Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlarr cuma günü göğüs buyutme amelyatım var kas altı yontemı ılee gun ve gun sızlere paylaşacagımm opuldunuzzzz :KK68:
Foto
adanada amelyat oluyorum doktoruma guvenıyorum bakalım inşallah istediğim gibi olur acısınada razıyım yeterkı içime sinsin :) panık ıllakı oluyor oyle tatlı bı heyecan ve korku varkı içim içime sıgmıyor :):):):) senın amelytaın ne zaman canım neyse benm paylaşımlarımı görursun artıkkk :):):):)
Benim de 9 ocakta foto attım gördünmü?

merhaba canlarım bende formda yeniyim ve bende silikon isteyenlerdenim ama sanırım biraz tedirginim bir kızım var acıkcası ameliyat olmaktan korkmuyorm cünkü estetik olmasada daha önce 2 kere oldum fakat biraz arastrmacıyım doktorumun kim olacagı konusunda kararsızım yani acıkcası iyi bir doktor arayısındayım ayrıca ameliyat olucak arkadaslarım ortalama fiyat nedir bana yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürederim
canım sana tavsıyemm ben de forumda yenı oldugumda soyle bugune kadar konuları bır gezin yorumları okuu emin ol aradıgın her cevabı bulacaksın fıyat konusunda şehıre hastaneye gore degısıyor ben adanada 4500 ozelden oluyorum mesela ama 6000 yapan hastanede gordum bu degısıyor acıkcası bı kac doktorla randevu alıp gorusmen snn ıcın en dogrusu cunku kısıye gereken uygulamaklarda bazen degısıklık gosterıyor

merhaba canlarım bende formda yeniyim ve bende silikon isteyenlerdenim ama sanırım biraz tedirginim bir kızım var acıkcası ameliyat olmaktan korkmuyorm cünkü estetik olmasada daha önce 2 kere oldum fakat biraz arastrmacıyım doktorumun kim olacagı konusunda kararsızım yani acıkcası iyi bir doktor arayısındayım ayrıca ameliyat olucak arkadaslarım ortalama fiyat nedir bana yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürederim
Merhaba karariniz hayirli olsun simdiden burdaki konulari okursaniz bir cok degisik ve basarili doktorarin ismi geciyor tabi fiyatlar degisebiliyor ama en uygunu bogazici tip merkezi
Bu hastanede iki uc arkadas ameliyati oldu ve gayet basarili
Sizin kizinizda var kucukmu? Ve gogusleriniz sarkikmi?

Canım benim göğüs altından yapılan kesiyle yerleştirildi protezlerim ve çevremdeki herkesten daha çok sütüm oldu,bebeğim küçük doğduğu için emzirmeyi başaramadım,ama 1 senedir sağarak veriyorum,hiç öyle süt veremezsin diye bişey yokHoppa

Alev hanım siz göğüs büyüttürme için hangi doktoru tercih etmiştiniz? acaba meme altından mı yaptı doktorunuz? ben koltuk altı istiyordum ama oradan küçük veya sulu olan protezler konabilirmiş doğruysa! bir de koltuk altında his kaybı olabilr diye birşey duydum.

AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR

Korku ve tedirginiliğinizi anlıyorum iyi doktor secimi ve kafanizdaki tam soru işaretlerinizi sormakla çözebilrsiniz

1. arzum77 ve diğer arkadaşlar
ben tam 1 yıl önce bayram öncesi GÖGÜS BÜYÜLTME estetiğini Hacettepe Üni Estetik Cerrah'ı Dr. Ali ALİYEV tarafından ameliyat oldum
Kendinizde büyük özgüven eksikliği ve pskolojik travmalarla yaşanan küçük güğüster artık tarih oldu günümüzde herşey okadar kolay ve yeni teknoloji sistemle yapılıyor

herkesin isteğidir.. emin olun özgüveniniz tavan yapıyor giydiğiniz kıyafette duruşunuz bile değişiyor.
senelerce saklanmakla utancınızla nereye kadar.
Emin olun bende sizin gibi önce tüm forumları gezdim iyi sonuçları ve kötü sonuçları ne olabilir diye araştırdım. ameliyat esnasını video olarak seyrettim

İSTANBULDA YAŞIYAN BİRİ OLARAK NEDEN ANKARA DERSENİZ
DR ALİ ALİYEVİN BAŞARILI AMELİYATLARI OLDUGU İÇİN TAVSİYE EDİLEN BİRİYDİ.

