Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gercekten mii? o kadar var midir😞 ben 350 cc gibi dusunmustum
Valla önceden dokusu varsa 350 de olabilir, öncesini bilmeden birşey söylemek afaki olur. Ama benim 400 cc ile anca böyle oldu çünkü dokum yoktu önceden. Emzirmeden sonra hele iyice boşalmıştı 400 olmuşken biraz büyük olsun istedim.

Valla önceden dokusu varsa 350 de olabilir, öncesini bilmeden birşey söylemek afaki olur. Ama benim 400 cc ile anca böyle oldu çünkü dokum yoktu önceden. Emzirmeden sonra hele iyice boşalmıştı 400 olmuşken biraz büyük olsun istedim.

Super o zaman siziin 🤗 peki boyunuz kilonuz kac? ya bana 315-325cc onerdi doktor ama kucuk kalmasindan korkuyorum bu resmi gostermek istiyorum

Super o zaman siziin 🤗 peki boyunuz kilonuz kac? ya bana 315-325cc onerdi doktor ama kucuk kalmasindan korkuyorum bu resmi gostermek istiyorum
Boyum 1.72 kilom 55. Oldukça zayıf üst tarafım. 315 cc ile bu gösterdiğiniz görüntü zor olabilir (dokunuz yoksa tabi. ) doktora ne istediğinizi çok iyi ifade etmek en önemli kısım bence 👍

Merhaba ben de persembeye ameliyat için gün aldım İzmir deyim fatih uygur a olacağım boyum 1,72 kilom 63 360 cc 400 cc arası bisey olur dedi bir kızım var ıkı bucuk sene emzirdim ama emzirmeye kesince eski hale gberi donduler emzirirken cok guzel Di o sekilde kalsalardı asla operasyon gecirmek istemezdim ama kalmadılar :KK43:

Ben ameliyat sütyenini baya uzun süre taktım. Doktor 1.5 ay demişti ama ben pandemiden dolayı evde olduğumdan 3 ay kullandım. Yabancı kaynaklarda da araştırdım uzun süre kullanılmasının faydalarından sıkça bahsedilmiş. Ben de sarkma yoktu sadece daha dolgun olması için ameliyat oldum. Bandajı çıkardıktan sonra da uzun süre ameliyat sütyenini kullanmanı tavsiye ederim.
Merhaba geçmiş olsun ben de dokuz gün önce ameliyat oldum önce sutyen takiyordum bugün küçük korse gibi bandaj taktı Dr ödem çok fazla eski memem sarkikti hafif içi boştu silikon ve ödem yukarıda kendi dokum altta Dr um Bi on yıl sonra küçük bir müdahale gerekir dedi sarkmaya bağlı ya eskisi çok kötüydü şimdiki nasıl olacak bilmiyorum yoruldum yaa senin durum neydi teşekkür ederim

Merhaba ben de persembeye ameliyat için gün aldım İzmir deyim fatih uygur a olacağım boyum 1,72 kilom 63 360 cc 400 cc arası bisey olur dedi bir kızım var ıkı bucuk sene emzirdim ama emzirmeye kesince eski hale gberi donduler emzirirken cok guzel Di o sekilde kalsalardı asla operasyon gecirmek istemezdim ama kalmadılar :KK43:
Merhaba,
Benim de boyum 1.75, ameliyat olduğumda kilom 70 idi. Ben 300 cc düşünürken doktorum küçük olacağını söyledi. Ameliyat esnasında da asimetriyi farkedip birine 360cc diğerine 400 cc takmış. Bence süper oldu. 6 ayı tamamladım. İyi ki daha küçük ya da daha büyük değiller. Kimse silikon olduğunu anlamıyor ama diğer taraftan belim daha ince görünüyor ve dekoltem çok daha iyi duruyor.

Merhaba,
Benim de boyum 1.75, ameliyat olduğumda kilom 70 idi. Ben 300 cc düşünürken doktorum küçük olacağını söyledi. Ameliyat esnasında da asimetriyi farkedip birine 360cc diğerine 400 cc takmış. Bence süper oldu. 6 ayı tamamladım. İyi ki daha küçük ya da daha büyük değiller. Kimse silikon olduğunu anlamıyor ama diğer taraftan belim daha ince görünüyor ve dekoltem çok daha iyi duruyor.
İçim rahatladı ölçülerimiz yakın umarım bende de iyi durur

Boyum 1.72 kilom 55. Oldukça zayıf üst tarafım. 315 cc ile bu gösterdiğiniz görüntü zor olabilir (dokunuz yoksa tabi. ) doktora ne istediğinizi çok iyi ifade etmek en önemli kısım bence 👍

ya iste nasil ifade edecegimi bilemiyorum.. 😢doktor cc soyleme o her bedene gore degisir diyor.. siz fotograf mi gostermistiniz? c beden olayim 325ten asagi takmayin desem?

