Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok iyi csnım.Ben de hemşire olan bi arkadaş sayesinde bi Prof tan 6000 lira fiyat aldım.Ama adama ısınamadım.Sonra Volkan beye o kadar ısındım ki, 10000 e tmam dedim.Ama benim 10000 im yok ki.Hah Hah haaaa
10BİN COK CNM YA arastr bnce daha uyguna yaptrık cok ii olanlar var yada ankya gel D

Canım benim çok sağol Valla memesizlik canıma tak etti o yüzden 1 taneye de razıyım

Adının üstüne tıkla orada izle yi tıkla.sonra ona seni de izlemesini rica et.Canım geçen hafta da ben aynı soruyu sormuştum

Doğru anlattım inşallah.izlemek istediğin kişinin adını tıkla
Ewet canım çok doğru anlattn tsk ederim ama fotoyu görünce korktum bi an normalde ben kan aldırma ya giderken hüngür hüngür Ağlıyorum bunu görünce kalp atışlarım hızlandı yine kararsız kaldım yaa öf ben ne yapacam böyle acaba IX kaluyormu

kızlar bence cc lere takılmayın.ben su cc istiyorum falan gibi bi düşünce içerisine girmeyin.cc ler herkeste aynı duymuyor.doktora söylerken örneğin c cup olsun sütyeni doldursun istiyorum kaç cc yeterli olacaksa onu takın diye söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…