Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Vücudunuz ve göğsünüz kaldırırsa tabiki büyük olamaz ! 400 cc öyle aman aman büyük bir protez degil. Benim meme dokum vardı,400 cc kaş zarı altına takıldı. Gayet iyi oldu büyüklüğü.
Merhaba sizin boy ve kilonuz nedir acaba banada 400 takildi ama sanki kucuk gibi hissediyorum

Merhaba benim de kas üstüydü. 2 seneden fazla oldu amelyatım. Göğüs ucundaki ağrı bende de olmuştu. Karıncalanma uyuşukluk ve batma gibi bir his. Dokunduğunda eline 6 ay kadar uyuşuk gelecek ve bu batma normal. Dokular yerlerne oturmaya çalışıyor. Sol sağa göre daha az hissedilir genelde sağla tüm işlerimizi yaptığımız için sağ taraf daha hassas. Yani benim öyle olmuştu. Bir de şuanki fiyat aralığı nedir amelyatlarda. Siz hangi şehirde oldunuz amelyatı
Paylaşımınızı yeni gördüm kusura bakmayın. İçim rahatladı yaa çoğunluk kas altı olduğu için kas üstüyle ilgili bilgi almak daha zor. Benim sol sıkıntılı sağ daha rahat. 18 gün oldu ama daha. Geçecek bakalım inşallah hepsi :)
Ben adanada oldum. Normalde istanbulda yaşıyordum buraya taşındım iyi ki burda olmuşum çünkü istanbulda ameliyat fiyatları 2 katı buranın. Ben 13 bine oldum

Merhaba kızlar 11ağustosta ameliyatım var o yüzden sizden yardım istiyorum 😑benim hiç memem yok dümdüz. Ama doktor 275cc uygun gördü bana sanki küçük olacak gibi geliyor olmuşken biraz büyük olsun istiyorum ama çok yapay da dursun istemiyorum sizce kaç cc yapmalıyım doktorum doğalliktan yana ama bende 75 A sütyen bile boş dururken ameliyattan sonra 75 A yada B takmak istemiyorum. Bide sizden resim rica ediyorum kaç cc nasıl oluyor hiç fikrim yok lütfen yardımcı olun.😌😞

Herkese merhaba meme büyütme ameliyatımın 2.günü halsizlikten daha yeni bakabildim. Herkes ödem vs yazmış okudum ama benimkiler üçgen gibi şekli, füze gibiler, hiç o doğal yuvarlak meme görüntüsü yok. Bu normal mi? İki meme büyüklüğü ve meme başı eşit, meme başı biraz aşağıda. Sonradan
Düzelecekler mi? Çok endişeliyim güzel olmayacak mı diye :KK43:((((((

Herkese merhaba meme büyütme ameliyatımın 2.günü halsizlikten daha yeni bakabildim. Herkes ödem vs yazmış okudum ama benimkiler üçgen gibi şekli, füze gibiler, hiç o doğal yuvarlak meme görüntüsü yok. Bu normal mi? İki meme büyüklüğü ve meme başı eşit, meme başı biraz aşağıda. Sonradan
Düzelecekler mi? Çok endişeliyim güzel olmayacak mı diye :KK43:((((((
Evet düzelecek sonra. Ödemlerin inmesi için buz tamponu yap çok işe yarıyor. 3-6 ay kadar şişliği devam edecek sonra inmeye başlayacak

Vücuduma büyük geliyorlar, dolgun olsun isterdim hep önceden ama şimdi 8 ayda hala alışamadığımı hissediyorum :KK43:
Niye alisamadin cok mu büyük oldular yoksa memesizligi mi ozliyorsun? Bende bir haftaya inş ameliyat olacam sıfır göğus 300cc dedi doktor ama ben büyük istemiyorum , alisamamaktan korkuyorum:KK43:

295 cc protezlerimle çok mutsuzum. Biraz dertleşelim mi 😪😪😪
Allah allah neden mutsuzsun, hatırlıyorum benzer dönemlerde ameliyat olmuştuk. Sonucta memişleri büyütmek için olduk bu operasyonu, dolgun meme her zaman sönmüş veya tahta memeden iyidir bence👍 Zaman ver kendine bence alışmak için, kafanda rahatlaman çok önemli , barışman lazım yeni görüntünle.

