Canim tabiki soru soracaksin yoksa nasil bilgi edineceksin bende herkesin kafasini utulesim ameliyat olmadan tam 4 ay :))aslında biraz şüpeliyim ayrık duruyormu acaba yada cokmu sert cok soru sordum biliyorum ama bir sey daha acaba yuvarlak protezmi yoksa damlamı sizce yardımınız için çok teşekkürederim mükemmel bir site
Simdi ayrik yada birlesik durmasi senin simdiki yapindan kaynaklanan bir gorunum olacak ilk basta sert ama daha sonra yumsamaya basliyacak tabiki tam bir gercek meme kiyavimda olmuyor
Benim dokum cok ve gayet yumsaklar ve esim dokundugu zaman hissedip hissetmedini sordum oda gercek meme gibi dedi hic hissetmiyorum dedi
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Yuvarlak yada damla bu hem senin nasil bir meme istedigine bagli artik cogu doktor yuvarlak kullaniyor kas alti oldugu zaman zaten dogal meme gibi duruyor top top durmuyor
Bazi doktorlarda damla kullanmayi tercih ediyor yani sen bir kac resim bak nette damla yada yuvarlak sekline belki istedigin meme seklini bulursun
Benim arkadasim da damla var gercekten onunki de yuvarlak gibi duruyor
Tabi aslinda doktorlar neyi onerirse bir bildikleri vardir
Bir cevap daha yazim bunu da aklina takabilirsin
Boyut olarak kac cc diye dusuneceksin birde sen begendigin resimleri goster doktoruna doktorun anlar az cok kac cc oldugunu
Eger baska sorularin varsa cevaplarim canim