ben ağustosta 13 binlira fiyat aldim kasımda 14 bine yaptirdimgeçen yıl arkadaşıma 12ye yapa doktor bu yıl benden 20 istedi 8bin lira ne zammı gelmiş olabilir!
eskiden 6 aya bir zam geliyor demisti bir Doktor bana ama suanki fiyatlara bakilirsa aylik zam geliyor!
bu Ay Ameliyat olursam 15 bin olurmus Ocakta 16bine cikiyormus!
Organ satin aliyoruz sanki
kas altı 350 cc yüksek profil mentor konuldu.ilk 1 hafta zor geciyor.ağrı değilde baskı ve gerginlik oluyor.ben 1 hafta oturarak uyudumaynen el mahkum bende yaptiracagim Ocakta, Adamin basarisi belgeli cok fazla protesto etmeye hakkim yok
agrin sizin nasil oldu kas alti mi yaptirdin?
oo cok iyi sevindimkas altı 350 cc yüksek profil mentor konuldu.ilk 1 hafta zor geciyor.ağrı değilde baskı ve gerginlik oluyor.ben 1 hafta oturarak uyudum1 haftadan sonra yoluna giriyor hersey.5 hafta oldu yaptirali ödemlerin yuzde 70 i bitti.sağ meme geriden geliyor biraz iyilesme konusunda ama simdiden guzel gorunuyorlar.ve yerlestikce sızı oluyor hala
bence ilk 3 gün yanınızda biri olsun.3 gün yatip kalkarken yardima ihtiyac duyabilirsiniz.buna kiyafet giymekde dahil.oo cok iyi sevindim
ben yurtdisindan gelicem de 14 ocak ameliyat 26 ocak geri dönüs umarim tek basima halledebilirim islerimi
Halledersin. Sadece bavulda zorluk çekersinoo cok iyi sevindim
ben yurtdisindan gelicem de 14 ocak ameliyat 26 ocak geri dönüs umarim tek basima halledebilirim islerimi
Refakatçısız ameliyat olmuştum. Hastaneden çıkarken arabanın kapısını açarken çok zorluk çekeceksin, daha doğRusu kapıyı açıp kapatamazsın. Ve havalanda bavul seni zorlaştırıroo cok iyi sevindim
gercekten kollari bu kadar engelleyen bir ameliyat mi …Refakatçısız ameliyat olmuştum. Hastaneden çıkarken arabanın kapısını açarken çok zorluk çekeceksin, daha doğRusu kapıyı açıp kapatamazsın. Ve havalanda bavul seni zorlaştırır
Lavaboda sorun olmaz diye düşünüyorum. En azından bende hiç olmadıydı.gercekten kollari bu kadar engelleyen bir ameliyat mi …
refakatcim ve bakicim Allahtan olacak ama en azindan tuvalet ihtiyacmi kendim gidermek isterim :/
Merhaba benim ameliyat olalı 27. Günüm . Ben idare edememiştim ilk gün güzel geçmişti ama gecesi, 2. Ve 3. Gün çok yardıma ihtiyaç duydum. İnsanın acı eşliğinden kaynaklanıyor sanırım biraz. Ama doktorum yapıyormuşum diye kendini çok zorlama demişti. Ki zaten çok yapamıyordum orası ayrıgercekten kollari bu kadar engelleyen bir ameliyat mi …
refakatcim ve bakicim Allahtan olacak ama en azindan tuvalet ihtiyacmi kendim gidermek isterim :/
aynen bende 2.ve 3.gunler pijamamı bile çekememiştimMerhaba benim ameliyat olalı 27. Günüm . Ben idare edememiştim ilk gün güzel geçmişti ama gecesi, 2. Ve 3. Gün çok yardıma ihtiyaç duydum. İnsanın acı eşliğinden kaynaklanıyor sanırım biraz. Ama doktorum yapıyormuşum diye kendini çok zorlama demişti. Ki zaten çok yapamıyordum orası ayrı
kas altı 350 cc yüksek profil mentor konuldu.ilk 1 hafta zor geciyor.ağrı değilde baskı ve gerginlik oluyor.ben 1 hafta oturarak uyudum1 haftadan sonra yoluna giriyor hersey.5 hafta oldu yaptirali ödemlerin yuzde 70 i bitti.sağ meme geriden geliyor biraz iyilesme konusunda ama simdiden guzel gorunuyorlar.ve yerlestikce sızı oluyor hala
kas altı 350 cc yüksek profil mentor konuldu.ilk 1 hafta zor geciyor.ağrı değilde baskı ve gerginlik oluyor.ben 1 hafta oturarak uyudum1 haftadan sonra yoluna giriyor hersey.5 hafta oldu yaptirali ödemlerin yuzde 70 i bitti.sağ meme geriden geliyor biraz iyilesme konusunda ama simdiden guzel gorunuyorlar.ve yerlestikce sızı oluyor hala
Banada 1 ay önce 325 cc hp mentor kas zarı dedi doktor konuldu aynaya bakınca çok pişmanım çok buyukler biraz memevdokularımda vardı hem dikleştirme yaptı ondanmı acaba siz 350 taktırdınız sizinkiler nasıllarkas altı 350 cc yüksek profil mentor konuldu.ilk 1 hafta zor geciyor.ağrı değilde baskı ve gerginlik oluyor.ben 1 hafta oturarak uyudum1 haftadan sonra yoluna giriyor hersey.5 hafta oldu yaptirali ödemlerin yuzde 70 i bitti.sağ meme geriden geliyor biraz iyilesme konusunda ama simdiden guzel gorunuyorlar.ve yerlestikce sızı oluyor hala
1 aydan sonda ödemler iniyor küçülüyor merak etmeyin şuan gayet makul buyuklukte ama ben keske sığsaysıda 400 taksaydı diyorum ama 350 yi bile milim milim sokmuş malesefBanada 1 ay önce 325 cc hp mentor kas zarı dedi doktor konuldu aynaya bakınca çok pişmanım çok buyukler biraz memevdokularımda vardı hem dikleştirme yaptı ondanmı acaba siz 350 taktırdınız sizinkiler nasıllar
valla ben hala çekiyorum resmen sızım sızım sızlıyo yerleştikçeAmerika da Flash Recovery diye bir sistem var Dr Ghavami yaptigi estetik ameliyatlari sonrasinda hastalar
kollarini rahat rahat kaldirip indirebiliyor. Ameliyattan 4 Saat sonra bir hastasi canli yayina cikmisti.
Sacini Makyajini yapmis gayet rahat sanki hic ameliyat olmamis gibi … bizde ve avrupada millet 1 ay sürünüyor kas alti ameliyattan sonra …
1 aydan sonda ödemler iniyor küçülüyor merak etmeyin şuan gayet makul buyuklukte ama ben keske sığsaysıda 400 taksaydı diyorum ama 350 yi bile milim milim sokmuş malesefyumusadikca ufaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?