Niye alisamadin cok mu büyük oldular yoksa memesizligi mi ozliyorsun? Bende bir haftaya inş ameliyat olacam sıfır göğus 300cc dedi doktor ama ben büyük istemiyorum , alisamamaktan korkuyorum:KK43:
herkesin vücut yapısı farklı 300 cc birinde hiç yokmuş gibi dururken bazılarında büyük bile olabiliyor. sen cc olarak takılma derim ne istediğinden emin ol sadece :)
boyunuz kilonuz kaç?

Allah allah neden mutsuzsun, hatırlıyorum benzer dönemlerde ameliyat olmuştuk. Sonucta memişleri büyütmek için olduk bu operasyonu, dolgun meme her zaman sönmüş veya tahta memeden iyidir bence👍 Zaman ver kendine bence alışmak için, kafanda rahatlaman çok önemli , barışman lazım yeni görüntünle.
alışmaya çalışıyorum ama her gün uyanınca bunlar benim mi oluyor. ve benim köprücük kemiğinden meme ucuna kadarki bölüm çok uzun, yuvarlak implant olmasına rağmen üst lob boş, alt dolu buda taktığım bir konu nedense; evet bu benim fiziki sınırlılığım oldu ama dekoltem bile yok meme olmasına rağmen :KK43:
sizin 300dü büyütmüştünüz değil mi ?

alışmaya çalışıyorum ama her gün uyanınca bunlar benim mi oluyor. ve benim köprücük kemiğinden meme ucuna kadarki bölüm çok uzun, yuvarlak implant olmasına rağmen üst lob boş, alt dolu buda taktığım bir konu nedense; evet bu benim fiziki sınırlılığım oldu ama dekoltem bile yok meme olmasına rağmen :KK43:
sizin 300dü büyütmüştünüz değil mi ?
Evet ben ilk halini görnüştüm sizin gayet guzeldi. Ama anladığım kadarıyla zamanla protezler aşağı inip yerleşince üst boş kalmış bu sefer.
Bende 300cc de dekolte yok ayrık diye memnun kalmadım, gözüme de küçük gelmeye başlayınca 400 cc yaptırdım , şimdi memnunum şükür 🙏

Evet ben ilk halini görnüştüm sizin gayet guzeldi. Ama anladığım kadarıyla zamanla protezler aşağı inip yerleşince üst boş kalmış bu sefer.
Bende 300cc de dekolte yok ayrık diye memnun kalmadım, gözüme de küçük gelmeye başlayınca 400 cc yaptırdım , şimdi memnunum şükür 🙏
değiştirmek için yine aynı yerden kesi yapıldı değil mi?
Doktoruma bundan hiç bahsetmedim ama fahiş ir fiyat vermezse ben küçülttürme taraftarıyım, taktım kafayı, ya psikologa gidicem ya estetik cerraha :KK70:

Genelde ameliyattan sonra küçük olmasından yakınıyor yaptıran kişiler ama siz doktorunuza istediğiniz ölçüyü söylemediniz mi ? Şuan hangi cup oldunuz
cup olarak b-c arası diyebilirim asla ben burdayım demiyormemelerim ama benim kafada daha oturmadılar sanırım..
dümdüz olunca illa ki doktora asla küçük olmasın bana yetsin dedim doktorum zaten senin gibi bir minyon vücuda istesem de büyük takamam ama sana yeticek olanı koyucaz dedi, buna rağmen bana büyük geliyor,

değiştirmek için yine aynı yerden kesi yapıldı değil mi?
Doktoruma bundan hiç bahsetmedim ama fahiş ir fiyat vermezse ben küçülttürme taraftarıyım, taktım kafayı, ya psikologa gidicem ya estetik cerraha :KK70:
Evet aynı yerden kesi yapıldı, belli bile değil. Ben 4 ay arayla oldum zaten ikinci ameliyatı

X