- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım senin onu onun da seni izlemesi gerekiyor.Resimleri nerden görüyor sunuz acaba canım ben göremedim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin onu onun da seni izlemesi gerekiyor.Resimleri nerden görüyor sunuz acaba canım ben göremedim ama
anladım güzel bsy tabi izin vermesi hayrlısı olsn bekliorum ben seni almıstım zaten izlemeyeCanım daha yeni verdi.Seni izlemeye aliiim da gör canım.hep karşı çıktı 2 çocuk emzirdin ne silikonu fln dedi.Baktı ben herkesin memesine bakıyorum.Tamam hadi git yaptır dedi.O gün bügündür de forumda arkadaşlarımdan eğitim alıyorum![]()
Bi de benimki yine Ağdadan olduğunu düşünüyorum, hafif koyu renk.
ben mi ?Sen oldun mu?Olacak mısın?
bn yarın aksam oluorum :)Evet canım
önemli değil burda karsııyo zaten hersey brbrne bnde unutuorum bazenCanım kusura bakma nasıl atlamışım![]()
F flicker to hope Izlemeye aldim seni canim bakabilirsin resimlerime. Benim bu gun 12 gun ameliyat olali.Canım ya yapanlardan resim atma şansınız yok mu acaba ne kadar doğal duruyo çok merak ediyorum yani normal mi acaba yoksa abartı mi oluyo birde dikiş izi falan belli oluyomu acaba![]()
bn yarın aksam oluorum :)
ederiz cnm burayı sewdm walla herkes brbrne destek olmaya çalısıyor cok guzel yani hemcinslermzden bunları görmek hayrlısı olsun allah utandrmasn :)Canım Allah yardımcın olsun.Sana da dua edicem canım.Noolur Haziran'da ben olduğumda bana da dış edin.
yapıcam inş bu aksam önceki hllerni cekicem sonra atarım buraya merak edenler için bnde cok merk ediodum cunkü sncta ne kdr yazı okusanda görmek farklı bsyçok heyecanlı yaa öncesi ve sonrası olarak albüm yap mutlaka. ve gün gün durumunu paylaşırmısın lilis? acil şifalar şimdiden.