Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım daha yeni verdi.Seni izlemeye aliiim da gör canım.hep karşı çıktı 2 çocuk emzirdin ne silikonu fln dedi.Baktı ben herkesin memesine bakıyorum.Tamam hadi git yaptır dedi.O gün bügündür de forumda arkadaşlarımdan eğitim alıyorum:KK66:
anladım güzel bsy tabi izin vermesi hayrlısı olsn bekliorum ben seni almıstım zaten izlemeye :D

Bi de benimki yine Ağdadan olduğunu düşünüyorum, hafif koyu renk.

canım ben lazer yaptırdım hakkaten bembeyaz ve pürüz yok . önceden de çok ağda yaptırmazdım zaten makineyle alırdım. ama bak bu durumda sen avantajlısın... bende göğüsümde iz olsun istemem ama her kolumu kaldırdığımda bir ameliyat izi göstermek de hiç hoş olmaz dimi yaa.

20 yıldır büyümelerini bekliyommmm!!!Evlen ellet (çok affedersiniz ) büyür dediler OLMADI.Hamile kal büyür dediler OLMADI.Doğur.Kesin büyürler dediler.OLMADI.Emzir.Bak bu sefer tamam dediler.OL-MA-DI.2.çocuktan sonra hatta daha da küçüldüler.Yani yok oldular.:KK37:

Canım Allah yardımcın olsun.Sana da dua edicem canım.Noolur Haziran'da ben olduğumda bana da dış edin.

Canım Allah yardımcın olsun.Sana da dua edicem canım.Noolur Haziran'da ben olduğumda bana da dış edin.
ederiz cnm burayı sewdm walla herkes brbrne destek olmaya çalısıyor cok guzel yani hemcinslermzden bunları görmek hayrlısı olsun allah utandrmasn :)

çok heyecanlı yaa öncesi ve sonrası olarak albüm yap mutlaka. ve gün gün durumunu paylaşırmısın lilis? acil şifalar şimdiden.
yapıcam inş bu aksam önceki hllerni cekicem sonra atarım buraya merak edenler için bnde cok merk ediodum cunkü sncta ne kdr yazı okusanda görmek farklı bsy

Back