ANKARA HACETTEPE ÜNİ
DR ALİ ALİYEV BAŞARISINDAN ZİYADE TÜM BİLGİ BİRİKİMİ VE İLGİ ALAKASINDA SONSUZDU..

• AMELİYAT ÖNCESİ
kontrol ve meme nin önceki halinin resmi çekilir
doktorun göğüs yapınıza göre yuvarlak mı damlamı kullanacağını dilegetirir
Ameliyat şekli: meme altı .
ve hastaneyle anlaşmalı medikalciden bedeninize hangisisi uygunsa 150 cc protez vs ister
ameliyat tarihi kesinleşir
ve sizden sporcu sütyeni almanızı ister yoksa medikalciden ayarlamanıza yardım eder

HASTANE DOSYANIZ AÇILIR VE AMELİYAT ÖNCESİ ANESTEZİYE GÖNDERİLİRSİNİZ
TESTLERİNİZ YAPILIR.

( DR İRTİBATTA OLACAK SİZİNLE AMELİYAT GÜNÜ SAAT 9 DAN İTİBAREN KATI VE SIVI TÜKETİMİ OLMAYACAK)

• AMELİYAT GÜNÜ
(doktorunuzun ameliyat saatine göre )
Günü birlik cerrahiye vezneye dosyanızı verirsiniz
isminiz okunduğunda içeri alınıp hazırlıklar başlar
ameliyat hazırlığı için kıyafetlerinizi çıkartıp Alt kısmında içcamaşırınız kalabilir yeşil önlüğünüzü bonenizi takarsınız

sedyeyle ameliyathaneye alınırsınız sıranız geldiğinde sizi ameliyat odanıza alırlar

• AMELİYAT ODASI
Vücut ölçünüze göre göğüs çerçevenizden kalemle çizilir
ve NARKOZ VERŞLEREK uyutulur..

AMELİYAT SONRASI
vee mutlu son
ameliyattan çıkar çıkmaz göğüslerim harikaydı ve sadece sedyeden kalken bir normal acı hissettim

HAKİKATTEN ÇOK BAŞARILI AMELİYAT GECİRMİŞİM
2. GÜNÜ İŞE BAŞLADIM ÇOK YAVAŞ HAREKETRLERLE YÜRÜDÜM 3. GÜNÜ KONTROLE GİTTİM

YATMANININ ANLAMI YOK KENDİNİZİ KÖTÜ HİSSEDERSİNİZ KAS ALTINA YAPILMASI SİZİN BACAKLARINIZA ENGEL DEĞİLDİR BOL YURUYUS VE DİKKATLİ HAREKETLER SİZİ PSKOLOJİKMENVE BEDENEN RAHATLATIR

• AMELİYAT SONRASI İYİLEŞME DÖNEMİ
Ameliyat sonrası dinlendiğinizde antibiyotiğiniz mide koruyucunuz ve agrı kesiciniz düzenle içilmeli
sabah 6 da uyanıp
ac karnına mide koruyucunuzu için kahvaltınızı yapıp agrı kesicinizi için

tekrar uyandıgınızdada antibiyotiğinizi bol suyla için bol vitaminli sıvı ve katı tüketin

3 gün sonra kontrolle gidin ve agrı her artmaya yakınken ilacınızı için 15 gün sonra saga sola yatabilrsiniz. 1 ay sonra yeni dogmuş gibi hiç bir şey olmamış gibi..
DİKİŞ İZLERİM KAYBOLDU ŞUANDA ÇOK DOĞAL YUMUŞAK BİR DOKU SERT VE SİLİKON OLDU BELLİ DEĞİL

ANKARA HACETTEPE DR. ALİ ALİYEV 'E TEŞEKKÜR EDİYORUM ELLERİNİZE SAGLIK HOCAM

bende bu yola girdim fakat şansım yaver gitmedi ne hayallerle olduğum bu ameliyatın şuan hüsranını yaşıyorum..Allah kimsenin başına vermesin şuan ne yapıcağımıda bilmiyorum sadece korkuyorum ruhsal anlamda çöktüm hiçbir şeye odaklanamıyorum keşke zamanı geri alabilme imkanım olsaydı arkadaşlar lütfen ameliyat olmadan önce doktorunuzu iyi araştırın ünlü bir doktor olmasının hiç bir önemi yok bunun örneği benim önemli olan vicdanlı işini iyi yapan aldığı parayı hak eden helalinden çalışan olması çünkü bazı şeylerin telafisi ya yok ya da zor ve yıpratıcı hepinize geçmiş olsun umarım hayallerinize kavuşursnuz banada dua edin :(

