Merhaba imdadınıza yetişeyim fitness antrönörü ve slikonlu hatun olarak aynı sorun bendede var.malesef gecmeyecek uzun bir s
Geldiiiiimmm evet kızlar malesef aynı sorun bendede var düz yüzeyli protezlerde oluyor malesef.kas cekiyor protezi her kullandiginizda yukari.bu yuzden purtüklü yüzey proteze gecis yapacağım ben.ben pek sallamiyorum alıştım cekmesine filan ama rahatsiz edici insani antrenmandan sogutuyor.
Merhaba. Bende aktif spor yapıyorum , spor hocam hiçbir zaman (nerdeyse) göğüs kaslarını çalıştırıcı hareket yapamayacağımı söyledi Ozellikle gogus push up vb hiç yapamıyorum zaten. Benimde kasaltı ama sürekli kendini hissettiriyor protezler. Ilk ameliyatımda 300 cc oldukça rahattım ama ikincide büyütünce silikonları daha çok hissediyorum. Sporda üst taraf için kol sırt vb çalışabilirsin göğüse çok yüklenmeden. Aslında bize en guzel cevabı banuares33 cim verebilir
Baktım şimdi Kitapcığa benim Silikonun modeli de pürtüklü ama gayet kaygan gibi ama memenin içinde ilginc Pürtüklü yüzey olunca kaymıyormuymuş vücudun icinde? Vallahi pek bilgim yok...
315cc benim ilk yaptırdığımda cok küçüklerdi ödemler gidince büyüdüler resmen iyi ki daha büyüğünü takmamış diyorum şimdi.
Ama spor işi moralımı bozdu. Spor salonlarımız acıldı şimdi Plana uyamıyorum hep Belden asağısı calısıyorum mecburen. Kürek ve diğer kolla çekmeli aletleri kullanmam imkansız. Silikon öyle sıkışıyor ki patlayacak diye korktum. Zaten Boks yapıyordum Kaslarım böyle bile cok gelişkin. Boksa da şimdilik bye bye
Cok severek yaptırdım ama ne bileyim zorunda olmadıkca da yaptırmayın ben alışmakta zorlandım iki tane Helyum balonu taşıyor gibiyim yüzüstü yatamıyorum cok rahatsız edici his veriyor bana. İnşallah bir 6 ay sonra tamamen kendi vücuduma adapte olurlar