Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hiç sıkıntı yok. Sen iyi hissettiysen zaten bitmiştir o. Evet benim belli gibi. Ekım ortasında da ameliyat bir aksilik olmazsa. yaşayıp göreceğiz süreci bakalım :) Videoyu mesai sonrasında izleyeceğim. zaten son dönemlerde gece gündüz içerik izleyip,Realself bakmakla geçiyor zamanım :)
Umarim her sey istediginiz gibi olur. Ben su an normal hayatima dondum tabii annemin cok yardimiyla. Dus alirken annem yardim ediyor ya da kolumu hala kaldiramiyorum ama hic sıkıntı yok. Videolar baya iyi oluyor dediginiz gibi hele tarih belli olunca onlar oyaliyor bir tek:)

Umarim her sey istediginiz gibi olur. Ben su an normal hayatima dondum tabii annemin cok yardimiyla. Dus alirken annem yardim ediyor ya da kolumu hala kaldiramiyorum ama hic sıkıntı yok. Videolar baya iyi oluyor dediginiz gibi hele tarih belli olunca onlar oyaliyor bir tek:)
Duşu kaçıncı gün aldın. Birde eğer bir hafta geçtiyse şöyle bir değerlendirme yapacak olsan ne dersin.(laptop sırt cantasında tasıyabilir miyim ya da el çantasında,sıkıntıolur mu ) işe dönmek zorunda olucam bir hafta sonrasında :/

Duşu kaçıncı gün aldın. Birde eğer bir hafta geçtiyse şöyle bir değerlendirme yapacak olsan ne dersin.(laptop sırt cantasında tasıyabilir miyim ya da el çantasında,sıkıntıolur mu ) işe dönmek zorunda olucam bir hafta sonrasında :/
4. Gunun akşamı alinabiliyordu ama ben 6. Gunde alabildim ama o zamana kadar sacimi ve belden asagimi yikadim. Su an tam 8 gün oldu ve kolumu basımın üstüne kaldirmagim surece hiçbir sikinti yok. 4. günle 1 hafta arası çok fark var ben okulum olsaydi okuluma bile giderdim. Laptopunuzu da taşımakta bir sikinti olmaz bence tasirsiniz. Sadece bir yerlere carpmamaya dikkat ediyorum. Basta dinlenmek ne kadar onemliyse sonradan bence hareket de o kadar onemli çünkü yatmaktan sırtım oturmaktan da kalcam çok ağrımaya başladı. O yüzden ise gitmek daha hızlı normale dönmenizi saglayabilir bile

Çok geçmiş olsun ablacım öncelikle e darısı başımıza. Uzun uzun anlatmışsın ve eminim buradaki bir çok hemcinsimizde bunları okurken aynı şeyleri hiseeti,bollll empati. Ben de senin yaşlarından beri muzdaribim ve senin kadar o dönem cesur olamadım(çok yazık ki ). -Belki o dönemde bu kadar yaygın olmaması vs de sebep olabilir . erken evlendim,eşim gereksiz buldu (bu da çok acı benim kendim için ,istediğim şeyi farklı biri gereksiz buluyor kime,neye göre ? vesselam o adamla evli değilim artık :) ) sonrasında çocuk büyümeye başladı vs derken şuan 42 yaşındayım ve kısmetse Ekim de ameliyat olacağım. (evet hem de pandemide ) hiçbirşey için geç değildir. şimdiki eşim çok destekçi hatta bana o refakat edecek bakacak süreçte sağolsun. Aynı durum genetik olduğu için kızımda da var. o da inceden benzer şeyi söylüyor ve ben bazı risklerini evet okudum araştırdım ama psikolojimin yıllarca ne halde olduğunu bir ben bildiğimden (senin de yukarda anlattıgın onlarca sebep ) ona asla karşı çıkmam. Plajlarda hep üst kısmı saklayarak,asla güzel dekolte bir elbiseyi istediğim gibi olmadığı için alamayarak,balensiz,desteksiz hiç bir iç çamaşırı almayarak ve çok güçlü bir kadın olmama rağmen (içi beni yakar ) bu kısımdaki eksiklik kaynaklı özgüvenimin kırılmasının ne demek olduğunu iyi bilirim. sen de yaptırmışsın .çok iyi olumlu düşün,olumlama yap. herşey güzel olacak. forumdaki bir çok yazıyı okudum. herkes birbirine destek bu harika. ve birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. çok uzatım :)
sorumu da sorayım,ben de aktif spor yapıyorum. kas altı düşünüyorum. Boyum 168 ve kilom 60 civarı. fasya altı dediğini biraz açarsan çok sevinirim. bir de öncesi sonrası foto görme şansımız var mı (ben de özelden atarım dilersen öncesi var sadece bende ) :)
ben 46 yasinda oldum 2 yil oldu hic sorunum yok evde 10 gun tek basima baktim kendime bol su kahve duzenli agri kesicilerimi kullandim cok yatmadim hep hareket ettim yurudum evde arabam bindim kontrole kendim gittim 10 gune morluklar geciyo normal hayata geciliyo

