Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yarın ameliyat ay korku bir yandan heyecan bir yanda ne yapcam ben bu gece uyku yokkk bana
Uyu dinlen canim korkma hic
Korkulacak bisey yokmus diyeceksin sonra bi bakmisin olmus bitmis ben cok sevdim bu narkoz olayini:)) sihirli deynek gibi hop oluverdi sanki :)

yardım edebilicek kimse yok mu :KK43: araştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum :KK25:
Slm bende gögüs büyültme ameliyati olmayi dusunuyorum fatih dagdeleni dusunuyorum fatih dagdelene ameliyat olan varmi lutfen yardim
yardım edebilicek kimse yok mu :KK43: araştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum :KK25:

Canim ameliyatim gerçekleşti hastaneden yazıyorum kamuran efendioglu gerçekleştirdi ameliyatı dün zor bir gündü ama şimdi çok iyiyim oturabiliyorum 320 CC damla kulanilmis valla çok korkmustum 2 ci gün yürüyorum destekli oturuyotum

Canim ameliyatim gerçekleşti hastaneden yazıyorum kamuran efendioglu gerçekleştirdi ameliyatı dün zor bir gündü ama şimdi çok iyiyim oturabiliyorum 320 CC damla kulanilmis valla çok korkmustum 2 ci gün yürüyorum destekli oturuyotum
Slm cok gecmis olsun zor olan kismi atlattin sayilir hayirli olsun benim anlamadigim bu 300 320 cc falan ne oluyor

Cok gecmis doktordasim :-) ayni doktora ameliyat olduk nasil buldun kamran beyi ?
Dren taktimi sana canim?
Merak etme cok cabuk iyi olacaksin canim

Harika bir bir dr beni ikinci kattan bina çıkışına kadar bavulumu taşıyarak konuşarak güler yuzuyle yolcuları böyle dr larda varmış hayret etik gerçekten müthişti evimdeyim şükür iyiki dr o tesadüf sonucu onu buldum ama güzel bir tesadüf şans benden yanaymis

:eek:merhaba kızlar ben yeni üye oldum :)
1 yldır takipteyim sizleri ancak benim sizlerdede olduğu gibi göğüs problemim var :110: Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ... ARTIK DAYANAMIYORUM kime amilyat olacağımıda bilmiyorum .. bir kaç doktora gittim ancak güvenemedim bana yardımcı olurmusunuz desteğinize ihtiyacım var göğüslerim çooook küçüük

:eek:merhaba kızlar ben yeni üye oldum :)
1 yldır takipteyim sizleri ancak benim sizlerdede olduğu gibi göğüs problemim var :110: Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ... ARTIK DAYANAMIYORUM kime amilyat olacağımıda bilmiyorum .. bir kaç doktora gittim ancak güvenemedim bana yardımcı olurmusunuz desteğinize ihtiyacım var göğüslerim çooook küçüük
Merhaba dreamwhite dreamwhite bu forumda meme buyutme bolumun de hemen hemen herkes yasadigi ameliyati anlatiyor doktorlarin isimlerini yaziyorlar ona gore kafanda bir kac doktor dusunebilirsin sonra ucretsiz muane olabilirsin
Benim doktorum esteworld ´a kamran efendioglu sonra burda arkadaslarin doktorlarini yazayim istersen bir fikir olur
Hasan findik
Bulent tekerekoglu
Ismail bayram
Alpaslan topcu
Ve daha bir suru aklima gelmeyen
Bir arastir kendince canim ;)

Fiyat ve doktor ismi alsam çok iyi olur teşekkür ederim SeraParis ben doğal Olmucak diye çok korkuyorum dümdüz göğüslerim neredeyse :KK14::KK14:

Fiyat ve doktor ismi alsam çok iyi olur teşekkür ederim SeraParis ben doğal Olmucak diye çok korkuyorum dümdüz göğüslerim neredeyse :KK14::KK14:
Dumduz olan goguslerde cok guzel sonuclar gordum canim kas alti olursa tabi cok dogal duruyordu
Fiyat konusunda soyle diyebilirim benim doktor hersey dahil sutyen hastane bir gece kalma 6000/7000 tl arasi en son hasan findigin fiyati da 7000/8000 arasi idi oda hersey dahil Ismail bayram 4500 tl otekileri bilemicem

Kizlar.merhaba ben de yeni.ameliyat oldum bugun 7.gun. 163boyum iki gogus olcusu birbirinden farkli diye 275 bi.tarafa 300tarafa Takildi Ama baktigimda suanda iki.gogus.arasinsa.bariz fark var. Doktorum iner demisti ama benim icime sinmiyor bu durum. Tekrar ameliyati dusunuyorum hatta :KK43: sonuca sevinemedim bile kafam cok karisik napicagimi bilmiyorum:KK43:
Benimde tek taraf 275 diğeri 300 5ay oldu nerdeyse eskiden küçük olan göğsüme büyük protez takılmasına rağmen hala biraz daha küçük ama her ay azaldı bu fark büyük protezin oturması gerekiyor ve bu süreç 1 yılı buluyormuş canım

Cnm gecmis olsun.ayni gun ameliyat olmusuz.nasilsin simdi? Kas alti mi kasustumu oldu ve kac cc oldu.umarim sonuctan memnunsundur en azindan simdilik.sen de benimle ayni durumdamisin patlayip firliycak gibi gogusler.dune gore bugun biraz daha sistiler sanki
Umarim iyilesme surecimiz sorunsuz gecer

Back