Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selam C ceylan1234 kararin hayirli olsun hic korkmana greke yok ben 4 gun sonra alis veris bile yaptim ve cogu kisi de benim gibi kolay atlatiyo bu ameliyati :KK66:
teşekkür ederim.ayrıntıları paylaşacağım bırdan şu an sadece bolca heyecan var günler yaklaştıkça artıyor. bir de kafama takılan bir şey var genel anestezi altında yapışcak bir ameliyat fakat.akciğer filmi elektro falan istenmedi sadece kan tahlili aldılar. ve bu ameliyat öncesi memografi çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. ki bunuda istemediler. ne dersiniz bu konuda

teşekkür ederim.ayrıntıları paylaşacağım bırdan şu an sadece bolca heyecan var günler yaklaştıkça artıyor. bir de kafama takılan bir şey var genel anestezi altında yapışcak bir ameliyat fakat.akciğer filmi elektro falan istenmedi sadece kan tahlili aldılar. ve bu ameliyat öncesi memografi çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. ki bunuda istemediler. ne dersiniz bu konuda
Rica ederim canim heyecan da olsun birazcik bunlar tatli heyecanlar :) bendede bisey istemediler ve yapmadilar sadece kan tahlili ...
Aslinda mamografi cekilmeqi gerek belli bir yastan sonra oda yoksa ekografi cekiyorlar kist varmi diye sadece bu .. Ama yinede bana mamografi cekmedi

arkadaşlar meme estetiği ile ilgili sorularınız için bana numaramdan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsiniz doktormu asistanimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben asistanım canım. sıkılmadan sorabilirsiniz merak ettiklerinizi.

selam arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce doktor oygar aytekine slikon ameliyatı yaptırdım kesinlikle çok memnun kaldım doktor konusunda kararsızsanız kesinlikle gidip görüşmenizi tavsiye ediyorum 2 saatlik görüşme sonucunda doktor bey herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı içiniz çok rahat bir şekilde güvenebilirsiniz.

yardım edebilicek kimse yok mu :KK43: araştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum :KK25:
Selam senin için çok eğlenceli bir zaman başlamış herkezin tavsiyesini şimdi dikkate alman gerekiyor.Bende 1 ay önce ameliyat oldum ve şuan çok memnunum hiç bir şikayetim yok ertesi gün işime bile gittim.Benim sana tavsiyem doktor oygar aytekin alanında en iyi doktorlardan biri görüşmeye gidersen ne demek istediğimi anlıcaksın.İ.günler

Kizlar.merhaba ben de yeni.ameliyat oldum bugun 7.gun. 163boyum iki gogus olcusu birbirinden farkli diye 275 bi.tarafa 300tarafa Takildi Ama baktigimda suanda iki.gogus.arasinsa.bariz fark var. Doktorum iner demisti ama benim icime sinmiyor bu durum. Tekrar ameliyati dusunuyorum hatta :( sonuca sevinemedim bile kafam cok karisik napicagimi bilmiyorum:(

Kizlar.merhaba ben de yeni.ameliyat oldum bugun 7.gun. 163boyum iki gogus olcusu birbirinden farkli diye 275 bi.tarafa 300tarafa Takildi Ama baktigimda suanda iki.gogus.arasinsa.bariz fark var. Doktorum iner demisti ama benim icime sinmiyor bu durum. Tekrar ameliyati dusunuyorum hatta :KK43: sonuca sevinemedim bile kafam cok karisik napicagimi bilmiyorum:KK43:

Slm geçmiş olsun benimde iki gün sonra ameliyatim var dr kimdi ayrıca bir msj daha okumuştum sizin sikayetinizde ki gibi birbirinden farklı CC kulanilmis şişlikler Tamen indikten sonra belli olmuyor diye yazmisti ı biraz sabır canım geçmiş olsun

Sagol canim. Bakalim bikac gun sonra doktorumla konusucam tekrar.. seninde istedigin.gibi olur umarim simdiden gecmis olsun :)

Canım sen buldun mu birini izmirden? bende aryordum

valla bı tane doktor varmıs ama daha yaptıran eden varmı bılemedım adını unuttum sımdı bacaklarını yaptırıyolar bayanlar adama sımdı bende konusucam bı gogus yaptıran olsa bılmıyorum kımsenın daha gogus yaptırmadıgı bırınede yaptırmak ıstemıyorum :(

Kizlar.merhaba ben de yeni.ameliyat oldum bugun 7.gun. 163boyum iki gogus olcusu birbirinden farkli diye 275 bi.tarafa 300tarafa Takildi Ama baktigimda suanda iki.gogus.arasinsa.bariz fark var. Doktorum iner demisti ama benim icime sinmiyor bu durum. Tekrar ameliyati dusunuyorum hatta :KK43: sonuca sevinemedim bile kafam cok karisik napicagimi bilmiyorum:KK43:
Daha çok çok erken ben 2 ay kadar bekledim bir protez insin diye.. Şu an 6 aylık ama hala değişiyorlar.

Yarın ameliyat ay korku bir yandan heyecan bir yanda ne yapcam ben bu gece uyku yokkk bana

Canım sorunsuz süreçler diliyorum. Dualarım seninle.. Fazla heyecan yapma diyeceğim ama bende 1 gece önce acayip heyecanlanmıştım :KK68: ama korkulacak bişey yok inan. Haberlerini bekliyoruz

Back