONLARI NE KAYSIN NE DE DÖNSÜN!ALLAHIM DOKTORLARI DOKULARI AYIRIRKEN AZ TRAVMA YARATSIN!ALLAHIM DOKTORLARI OLABILECEK EN DOĞRU EN DOLGUN EN KALITELI İMPLANTLARI KOYSUN!ALLAHIM DOKTORLARI TEMIZ VE HIZLI ÇALIŞSIN!ALLAHIM ANESTEZIDEN SIKINTISIZ UYANSIN!ALLAHIM AĞRI SIZI BASKI EN AZ DÜZEYDE OLSUN!ALLAHIM ENFEKSIYON HEMATOM OLMASIN!ALLAHIM KAPSÜLÜN HAYIRLISI OLSUN!ALLAHIM EN SONUNDA TAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GIBI MEMELERI OLSUN! aminnnnnnankara atilla kurta özel umut hastanesi akşam 5 bucuk![]()
walla doktor mod profl dedi önce sonra fotoları gösterdi ben brz kçk fln bulunca sen yuksek proflle mutlu olcksın anlasıldı dedi mod plus brz daha düşük oluyormus bn dekolte istiorum brz bide sarkma yapmaz senn dern cok sıkı dedi o yuzden ileryde sıkıntı olmaz dye high olsun dedm![]()
Canım hemen bi meme duası yazdım sana:ALLAHIM SEN MEME BÜYÜTMEK ISTEYEN ARKADAŞLARIMI UTANDIRMA! ALLAHIM AMELIYATLARI KOMPLIKASYONDAN UZAK OLSUN! ALLAHIM DOKTORLARI MİLİMETRİK CEPLER AÇSIN SİLİKONLARI NE KAYSIN NE DE DÖNSÜN!ALLAHIM DOKTORLARI DOKULARI AYIRIRKEN AZ TRAVMA YARATSIN!ALLAHIM DOKTORLARI OLABILECEK EN DOĞRU EN DOLGUN EN KALITELI İMPLANTLARI KOYSUN!ALLAHIM DOKTORLARI TEMIZ VE HIZLI ÇALIŞSIN!ALLAHIM ANESTEZIDEN SIKINTISIZ UYANSIN!ALLAHIM AĞRI SIZI BASKI EN AZ DÜZEYDE OLSUN!ALLAHIM ENFEKSIYON HEMATOM OLMASIN!ALLAHIM KAPSÜLÜN HAYIRLISI OLSUN!ALLAHIM EN SONUNDA TAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GIBI MEMELERI OLSUN! aminnnnnn![]()
AYYYY KOPTUMMM YAAAAAAA DUA EDEN AGZINI YESİNLERRR TŞK EDERİMMMMM AMİNNNNN CÜMLEMİZİNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ :))Canım hemen bi meme duası yazdım sana:ALLAHIM SEN MEME BÜYÜTMEK ISTEYEN ARKADAŞLARIMI UTANDIRMA! ALLAHIM AMELIYATLARI KOMPLIKASYONDAN UZAK OLSUN! ALLAHIM DOKTORLARI MİLİMETRİK CEPLER AÇSIN SİLİKONLARI NE KAYSIN NE DE DÖNSÜN!ALLAHIM DOKTORLARI DOKULARI AYIRIRKEN AZ TRAVMA YARATSIN!ALLAHIM DOKTORLARI OLABILECEK EN DOĞRU EN DOLGUN EN KALITELI İMPLANTLARI KOYSUN!ALLAHIM DOKTORLARI TEMIZ VE HIZLI ÇALIŞSIN!ALLAHIM ANESTEZIDEN SIKINTISIZ UYANSIN!ALLAHIM AĞRI SIZI BASKI EN AZ DÜZEYDE OLSUN!ALLAHIM ENFEKSIYON HEMATOM OLMASIN!ALLAHIM KAPSÜLÜN HAYIRLISI OLSUN!ALLAHIM EN SONUNDA TAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GIBI MEMELERI OLSUN! aminnnnnn![]()
walla ben özel fiyat aldım yapmıodu agladım resmen o yuzden söleme dedi 6bne yapıyor normalde hastaneye göre değişeblirLilis kaç lira vereceksin ?Gazelle sen peki?