10BİN COK CNM YA arastr bnce daha uyguna yaptrık cok ii olanlar var yada ankya gel DÇok iyi csnım.Ben de hemşire olan bi arkadaş sayesinde bi Prof tan 6000 lira fiyat aldım.Ama adama ısınamadım.Sonra Volkan beye o kadar ısındım ki, 10000 e tmam dedim.Ama benim 10000 im yok ki.Hah Hah haaaa
bnde öle yaptım meme kredisi sigortasıda yok krednn ölürsem bozdurun diorum tanesini bin tl den yarısını karsılar diorumKredi çekicem artık.Estetik kredisi düşük faizli
napalım 5bni brktrene kdr ooo bn zten brktremem hayattaEkspertiz falan geliyormuş.Ay ne komik olur.Hani ev kredilerinde geliyo ya
sende benden deli cıktın yaaaaDoktor 10000 diyince hocam ı zaman önce soldakini yapın seneye de öbürünü yaparız dedim
hee cok demiş yaaa brz arastr 5bne yaptırırsın bnceAnkara'da zaten Volkan Tayfur.
Peki nasıl oluyor ben yeni üye olduğum için pek bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim :)Canım senin onu onun da seni izlemesi gerekiyor.
popi oluosun ahahaKızlar beğenince noooluyor???hani ..... Şunu beğendi .ne anlama geliyor??
Ben yarin 12-1 arasi olucam. Hayirliysa kendime geldigim hemen size yazarimCanım Allah yardımcın olsun.Sana da dua edicem canım.Noolur Haziran'da ben olduğumda bana da dış edin.
Ewet canım çok doğru anlattn tsk ederim ama fotoyu görünce korktum bi an normalde ben kan aldırma ya giderken hüngür hüngür Ağlıyorum bunu görünce kalp atışlarım hızlandı yine kararsız kaldım yaa öf ben ne yapacam böyle acaba IX kaluyormuDoğru anlattım inşallah.izlemek istediğin kişinin adını tıkla
@selmanur sayesnd begeni prensesi oldum sagolsun ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?