Kızlar merhaba benim ameliyatıma 10 gün kaldı kas üstü olacakmış hangi marka yakacağını bilmiyorum 350-400 cc dedi bu forumda çok eski yazılanları da okudum kendime özel medya oluştursam şuan ki halini çeksem acaba bu cc ler arası yaptıranlar birbirimizi izlesek olur mu? Tek kurşunluk hakkım var küçük olsun daha sonra mutsuz olmak isteniyorum acaba özelden de olsa mesajlaşsak bana bu konular hakkında yardım edecek biri var mı

ben 46 yasinda oldum 2 yil oldu hic sorunum yok evde 10 gun tek basima baktim kendime bol su kahve duzenli agri kesicilerimi kullandim cok yatmadim hep hareket ettim yurudum evde arabam bindim kontrole kendim gittim 10 gune morluklar geciyo normal hayata geciliyo
Ahh,süperr. Ben de bir aksilik olmazsa 8 Ekim de olacağım. 1 hafta izin yapıp işe geri döneceğim. Çok teşekkür ederim,bu tarz dönüşler çok kıymetli benim için :)

Kızlar merhaba benim ameliyatıma 10 gün kaldı kas üstü olacakmış hangi marka yakacağını bilmiyorum 350-400 cc dedi bu forumda çok eski yazılanları da okudum kendime özel medya oluştursam şuan ki halini çeksem acaba bu cc ler arası yaptıranlar birbirimizi izlesek olur mu? Tek kurşunluk hakkım var küçük olsun daha sonra mutsuz olmak isteniyorum acaba özelden de olsa mesajlaşsak bana bu konular hakkında yardım edecek biri var mı
Bana 325 cc taktılar. Normal göğüs dokum yok gibi bir şeydi çok azdı yani

Sonunda ben de ameliyatımı 3 senelik düşünce üstüne bugün oldum. Darısı isteyen herkesin başına 💕
Çok geçmiş olsun, iyisiniz umarım ağrınız sızınız yoktur 🙏🏻
boy-kilo nasıldı sizin ve mentor mu takıldı. Pürüzlü mü düz müydü☺️ Çabuk iyileşmeniz dileğimle

Benim de 8 Ekim de ,bir aksilik olmazsa. Öncesi fotoğrafım var şuanda:) sürecinizi takip etmek isterim ✌️

Bana 325 cc taktılar. Normal göğüs dokum yok gibi bir şeydi çok azdı yani
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de doktorlarla görüşme aşamasındayım karar veremedim henüz siz kime yaptırdınız? İki doktorla görüştüm ve ikisinin de uygun gördüğü ölçü 320 oldu sizin boy kilo durumunuz nasıl? Hangi teknikle yapıldı ameliyatınız? Ameliyat sonrası süreçten de biraz bahsedebilir misiniz

Benim de 8 Ekim de ,bir aksilik olmazsa. Öncesi fotoğrafım var şuanda:) sürecinizi takip etmek isterim ✌
Merhaba ben de doktor seçimi yapmaya çalışıyorum siz kime ameliyat olucaksınız? Kaç cc hangi marka ve tekniğe karar verildi? Doktorlarla görüştükçe kafam karışıyo biri bişeyi kötülerken öbürü iyi olduğunu savunuyo..

