Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Alev hanım siz göğüs büyüttürme için hangi doktoru tercih etmiştiniz? acaba meme altından mı yaptı doktorunuz? ben koltuk altı istiyordum ama oradan küçük veya sulu olan protezler konabilirmiş doğruysa! bir de koltuk altında his kaybı olabilr diye birşey duydum.
Benim ameliyatımı op,dr.Alper Tuncel yaptı,9 yıl oldu ben yaptıralı,9 yılda doğum emzirme dahil hiçbirsorun yaşamadım çok şükür,meme altı katlantısından koydu dr bey,benim cildim pek iyi iyileşmez ama artık kendim bile kolay kolay göremiyorum izleri.neden koltukaltı istiyorsun canım?o bana daha travmatik bir yöntem gibi geliyor.

bende bu yola girdim fakat şansım yaver gitmedi ne hayallerle olduğum bu ameliyatın şuan hüsranını yaşıyorum..Allah kimsenin başına vermesin şuan ne yapıcağımıda bilmiyorum sadece korkuyorum ruhsal anlamda çöktüm hiçbir şeye odaklanamıyorum keşke zamanı geri alabilme imkanım olsaydı arkadaşlar lütfen ameliyat olmadan önce doktorunuzu iyi araştırın ünlü bir doktor olmasının hiç bir önemi yok bunun örneği benim önemli olan vicdanlı işini iyi yapan aldığı parayı hak eden helalinden çalışan olması çünkü bazı şeylerin telafisi ya yok ya da zor ve yıpratıcı hepinize geçmiş olsun umarım hayallerinize kavuşursnuz banada dua edin :KK43:
Canım çok geçmiş olsun,ne kadar üzüldüm bilemezsin umarım bir şekilde yaşadıklarının telafisi vardır:(

seraparisim ya doktorum alman markası bişey olduğunu söyledi adını söyledi ama hatırlamıyorum.ayy ne yapsamki ?? bu arada ameliyatım kısmetse 9 şubatta
Valla bilemicem ben hangisi canim neden mentor yada allergan kullanmiyor ? Sen bi sorsana mentor yada allergan olabilirmi diye

aaa adet olunca ertelemek gerekir mi?
Adet döneminde ameliyat sonrası oluşan ödem miktarı daha fazla oluyor. Aynı zamanda adet kanaması da eklenince daha çok kan kaybı oluyor ve memelerde hassaslık ve şişkinlik olması da ertelenmesi için bir sebep. Ama regl dönemini hafif geçirenler için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.

anladım canım sağol bilgilendirme için
Adet döneminde ameliyat sonrası oluşan ödem miktarı daha fazla oluyor. Aynı zamanda adet kanaması da eklenince daha çok kan kaybı oluyor ve memelerde hassaslık ve şişkinlik olması da ertelenmesi için bir sebep. Ama regl dönemini hafif geçirenler için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.

merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim

Selam arkadaşlar 31 01 2015 tarihinde ameliyat olacağım ameliyat sonrası yorumları okudum çok korktum açıkçası ama yinede olmak istiyorum tamamen kol hareketlerinin normale dönüşü konusunda bilgi verirmisiniz

Selam arkadaşlar 31 01 2015 tarihinde ameliyat olacağım ameliyat sonrası yorumları okudum çok korktum açıkçası ama yinede olmak istiyorum tamamen kol hareketlerinin normale dönüşü konusunda bilgi verirmisiniz
Selam C ceylan1234 kararin hayirli olsun hic korkmana greke yok ben 4 gun sonra alis veris bile yaptim ve cogu kisi de benim gibi kolay atlatiyo bu ameliyati ;)

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlarla sorunsuz atlatırsın. Zorluk çekeceğin ilk 3 gün sadece yanında birisi olmalı yatıp kalkarken. Sonrasında daha kolay geçiyor inan. Kollarını çok zorlamamam gerek sadece yoksa hiç hareket ettiremiyor değilsin.

çok ama çok heyecanlıyım ya çokta merak ediyorum göğsüm hiç yok hatta 70 bile değil 85 c cap olcakmış bakcemmmm

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlarla sorunsuz atlatırsın. Zorluk çekeceğin ilk 3 gün sadece yanında birisi olmalı yatıp kalkarken. Sonrasında daha kolay geçiyor inan. Kollarını çok zorlamamam gerek sadece yoksa hiç hareket ettiremiyor değilsin.
teşekkür ederim

Back