ya iste nasil ifade edecegimi bilemiyorum.. 😢doktor cc soyleme o her bedene gore degisir diyor.. siz fotograf mi gostermistiniz? c beden olayim 325ten asagi takmayin desem?
Evet cc gercekten her bedene göre farklı duruyor. En iyisi “birden fazla “ farklı fotograf örneği göstermek ve +1 veya +2 beden mi ne kadar büyümesini istediğinizi söylemeniz. 325 o resimdeki gibi büyük durmayabİlir tabi dokunuz yoksa.

Merhaba geçmiş olsun ben de dokuz gün önce ameliyat oldum önce sutyen takiyordum bugün küçük korse gibi bandaj taktı Dr ödem çok fazla eski memem sarkikti hafif içi boştu silikon ve ödem yukarıda kendi dokum altta Dr um Bi on yıl sonra küçük bir müdahale gerekir dedi sarkmaya bağlı ya eskisi çok kötüydü şimdiki nasıl olacak bilmiyorum yoruldum yaa senin durum neydi teşekkür ederim

Suan nasil gorunuyor canim diklestirme yapti mi yoksa yalnizca protezle mi halletti

Ve kac cc takti canim
Canım sarkmaya bağlı olarak öyle yapıyorlar sarkma için sınırda dedi Dr bana protezle toplarım dedi ilk kontrolde de Bi beş on yıla fazla deriyi alırım dedi çok küçük bir operasyon dedi diklestirme değil dedi şu an güzel büyük 350 cc hp kas altı protezler inmedi henüz tam olarak bilmiyorum Dr a güveniyorum

Canım sarkmaya bağlı olarak öyle yapıyorlar sarkma için sınırda dedi Dr bana protezle toplarım dedi ilk kontrolde de Bi beş on yıla fazla deriyi alırım dedi çok küçük bir operasyon dedi diklestirme değil dedi şu an güzel büyük 350 cc hp kas altı protezler inmedi henüz tam olarak bilmiyorum Dr a güveniyorum

Ya benimki de öyle diyor ama bazen diyorum ki diklestirme yi de ayni anda yapsa da sonradan bicak altina yatmasam🤧

Ya kizlar 8 ay oldu hala sert gibi benimkiler
annemin arkadasi yaptirmis 1 ay önce kadininkiler benden yumusak
Kapsül filan olusmus olabilir mi? Gerci yeni kontrole gittim ama

bir de benim vücut yagim cok az baya tahts gibydi gövdem, sag silikonun koltuk alti kisminda Dalgalanma var. Dokununca anlasiliyor ama görüntüde bisey yok. Bunu yasayan oldu mu?

Ya kizlar 8 ay oldu hala sert gibi benimkiler
annemin arkadasi yaptirmis 1 ay önce kadininkiler benden yumusak
Kapsül filan olusmus olabilir mi? Gerci yeni kontrole gittim ama

bir de benim vücut yagim cok az baya tahts gibydi gövdem, sag silikonun koltuk alti kisminda Dalgalanma var. Dokununca anlasiliyor ama görüntüde bisey yok. Bunu yasayan oldu mu?
Canım ben de uzun zamandır araştırıyorum. Bu dalgalanma da en korktuğum şeylerden biri. Piyasada %100 dolu ve %80 dolu silikonlar varmış. %80 dolu olanlar bu dalgalanmaya sebep oluyormuş. Doktorlar pek bu konudan bahsetmiyorlarmış. Çünkü %80 dolu olanlar daha ucuzmuş. Sen, sana takılan silikonun doluluk oranını biliyor musun?

Bence büyük istemiyorsan diklestir 300 cc taktir Bi daha uğraşma derim ben

Kızlar meme büyütme ameliyati oldum.Dune kadar tansiyon dısı Cok ciddi sikayetlerim yoktu ama dün doktor arada sirada sporcu sütyenini cikarip rahatlayabilirsin dedigi icin cikardim ve cikarmaz olaydim dedim Sag taraf felaket aciyor..yani nasil bir acima gögüs ucu da dahil tüm meme biber gibi yaniyor bu arada meme alti dikislerim var.
Sizce bu normal mi? Lütfen olan arkadaslar yasadiniz mi böyle birsey?
Aglayarak 1 Saat o sekilde zor durum.gerisin geri giydim sporcu sutyenini...yine aciyor ama en azindan baskilandigi icin daha Rahat sanki..bir de bu sutyen Sag taraf memede hep izler birakmis sıkmıs ve izler kalmıs...

X