Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Acaba vucudum silikonlara alismadigi icin tepki mi veriyor. Mide bulantisi cok kotu keske agrim olsaydi dedirtiyo. Psikolojim bozuldu:( daha once boyle bisi yasayan ya da duyan var mi

Merhabalar.
Ben Londrada yasiyorum.Bu ayin 20 sinde Istanbulda olucam bir haftaligina. Bu surede meme buyutme ameliyati olmak istiyorum. Fiyat alabildigim doktorlar Op.DrHasan Findik - 9000.00 tl ,Op.Dr Hakan Ocsel- 9500.00 tl. Iki doktordan daha fiyat bekliyorum, resimlerimi whatsup tan gonderdim. Ameliyat gunu icin 15 gun onceden randevu yapilmasi gerekiyormus yani anlicaniz benim hic zamanim kalmadi. Calisiyorum da yogun gun boyu ,butun konulari okumak isterim ama zamanim yok malesef.
Bana yardimci olabilecek uyelere cok ihtiyacim var. Sizce bu fiyatlar uygun mu ve bana onerebileceginiz baska doktorlar var mi? Bir hafta Istanbulda kalicagim otel Taksim de olan Divan .

Simdiden mesajimi okudugunuz icin tesekkur ederim ve yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Cuma gunu ameliyat oldum ve hastaneden ciktigimdan beri 3 gundur sabah mide bulantisi ile uyaniyorum bu normal bir sey mi sizde dd olmus muydu:KK43: cok kotu hissediyorum:KK43:
Merhaba bende 31 ocakta ameliyat oldum şu An iyiyim ameliyat sonrası narkozu atmak için kuşunu mu bu önemli ayrıca benimde oldu agumentin içiyorum ameliyat sonrası penesilin tarzı bir hap ağır geliyormuş bana ciro başladı dr ve mide boş olmamali iyi yemeli sin özelinde pirinç planı ve biftek tarzı et önerdi dr bu ameliyatı olanlara tavsiye ediliyor. Geçmiş olsun

Selam istanbuldaki ve kamuran efendioglu na ameliyat oldum fiyat 5000 di este world mutlaka araştır ve bir ön görüşmeye git derim sevgiler

Merhabalar.
Ben Londrada yasiyorum.Bu ayin 20 sinde Istanbulda olucam bir haftaligina. Bu surede meme buyutme ameliyati olmak istiyorum. Fiyat alabildigim doktorlar Op.DrHasan Findik - 9000.00 tl ,Op.Dr Hakan Ocsel- 9500.00 tl. Iki doktordan daha fiyat bekliyorum, resimlerimi whatsup tan gonderdim. Ameliyat gunu icin 15 gun onceden randevu yapilmasi gerekiyormus yani anlicaniz benim hic zamanim kalmadi. Calisiyorum da yogun gun boyu ,butun konulari okumak isterim ama zamanim yok malesef.
Bana yardimci olabilecek uyelere cok ihtiyacim var. Sizce bu fiyatlar uygun mu ve bana onerebileceginiz baska doktorlar var mi? Bir hafta Istanbulda kalicagim otel Taksim de olan Divan .

Simdiden mesajimi okudugunuz icin tesekkur ederim ve yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum.

Acaba vucudum silikonlara alismadigi icin veriyor. Mide bulantisi cok kotu keske agrim olsaydi dedirtiyo. Psikolojim bozuldu:KK43: daha once boyle bisi yasayan ya da duyan var mi
Bende hic bahsettigin sikintilar olmadi.benim ayildiktan sonra ilk corbami icerken istifra ettim.daha sonrada bulantim olmadi.belki mideni üşütmüş olabilirsin.nane limon iç istersen.geçmiş olsun

Cuma gunu ameliyat oldum ve hastaneden ciktigimdan beri 3 gundur sabah mide bulantisi ile uyaniyorum bu normal bir sey mi sizde dd olmus muydu:KK43: cok kotu hissediyorum:KK43:
Canim belki verdigi antibiotik sana yan etki yapiyor bir sor doktoruna migde bulantisi zor ya

Ameliyatimdan da doktorumdan da cok memnunum agrim da yok ama mide bulantisi cok kotu yapiyo beni cok sagolsun insallah gecer

Acaba vucudum silikonlara alismadigi icin tepki mi veriyor. Mide bulantisi cok kotu keske agrim olsaydi dedirtiyo. Psikolojim bozuldu:KK43: daha once boyle bisi yasayan ya da duyan var mi
tatlım ben estetik için olmasada farklı nedenlerden dolayı 2 kez açık ameliyat oldum ve en kısası bir buçuk saat sürdü bünyem biraz daha kuvetli olduğu için bende olmadı fakat doktorlarımdan çok iyi biliyorumki narkoz sonrası miğde bulantısı kusma baş ağrısı ayrıca çok çabuk sinirlenme öfke nöbetleri çok doğal daha vucudundan narkozun etkisini atamamıssın sadece endişelenmene gerek yok ayrıca vucudun silikonu kabul etmemiş olsaydı bunu miğde bulantısıyla değil daha farklı fonksiyonlarda sana gösterirdi kapsül vs. gibi için rahat olsun ama yinede emin olmak istersen bir doktorunu ara o senin içini rahatlatacaktır

