Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum benim ufaklık(3,5 yaşında) uyandı. Siz yazın yine fırsat buldukça ben en uygun zamanında okuyup yanıtlicam.ÇOOOOK teşekkürler....

Ben cok yakin zaman once Hacettepe'de Haldun Kamburogluna ameliyat oldum. Suan cok yeni ama ben doktorumdan memnunum.

bu arada benim 3,5 yaşındaki ufaklık uyanmak üzere. her an çıkabilirim. Yine de lütfen her türlü bilgiyi bekliyorum. Müsait olur olmaz okuyacağım ve yazacağım.
Mutluluk Merhaba canım. Ben de Libra gibi ferruh beye ameliyat oldum.16. Günüm bugün. Ferruh bey muayene si ücretsizdir. Ben koru hastanesinde ameliyat oldum.325 cc koltuk altı kas altına yerleştirildi. Natrelle allergan takıldı. Benim de foto var izlemeye alabilirim seni. Ben 7000 e ameliyat oldum.

sevgili mthld, haldun hocanın, hacettepede ameliyathane hemşiresi olan bi arkadaşım, işinde çok titiz olduğunu söyledi.Hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun. Onunda takvimi çok yoğunmuş.

Selam d

Canım ben istanbulda este Word de oldum 5000 tl bugün 11 gün oldu ve cok iyiyim vede sonuçtan memnunum
---
cnm meraba gecmiş olsun önce. bende yaptırıcam fakat fiyatlar çok uçuk. este word ile görüştüm ön muayene ücretsiz dedi tavsiye ediyomusun. 5 bin bence en fiyatlardan biri. daha fazlasını vermem zaten. kaç cc snn

kızlar ben çıkıyorum benim ufaklık(3,5 yaşında) uyandı. Siz yazın yine fırsat buldukça ben en uygun zamanında okuyup yanıtlicam.ÇOOOOK teşekkürler....

Merhaba mutluluk, bende inşallah önümüzdeki ay kavuşucam silikonlarıma ama koltuk altımı, yoksa göğüs altı kesisimi hala araştırıyorum. benimde 2,5 yaşında bir oğlum var ve en büyük korkum ağrımın uzun sürüp çocuğumla ilgilenemeyecek kucağıma alamayacak olmam. ben ankara'da Oğuz Kılıç'a yaptırıcam ameliyatımı. mentor marka pütürüklü kullanıyor. göğüs dokum çok az var kas altı yapıcak o yüzden. bende senin gibi burada yorumları okuyup bilgilenmeye çalışıyorum.

Kesi yeri ve şekli önemli. Ben Acıbadem'de Burak bey'e ilk gittiğimde muayene opsiyonlarını bayağı detaylı şekilde konuşmuştuk, mümkün olduğunca küçük ve kolay iyileşen bir kesi yapılması çok önemli, o gün uzun uzun opsiyonları ele alması sayesinde operasyonumu da çok kolay şekilde halletti ve görünür bir iz kalmadı. O yüzden bence çok haklısınız, iyice detaycı olun ve tüm seçenekleri doktorunuzla elden geçirin. İlgili bir doktor olması önemli. Ben o alanda şanslı oldum :)

merhaa amelıyatım dun 16.00 da oldum 17.00 amelıyatdan cıktım 345 cc kas ustu damla protes takıldıagrım yok sadece yatıp kalkarken zorlanıyorum bıde yururken put gıbıyım dokundugumda cok gergın tas gıbıler bu surec ne zaman gecer

Gazelleciğim merhaba!!!Çok zor di mi karar vermek???Benim bi de 8 yaşında var. Vallahi aklım hep onlarda, çok ağrım olursa nasıl yaparım diye.Ama Volkan Tayfur 1. gün ağrın olmaz, 2 ve 3. gün olur,onlarla da ağrı kesicilerle baş ediliyor dedi. 4. gün otomatik vites araba kullanabilirsin dedi. Bana dual plan, natralle... dedi. Benim de hiç memem yok dümdüzüm. (BAşka bi doktor kasaltı demişti.)CC olayına girmedik, çünkü ben dekolteli kıyafetler girmeyen biriyim.şöyle muhteşem bi çataldan ziyade, varlığını hissettiren, doğal, dolgun memeler istediğimi söyledim. Ofisinde bazı protezler denedik hepsi damla şeklindeydi ama operasyonda kullanılacak orjinalleri yuvarlak mı olacak damla mı olacak sormadım,heyacandan unuttum. O vücuduma uyacak en uygun boyuta operasyonda karar vereceğini söyledi.

kızlar bişi sorucam..bu ameliyattada vücutta ödem oluyomu?tartıya çıkıyorum üç dört kilo fazlam var..hem artık bundan sonra tartılırken şu silikoncukların ağırlığını düşücez dimi kilomuzdan :)))

Cc demek gr ile aynı diye biliyorum, yanılmıyorsam. Mesela bende 1 kiloya yakın fazlalık var artık. 470 ve 445 cc ler. Ödemler yaklaşık 1/1.5 ay sonra gidiyo. Protezinizin ağırlığı ne kadarsa geriye o kalıyo fazlalık olarak

teşekkür ederim canım cevabın için..ne bileyim ben meme ameliyatında bu kadar ödem olucanı hiç tahmin etmemiştim..demekki oluyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…