Meme ameliyatımı olalı 1 hafta gecti. Işleme karar verirken ve iyileşme sureci hakkında bu platformdan çok yardim aldigim icin ben de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Önceki yazilari takip edemediğim icin pat diye konuya giriyorum artık biraz uzun olacak:) Oncelikle 19 yasindayim ameliyat olmayı lise 1den beri aklıma koymuştum. Belki cogu kisiye çok erken gelebilir ama ne kadar erken olursa hem cevrem tarafından daha az dikkat çeker hem de ben sonunda mutlu olabilirim diye dusundum. 5. sınıfta aldigim ilk yarim atleti hala giysem fark etmeyince, sutyenlere bakarken sadece icini elleyip en dolgulusunu alinca olmuyor. Dolgulu sutyenler beni kurtarsa da terletmesinden, biri çarpınca resmen yer degistirmesinden, emniyet kemerini takınca olusan o boşluktan nefret ediyordum. Kendimi de kadınların memesine bakmaktan sapik gibi hissetmeye baslamistim. En onemlisi de kadın oluyor gibi hissetmiyordum. Yasim 18 e varinca tek eksik tabii para kaldi :) Sonunda onu da ayarlayınca annemle beraber doktorumuzu bulduk. Ne yazikki sadece anneme söyleyebildim çünkü babam asla izin vermezdi ve ben elbet yapacağım icin 5 6 yıl mutsuz olacaktım o kadar. Bana mentor marka 325cc yuvarlak protez fasya alti olarak takıldı. Kisisel bilgilerimi paylaşmak istemediğim icin doktor ismi veremeyeceğim ama 14.000liraya ameliyatımı oldum.Su an yaptırdım fakat daha kavusamadigim icin onlara pek sevinemiyorum. Benim degillermis gibi çünkü bir şey hissedemiyorum ve çok odemim var. Surecte karar verirken her şey size Gore ayarlanıyor. Meme dokum hiç hiç yok olmadıgı icin doktorum fasya altını önerdi. Kas altının digerlerine gore en büyük avantajı kapsül olusumunun kas altında en az olmasi. Fakat ben aktif spor yaptıgım icin kas altını zaten hiç istememiştim çünkü kolunuzla beraber silikon da hareket ediyor. Ayrica donme riski kas altinda daha fazlaymış. Son araştırmalara gore bir lenf kanseri türüyle silikonlar arasinda bağlantı bulunmuş.Doktorum bu ihtimalin sucuk yediğim icin bağırsak kanseri olmamla ayni derecede oldugunu belirtti. Tahminimce cogunuz benden büyük oldugunuz icin ablalarım diyeceğim. Ablalarim bazi seyler gercekten sansa birakiliyor. Anesteziden alerji olup ölebilirdim de ama ölmedim. Ya da kan dolabilirdi ve tekrar isleme alınmam gerekebilirdi olmadı. Enfeksiyon olabilir mi, kapsül oliusabilir mi yine evet. Gerisi gercekten sans.Beni rahatlatan süreç sonrası hiçbirinin ölümcül olmamasıydı. Her turlu sorunuzu cevaplayabilirim hatta sorarsanız çok daha sevinirim çünkü annem hariç kimseyle konusamadigim icin çok yalnız hissettim. E insan paylaşmak istiyor ama insanlar dilini tutmaz arkadasım deseniz bile. Sonra okuldaki silikonlu kız olmayayım :) Sonuc olarak 6 ay bekleyeceğim tam görünümüne ulaşması icin ayraca tavsiye olarak yabanci kadınlar youtubede süreçle ilgili her seylerini paylasmislar siz de oradan bakabilirsiniz bana çok yardimci oldu.
Kuzum çok geçmiş olsun. Ben de yeni ameliyat oldum ama sürecim çok zor ağrılı geçiyo. Senin de böyle miydi?

Merhaba kime ameliyat oldunuz nasıl karar verdiniz? Pürtüklü mü pürüzsüz mü takıldı? Süreçten biraz bahsedebilir misiniz?
Açıkcası pürtüklü mü değil mi bilmiyorum. Onun çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. 3 senedir düşünüyodum. Elime para geçince direk karar aldım ve geçen hafta cumartesi muayeneye gittim 6 gün sonra ameliyatım oldu. Şuan 3.günüm gerçekten inanılmaz ağrı çekiyorum. Olmak isteyenlere sadece şunu söyliyim. Evet görünüş gerçekten çok önemli ben de memnunum ama acıya gerçekten dayanmanız lazım. Çok zayıf olduğum için doktorum protez kaburgana daha çok baskı yapacak daha çok ağrın olacak demişti. Belki de bu yüzdendir. Kiloyla çok alakası var yani

X