Arkadaşlar merhaba!! Ben yeni üye oldum, ama aylardır meme büyütme ile ilgili yazılarınızı okuyorum. Öncelikle bu operasyonu olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Aylardır sefasını ve güzelliğini yaşayanlara da darısı başıma diyorum :))

Ben de bu operasyonu olmak istiyorum ve Ankaralı arkadaşlarımın yardımını bekliyorum!!Burada ismini çokça duyduğum Volkan Tayfur ile görüştüm. Görüşmeden çok memnun kaldım. Ama yine de tedirginim.Çok korkuyorum. 2 evladım var. 35 yaşındayım.Hiç memem yok. Dümdüzüm, sadece minicik 2 kabartı:(( Aslında çok mutluyum ama oğlan çocuğu gibiyim. Ben de kendimi daha özgüvenli hissetmek istiyorum.Siteye de yeni üye oldum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Koltuk altı kesisi önerdi; dual plan , natrella ...cc ye kendisinin operasyon sırasında karar vereceğini söyledi. Volkan Tayfur hastaları HUUUU HUUUUUU NEREDESİNİZ?????:KK37:

post: 72429: 65956"]Ben de bu operasyonu olmak istiyorum ve Ankaralı arkadaşlarımın yardımını bekliyorum!!Burada ismini çokça duyduğum Volkan Tayfur ile görüştüm. Görüşmeden çok memnun kaldım. Ama yine de tedirginim.Çok korkuyorum. 2 evladım var. 35 yaşındayım.Hiç memem yok. Dümdüzüm, sadece minicik 2 kabartı:KK43:( Aslında çok mutluyum ama oğlan çocuğu gibiyim. Ben de kendimi daha özgüvenli hissetmek istiyorum.Siteye de yeni üye oldum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.[/QUOTE]
Hic korkma inanki korkulucak bi durum yok.benim sekizinci gunum ve en ufak agrim, sızım, pismanligim olmadi.dogru ellerde yapilirsa sonuclari cok guzel oluyor.

Bir de Zühtü Demir diyenler var... Volkan Tayfur müthiş bir auraya sahip, başkasıyla görüşme gereği duymadım sonrasında. Aslında Öncesinde Hacettepeli bi Prof ile görüştüm. Ama sanki ilk defa dümdüz göğüs görmüş gibi davrandı, hiç bi görsel göstermedi. 'Hmmm . Senin gibi memesi olan birinin görselini bulmam lazım.' dedi.Sanki ilk defa meme yapacak gibi. Ama Volkan Beyin gösterdiği görsellerin çoğu benim memem gibiydi ve yapılmış halleri muhteşemdi(doğal, dolgun, top veya rampa gibi durmayan.)Sizler ne diyorsunuz?? Acaba biri akademisyen olduğu için, diğeri artık piyasaya hakim olma yolunda giden sadece özelde çalışan biri olduğu için mi böyle??

Çook geçmiş olsun Sardunyam16.Nasılsın? ağrın var mı? eğer kendini iyi hissediyorsan aklımdaki soruları az çok biliyorsundur??:KK45:Biraz bilgi verirsen çok sevinirim:KK36::KK36:

Ben de bu operasyonu olmak istiyorum ve Ankaralı arkadaşlarımın yardımını bekliyorum!!Burada ismini çokça duyduğum Volkan Tayfur ile görüştüm. Görüşmeden çok memnun kaldım. Ama yine de tedirginim.Çok korkuyorum. 2 evladım var. 35 yaşındayım.Hiç memem yok. Dümdüzüm, sadece minicik 2 kabartı:KK43:( Aslında çok mutluyum ama oğlan çocuğu gibiyim. Ben de kendimi daha özgüvenli hissetmek istiyorum.Siteye de yeni üye oldum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım hayırlı olsun kararın volkan bey le ben hiç görüşmedim ama sürekli ben de ismini duyuyorum.volkan bey ameliyatını nerde yapıyormuş ? Koltuk altını siz mi istediniz yoksa dr mu önerdi?

Bir de Zühtü Demir diyenler var... Volkan Tayfur müthiş bir auraya sahip, başkasıyla görüşme gereği duymadım sonrasında. Aslında Öncesinde Hacettepeli bi Prof ile görüştüm. Ama sanki ilk defa dümdüz göğüs görmüş gibi davrandı, hiç bi görsel göstermedi. 'Hmmm . Senin gibi memesi olan birinin görselini bulmam lazım.' dedi.Sanki ilk defa meme yapacak gibi. Ama Volkan Beyin gösterdiği görsellerin çoğu benim memem gibiydi ve yapılmış halleri muhteşemdi(doğal, dolgun, top veya rampa gibi durmayan.)Sizler ne diyorsunuz?? Acaba biri akademisyen olduğu için, diğeri artık piyasaya hakim olma yolunda giden sadece özelde çalışan biri olduğu için mi böyle??
Ben de zühtü demir e yaptırdım.

Back