- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok yakin zaman once Hacettepe'de Haldun Kamburogluna ameliyat oldum. Suan cok yeni ama ben doktorumdan memnunum.Ben de bu operasyonu olmak istiyorum ve Ankaralı arkadaşlarımın yardımını bekliyorum!!Burada ismini çokça duyduğum Volkan Tayfur ile görüştüm. Görüşmeden çok memnun kaldım. Ama yine de tedirginim.Çok korkuyorum. 2 evladım var. 35 yaşındayım.Hiç memem yok. Dümdüzüm, sadece minicik 2 kabartı( Aslında çok mutluyum ama oğlan çocuğu gibiyim. Ben de kendimi daha özgüvenli hissetmek istiyorum.Siteye de yeni üye oldum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
2 hafta önce oldum canım.Bybtçiğim, belki zamanla toparlanacaktır. Sen yakın zamanda mı olmuştun?
Mutluluk Merhaba canım. Ben de Libra gibi ferruh beye ameliyat oldum.16. Günüm bugün. Ferruh bey muayene si ücretsizdir. Ben koru hastanesinde ameliyat oldum.325 cc koltuk altı kas altına yerleştirildi. Natrelle allergan takıldı. Benim de foto var izlemeye alabilirim seni. Ben 7000 e ameliyat oldum.bu arada benim 3,5 yaşındaki ufaklık uyanmak üzere. her an çıkabilirim. Yine de lütfen her türlü bilgiyi bekliyorum. Müsait olur olmaz okuyacağım ve yazacağım.
Canım seraparisim ben ilk fırsatta özellikle seninle paylaşacağım.Sinlestirme olan kizlar resim eklemeyi dusunuyormusunuz ben cok merak ediyorum izleri lutfen !
Ben de biliyorsunuz sadece protez var ve diklestirme yaptirmak istiyorum
Sagol canim benimCanım seraparisim ben ilk fırsatta özellikle seninle paylaşacağım.
Canım ben istanbulda este Word de oldum 5000 tl bugün 11 gün oldu ve cok iyiyim vede sonuçtan memnunumkoltuk altı kesisini hiç iz kamadığı için önerdi. Yine de bilemiyorum tabi. fiyat çok sanki.
---Selam d
Canım ben istanbulda este Word de oldum 5000 tl bugün 11 gün oldu ve cok iyiyim vede sonuçtan memnunum
kızlar ben çıkıyorum benim ufaklık(3,5 yaşında) uyandı. Siz yazın yine fırsat buldukça ben en uygun zamanında okuyup yanıtlicam.ÇOOOOK teşekkürler....
merhaa amelıyatım dun 16.00 da oldum 17.00 amelıyatdan cıktım 345 cc kas ustu damla protes takıldıagrım yok sadece yatıp kalkarken zorlanıyorum bıde yururken put gıbıyım dokundugumda cok gergın tas gıbıler bu surec ne zaman gecerKesi yeri ve şekli önemli. Ben Acıbadem'de Burak bey'e ilk gittiğimde muayene opsiyonlarını bayağı detaylı şekilde konuşmuştuk, mümkün olduğunca küçük ve kolay iyileşen bir kesi yapılması çok önemli, o gün uzun uzun opsiyonları ele alması sayesinde operasyonumu da çok kolay şekilde halletti ve görünür bir iz kalmadı. O yüzden bence çok haklısınız, iyice detaycı olun ve tüm seçenekleri doktorunuzla elden geçirin. İlgili bir doktor olması önemli. Ben o alanda şanslı oldum :)
teşekkür ederim canım cevabın için..ne bileyim ben meme ameliyatında bu kadar ödem olucanı hiç tahmin etmemiştim..demekki oluyomuş..Cc demek gr ile aynı diye biliyorum, yanılmıyorsam. Mesela bende 1 kiloya yakın fazlalık var artık. 470 ve 445 cc ler. Ödemler yaklaşık 1/1.5 ay sonra gidiyo. Protezinizin ağırlığı ne kadarsa geriye o kalıyo fazlalık olarak