AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR
Korku ve tedirginiliğinizi anlıyorum iyi doktor secimi ve kafanizdaki tam soru işaretlerinizi sormakla çözebilrsiniz
- arzum77 ve diğer arkadaşlar
ben tam 1 yıl önce bayram öncesi GÖGÜS BÜYÜLTME estetiğini Hacettepe Üni Estetik Cerrah'ı Dr. Ali ALİYEV tarafından ameliyat oldum
Kendinizde büyük özgüven eksikliği ve pskolojik travmalarla yaşanan küçük güğüster artık tarih oldu günümüzde herşey okadar kolay ve yeni teknoloji sistemle yapılıyor
herkesin isteğidir.. emin olun özgüveniniz tavan yapıyor giydiğiniz kıyafette duruşunuz bile değişiyor.
senelerce saklanmakla utancınızla nereye kadar.
Emin olun bende sizin gibi önce tüm forumları gezdim iyi sonuçları ve kötü sonuçları ne olabilir diye araştırdım. ameliyat esnasını video olarak seyrettim
İSTANBULDA YAŞIYAN BİRİ OLARAK NEDEN ANKARA DERSENİZ
DR ALİ ALİYEVİN BAŞARILI AMELİYATLARI OLDUGU İÇİN TAVSİYE EDİLEN BİRİYDİ.
ANKARA HACETTEPE ÜNİ
DR ALİ ALİYEV BAŞARISINDAN ZİYADE TÜM BİLGİ BİRİKİMİ VE İLGİ ALAKASINDA SONSUZDU..
kontrol ve meme nin önceki halinin resmi çekilir
doktorun göğüs yapınıza göre yuvarlak mı damlamı kullanacağını dilegetirir
Ameliyat şekli: meme altı .
ve hastaneyle anlaşmalı medikalciden bedeninize hangisisi uygunsa 150 cc
protez vs ister
ameliyat tarihi kesinleşir
ve sizden sporcu sütyeni almanızı ister yoksa medikalciden ayarlamanıza yardım eder
HASTANE DOSYANIZ AÇILIR VE AMELİYAT ÖNCESİ ANESTEZİYE GÖNDERİLİRSİNİZ
TESTLERİNİZ YAPILIR.
( DR İRTİBATTA OLACAK SİZİNLE AMELİYAT GÜNÜ SAAT 9 DAN İTİBAREN KATI VE SIVI TÜKETİMİ OLMAYACAK)
(doktorunuzun ameliyat saatine göre )
Günü birlik cerrahiye vezneye dosyanızı verirsiniz
isminiz okunduğunda içeri alınıp hazırlıklar başlar
ameliyat hazırlığı için kıyafetlerinizi çıkartıp Alt kısmında içcamaşırınız kalabilir yeşil önlüğünüzü bonenizi takarsınız
sedyeyle ameliyathaneye alınırsınız sıranız geldiğinde sizi ameliyat odanıza alırlar
Vücut ölçünüze göre göğüs çerçevenizden kalemle çizilir
ve NARKOZ VERŞLEREK uyutulur..
AMELİYAT SONRASI
vee mutlu son
ameliyattan çıkar çıkmaz göğüslerim harikaydı ve sadece sedyeden kalken bir normal acı hissettim
HAKİKATTEN ÇOK BAŞARILI AMELİYAT GECİRMİŞİM
2. GÜNÜ İŞE BAŞLADIM ÇOK YAVAŞ HAREKETRLERLE YÜRÜDÜM 3. GÜNÜ KONTROLE GİTTİM
YATMANININ ANLAMI YOK KENDİNİZİ KÖTÜ HİSSEDERSİNİZ KAS ALTINA YAPILMASI SİZİN BACAKLARINIZA ENGEL DEĞİLDİR BOL YURUYUS VE DİKKATLİ HAREKETLER SİZİ PSKOLOJİKMENVE BEDENEN RAHATLATIR
- AMELİYAT SONRASI İYİLEŞME DÖNEMİ
Ameliyat sonrası dinlendiğinizde antibiyotiğiniz mide koruyucunuz ve agrı kesiciniz düzenle içilmeli
sabah 6 da uyanıp
ac karnına mide koruyucunuzu için kahvaltınızı yapıp agrı kesicinizi için
tekrar uyandıgınızdada antibiyotiğinizi bol suyla için bol vitaminli sıvı ve katı tüketin
3 gün sonra kontrolle gidin ve agrı her artmaya yakınken ilacınızı için 15 gün sonra saga sola yatabilrsiniz. 1 ay sonra yeni dogmuş gibi hiç bir şey olmamış gibi..
DİKİŞ İZLERİM KAYBOLDU ŞUANDA ÇOK DOĞAL YUMUŞAK BİR DOKU SERT VE SİLİKON OLDU BELLİ DEĞİL
ANKARA HACETTEPE DR. ALİ ALİYEV 'E TEŞEKKÜR EDİYORUM ELLERİNİZE SAGLIK HOCAM