Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim göğüs dokum vardi.sarkikti.meme basi yukari alindi,kucultuldu,diklestirme yapildi.250cc protez konuldu.bukadar.uyudum uyandim, goğüslerim istedigim sekle geldi.sormak istediklerin varsa cevaplarimmutluluk2015 .!.:Çook geçmiş olsun Sardunyam16.Nasılsın? ağrın var mı? eğer kendini iyi hissediyorsan aklımdaki soruları az çok biliyorsundur??Biraz bilgi verirsen çok sevinirim
![]()
Zühtü be de ilk muayeneden ücret almıyor ama tavsiye eder miyim etmem yinede sen bi görüş istersen.Ferru Bingül ü de çok duydum. Zühtü Demir ve Ferruh bingül ilk muayene için ücret alıyorlar mı? Volkan tayfur ilk muayenede ücret almıyor.Zühtü ve Ferruh beye ameliyat olan arkadaşlarım bilgi verebilirler mi?![]()
Yok canım ben değilim nerdeee öyle göğüslerim olsaydı keşke:)bybt!! resimdeki sen misin??? muhteşem duruyor da![]()
Canım benim dikleştirme ve protez oldu ama çok dikleştirilmemiş ve hala göğüs başlarım aşağıda ve sarkık duruyor ama bunu dr olması gereken göğüs şekli budur aslında diye geçiştiriyor.bybt :))))) canımız sağolsun yahu. sen neden memnun kalmadın?