Arkadaşlar,ameliyat tarihim Ekim ilk hafta. Bu hafta bir muayenem olacak. CC vs belirlenmiş olacak (takribi en azından ) Ben çok fazla yorum okumaya çalıştım ve bir sürüde bilgi edindim forum sayesinde. (herkese teşekkürler) . Kafamdaki 300 CC bir rakam ama tabi ölçüler vücut vs birden fazla denklemlemle netleşiyor bu. Göğüs altı çevrem 78, göğüs kısmı 82 . Boy 168, kilom 60. omuzum geniş ve kalçamda :) ve spor yapıyorum . Ama herkesin dediği gibi çok abartıda olsun istemiyorum ama okuduklarımdan da 300 cc altına kesınlıkle inmemem gerektiğini anlıyorum. Bende sadece bir tane öncesi fotosu mevcut onu albüme ekleyeceğim. Ameliyat sonrası sonraki süreci de eklemeye çalışacağım. Sizden de 300 ve üzeri cc ler için fotoğraf görsem ameliyat sonrası geç kalmış olmak istemem. Yardımcı olursanız sevinirim. izleyebilirseniz ve hatta fotoğrafıma yorum yapabilirseniz çok sevinirim . Şimdi yüklemeye çalıştım öylesine bir foto. Ben ne telefondan ne de pc den gizlilik ayarı bulamıyorum "Gizliliği değiştir" gibi bir seçenek çıkmıyor bende ne yaızk ki
arzum77 Arzum belki sen yönlendirebilirsin beni. Şimdiden yardımcı olan/olacak herkese teşekkürler