bende bu yola girdim fakat şansım yaver gitmedi ne hayallerle olduğum bu ameliyatın şuan hüsranını yaşıyorum..Allah kimsenin başına vermesin şuan ne yapıcağımıda bilmiyorum sadece korkuyorum ruhsal anlamda çöktüm hiçbir şeye odaklanamıyorum keşke zamanı geri alabilme imkanım olsaydı arkadaşlar lütfen ameliyat olmadan önce doktorunuzu iyi araştırın ünlü bir doktor olmasının hiç bir önemi yok bunun örneği benim önemli olan vicdanlı işini iyi yapan aldığı parayı hak eden helalinden çalışan olması çünkü bazı şeylerin telafisi ya yok ya da zor ve yıpratıcı hepinize geçmiş olsun umarım hayallerinize kavuşursnuz banada dua edin :KK43:
Canim uzulme dualarimiz seninle :( pes etme pesini birakma hakkini ara canim elbet bir yolunu bulursun canim allah daha beterinden korusun

bende bu yola girdim fakat şansım yaver gitmedi ne hayallerle olduğum bu ameliyatın şuan hüsranını yaşıyorum..Allah kimsenin başına vermesin şuan ne yapıcağımıda bilmiyorum sadece korkuyorum ruhsal anlamda çöktüm hiçbir şeye odaklanamıyorum keşke zamanı geri alabilme imkanım olsaydı arkadaşlar lütfen ameliyat olmadan önce doktorunuzu iyi araştırın ünlü bir doktor olmasının hiç bir önemi yok bunun örneği benim önemli olan vicdanlı işini iyi yapan aldığı parayı hak eden helalinden çalışan olması çünkü bazı şeylerin telafisi ya yok ya da zor ve yıpratıcı hepinize geçmiş olsun umarım hayallerinize kavuşursnuz banada dua edin :KK43:

gecmis olsun canim o_O

Göğüs kafesime dokunamiyorum üstündeki deriyi siyirdigi için memeler birleşti tekrar bir ameliyatla iki meme arasının göğüs kafesime dikilmesi lazım zor basit bir ameliyat değil
Üzülme lütfen,kendini harap etme.. Inan ilk değilsin.. Forumda da bu sorunu yaşayan birçok kişi var maalesef.Birçogu ameliyat oldu,orta kısıma dikiş atılıp sabitlendi.Kimi tekrar protez taktrmadı kimi daha ufak bir protezle gögüslerini tekrar forma kavuşturdu. Bu kişilerle özelden iletişimdeyim hâlen. Açıkça foruma yazmıyorlar maalesef ama özelden bilgilerini aldım hep.Mutlular....
Zor bir süreç,dikkat edilmesi gerek evet ama imkansız,çaresi olmayan bir durum değil çok şükür.. Bazı doktorlar yapmıyor,yapmak istemiyor ama başarı ile yapan birçok kişi var..
Öncelikle kendi doktoruna git tabiki,şimdi neyin ne oldugunu biliyorsun en azından. Bakalım nasıl bir tutum izleyecek doktorun,ne önerecek ne yapacak.. Ona göre bir yol izlersin ..

Üzülme lütfen,kendini harap etme.. Inan ilk değilsin.. Forumda da bu sorunu yaşayan birçok kişi var maalesef.Birçogu ameliyat oldu,orta kısıma dikiş atılıp sabitlendi.Kimi tekrar protez taktrmadı kimi daha ufak bir protezle gögüslerini tekrar forma kavuşturdu. Bu kişilerle özelden iletişimdeyim hâlen. Açıkça foruma yazmıyorlar maalesef ama özelden bilgilerini aldım hep.Mutlular....
Zor bir süreç,dikkat edilmesi gerek evet ama imkansız,çaresi olmayan bir durum değil çok şükür.. Bazı doktorlar yapmıyor,yapmak istemiyor ama başarı ile yapan birçok kişi var..
Öncelikle kendi doktoruna git tabiki,şimdi neyin ne oldugunu biliyorsun en azından. Bakalım nasıl bir tutum izleyecek doktorun,ne önerecek ne yapacak.. Ona göre bir yol izlersin ..
Çok haklısın canım çok saol yorumların için benim için çok önemli sizin desteğiniz arzum77 arzum77

Back