- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)5000 e önce birini, sonra param olunca da diğerini yaptırırım
Iyi olurdu valla:)gönlüne göre oldun herşey aklın neye takılırsa sor inşallah sende bizler gibi mutlu olursun canımzaten kredi çekip yaptırabilirim.Şöyle düşük faizli meme büyütme kredisi olsa keşke
Canım bol su iç.içinde Mısır püskülü olan çaylardan iç..ananas ye bir aya kalmaz geçerBu fazlaliklar ne zaman ve nasil gider acaba
Tesekkur ederim cevabin icin canim.fazla su icmiyorum galiba.biraz onunda etkisi var.bisey daha sormak istiyorum.ben meme ameliyatini olali onbir gun oldu.sureci hic sorunsuz geciriyorum cok sukur.en kisa zamanda karin germede olmak istiyorum.iki ameliyat arasinin azliginda bi sıkıntı olurmu acaba.bu kadar kolay olucani bilseydim ikisini beraber yaptirirdim.korkudan cesaret edemedim.gerci bir hafta sonra dr. Kontrole gidincede danişıcam ama sizinde fikrinizi almak istiyorumCanım bol su iç.içinde Mısır püskülü olan çaylardan iç..ananas ye bir aya kalmaz geçer
Mutluluk benim 1 ay öncesinde günüm belli olmuştu o bir ayı nasıl geçirdiğini bir ben biliyorum seni çok iyi anlıyorum ben hiçbirşey olmazsa tedirginlik ve korkudan ölebilirdim.kesinlikle hiç korkma asla korktuğumuz gibi olmuyor.bu halinden mutsuzsan bir an önce karar ver uygula.uzadıkça stres artıyor.bol şansçok korkuyorum vallahi.
Ikisi farklı ameliyatlar sorum olacağını sanmam ama aciliyeti olmayan bi durum olduğu için Dr un birkaç ay beklemeyi uygun görebilirTesekkur ederim cevabin icin canim.fazla su icmiyorum galiba.biraz onunda etkisi var.bisey daha sormak istiyorum.ben meme ameliyatini olali onbir gun oldu.sureci hic sorunsuz geciriyorum cok sukur.en kisa zamanda karin germede olmak istiyorum.iki ameliyat arasinin azliginda bi sıkıntı olurmu acaba.bu kadar kolay olucani bilseydim ikisini beraber yaptirirdim.korkudan cesaret edemedim.gerci bir hafta sonra dr. Kontrole gidincede danişıcam ama sizinde fikrinizi almak istiyorum
Hayirli olsun cnm.ben de 2 ameliyati da oldum...Sonundaa çok şükür :-D günümü aldım 19 unda hem meme büyütme hemde iç dudak ameliyatı oluyorum :-D:-D
Amaaa çok sevindim aklıma takılan şeyler var önce ikisi aynı anda olucak ve 1 gece hastanede kalıcam ertesi gün uçakla seyahat bi sorun olmaz dedi dr ama ben yinede merak ediyorum zorlanirmuyumHayirli olsun cnm.ben de 2 ameliyati da oldum...
Neeee ertesi gun mu ucacaksin???? Cok erken degil mi??? Alt taraf pek sorun olmaz belki yine de ilk gunler oturunca dikisler batiyo biraz ama silikon ameliyati baya zorlar cnm bence ucaktaAmaaa çok sevindim aklıma takılan şeyler var önce ikisi aynı anda olucak ve 1 gece hastanede kalıcam ertesi gün uçakla seyahat bi sorun olmaz dedi dr ama ben yinede merak ediyorum zorlanirmuyum
Neeee ertesi gun mu ucacaksin???? Cok erken degil mi??? Alt taraf pek sorun olmaz belki yine de ilk gunler oturunca dikisler batiyo biraz ama silikon ameliyati baya zorlar cnm bence ucakta
Ben 9.gun okula basladim.subat tatilinde olmustum.sikinti yasamadim okulda...biraz cabuk yoruluyordum o kadar.oturma sorunu labioplasti icin cok ciddi bir sorun degil sadece bazen aniden dikisler batiyo ara ara..o rahatsiz edici...agri olmuyo..bende yakında ameliyat olmayı düsünüyorum muayene için randevu aldım. okula 1 hafta gitmeyebilirim. kaç gün rahat oturamıyoruz? ne kadar sonra normal hayatıma devam edebilirim:)
Ben 9.gun okula basladim.subat tatilinde olmustum.sikinti yasamadim okulda...biraz cabuk yoruluyordum o kadar.oturma sorunu labioplasti icin cok ciddi bir sorun degil sadece bazen aniden dikisler batiyo ara ara..o rahatsiz edici...agri olmuyo..
Yatinca arkadan birinin itmesi gerekiyo kalkmak icin ilk 1 hafta cnm.otururken sorun yokBen sadece meme büyütme ameliyatı olucam:) onda oturup kalkma da sorun olmuyor muu?
Yatinca arkadan birinin itmesi gerekiyo kalkmak icin ilk 1 hafta cnm.otururken sorun yok