- 2 Şubat 2020
- 114
- 41
Gayet güzel görünüyordu ama ? Hay Allah. Uygun bir zamanda arayayım, konuşalım. Öpüyorum.Hem bünye olarak hem şekil olarak.neyseki düzeltilecek bi problem.ekim de halletcem ama bunu yapan cerrahıda mahkemeye vericem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel görünüyordu ama ? Hay Allah. Uygun bir zamanda arayayım, konuşalım. Öpüyorum.Hem bünye olarak hem şekil olarak.neyseki düzeltilecek bi problem.ekim de halletcem ama bunu yapan cerrahıda mahkemeye vericem.
Merhaba nasıl düzeldi acışarınız ne kadar zaman sonra yani düzeldiHerkese selam bugün meme büyütme ameliyatımın 4. Günü 164 boy 50 kiloyum meme dokum çok çok azdı. 323cc mentor takıldı. Hastaneden eve geldikten sonra sol göğsümde inanılmaz bir batma yaşamaya başladım öyle ki dayanamayıp acı içinde doktoruma koştum ödemden dolayı olduğunu söyledi masajla rahattı ondan sonra o kadar yoğun bi acı yaşamadım fakat hala ara ara dol göğsümde batma oluyo ayağa kalktığımda patlicak gibi geriliyolat çok mutsuzum bu problemi yaşayan oldu mu ne zaman tamamen geçicek ya da geçicek mi (((
Ne kadar zaman sonra hafifliyor.Hanımlar korkmayin bendede sağ tarafta oliyordu giderek azaliyor sonra geciyoe.panik yok.ödemler indikce deri gevşedikce sorun ortadan kalkacak az daha sabır
1 aya bitiyor o hassasiyet yanmar batmalar merak etmeyin hepsi normal sürecin bir parçası.biraz daha zaman verin gün be gün daha iyi olacaksiniz korkmayin sevgilerNe kadar zaman sonra hafifliyor.
Çok teşekkür ederim.1 aya bitiyor o hassasiyet yanmar batmalar merak etmeyin hepsi normal sürecin bir parçası.biraz daha zaman verin gün be gün daha iyi olacaksiniz korkmayin sevgiler
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim.
Merhaba bugun birinci haftam korkunc batmalar bitti benim tek sikintim hipotiroidim oldugu icin zayif olmama ragmen odemlerimin inmemesi, koltukaltima kadar sis durumdayimMerhaba nasıl düzeldi acışarınız ne kadar zaman sonra yani düzeldi
Bende öyleydim özellik bir gögsüm artık nefes alamıyordum.hatta yamuk mu diye de tedirgin olmuştum. Dün doktoruma yaZdım ödem söktürücü ilaç verdi sadece bir saatte tüm gogsum indi ama 15 dk için de belki 20 kere lavaboya gittim. Doktora nefes alamadıgını söyle. Gece çok rahat uyudum valla. 3 gün kullanıcam ilacı günde bir tane bol su ile ilaç ismi desal 40 mgMerhaba bugun birinci haftam korkunc batmalar bitti benim tek sikintim hipotiroidim oldugu icin zayif olmama ragmen odemlerimin inmemesi, koltukaltima kadar sis durumdayim
Bu sabah odemlerim sertlesmeye basladi gercekten inanilmaz mutsuzum hemen yazicam bu ilaci doktoraBende öyleydim özellik bir gögsüm artık nefes alamıyordum.hatta yamuk mu diye de tedirgin olmuştum. Dün doktoruma yaZdım ödem söktürücü ilaç verdi sadece bir saatte tüm gogsum indi ama 15 dk için de belki 20 kere lavaboya gittim. Doktora nefes alamadıgını söyle. Gece çok rahat uyudum valla. 3 gün kullanıcam ilacı günde bir tane bol su ile ilaç ismi desal 40 mg
Sizin kacinci gununuzdu ameliyattaNe kadar zaman sonra hafifliyor.
Şuan 5. Günümdeyim. Valla aynı sorun vardı şuan çok rahatım. Fakat ilacı kullanırken bolbol su içmen lazım. Kullanmaya başladıgında yaz olur mu merak ederim.Sizin kacinci gununuzdu ameliyatta
Doktor simdilik kullanma dedi kiraz sapi cayi ve ananas onerdiŞuan 5. Günümdeyim. Valla aynı sorun vardı şuan çok rahatım. Fakat ilacı kullanırken bolbol su içmen lazım. Kullanmaya başladıgında yaz olur mu merak ederim.
Sen bilirsin tabi de inşallah onlarda iyi gelir. Benim doktorda vermemişti acıkcası ben zorladımDoktor simdilik kullanma dedi kiraz sapi cayi ve ananas onerdi
Niye tercih etmiyolar acaba. Bidahaki kontrolde ben de israr edicem cevremdeki herkes kullan diyor.Sen bilirsin tabi de inşallah onlarda iyi gelir. Benim doktorda vermemişti acıkcası ben zorladım
İlk 3 kanama olma riski varmış. Bitki çayınıda ondan vermiyorlar. Ama resim filan at. Benim tek gogsum ağzıma girecek gibiydi. Şükür yarım saatte rahatlattı.Niye tercih etmiyolar acaba. Bidahaki kontrolde ben de israr edicem cevremdeki herkes kullan diyor.
Ben zaten ucuncu gun kanama yasadim. Cok kotu bigundu. Cok sukur bugun dune gore cok iyi uyandim. 10 senedir tiroid problemim var bu surecte yasadigim butun zorluklarin sebebi tiroidlerim oldu. 50 kiloyum vicudumun bu kadar odem tutmasinin baska hicbir aciklamasi yok. Insallah en kisa zamanda toparlicam. Bugun sirkeli su icmeye basladim o da cok etkiliymis.İlk 3 kanama olma riski varmış. Bitki çayınıda ondan vermiyorlar. Ama resim filan at. Benim tek gogsum ağzıma girecek gibiydi. Şükür yarım saatte rahatlattı.
Çok geçmiş olsun belki de o yüzden vermedi. Gececek ya 15 güne sende bende toparlanırımBen zaten ucuncu gun kanama yasadim. Cok kotu bigundu. Cok sukur bugun dune gore cok iyi uyandim. 10 senedir tiroid problemim var bu surecte yasadigim butun zorluklarin sebebi tiroidlerim oldu. 50 kiloyum vicudumun bu kadar odem tutmasinin baska hicbir aciklamasi yok. Insallah en kisa zamanda toparlicam. Bugun sirkeli su icmeye basladim o da cok etkiliymis.
InsallahhhÇok geçmiş olsun belki de o yüzden vermedi. Gececek ya 15 güne sende bende toparlanırım