Merhaba, bende ıkı gun önce muayene oldum ve doktorum kasüstü önerdi forumda çoğu kişi kasaltı olmuş, kasüstünde yanlardan silikon belli oluyor mu acaba?Kızlar merhaba ben ameliyat olalı 8 ay oluyor ve ilk tatilimi yaptım o kadar mutluyum ki...
Aklınızda şüphe olmasın, keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum. Bu arada bende 375 cc ultra high profil profil, kas üstü var.
Sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Mecburi durumlar vardır, dokunuz varsa kas altı yapılmaz. Kas altı yapılırsa farklı komplikasyonlar yaşarsınız. Doktorumuzdan eminseniz içiniz rahat olsun. İçimiz rahat degikse farklı doktorlardan da görüş alın. Birçok doktorun görüşmeleri ücretsiz zaten.Merhaba, bende ıkı gun önce muayene oldum ve doktorum kasüstü önerdi forumda çoğu kişi kasaltı olmuş, kasüstünde yanlardan silikon belli oluyor mu acaba?
benim çok azdı dokum.spor yaptığım için tahta gibiydim diyebilirim.yumuşadıkca birlesiyorlar merak etmeyin iyice yumuşayınca sütyenle cok guzel dekolte görüntüsü olacak.daha iyilesme evresinin cok başındayız.en az 3 ay verin memişlerinize emin olun süper olcaklarBenim 300 cc kasaltı. Birazcık memem vardı öncesinde, sizin dokunuz varmıydı önceden? 75a giyiyordum gerçi... Silikon büyük olsa pnun yuvarlağı ortaya doğru daha çok birleşmez mi
Doktorumdan eminim oda aynı şekilde doku var dedi ama bana pek doku yok gibi geldiğinden şüpheye düştüm belli olur mu diyeMecburi durumlar vardır, dokunuz varsa kas altı yapılmaz. Kas altı yapılırsa farklı komplikasyonlar yaşarsınız. Doktorumuzdan eminseniz içiniz rahat olsun. İçimiz rahat degikse farklı doktorlardan da görüş alın. Birçok doktorun görüşmeleri ücretsiz zaten.
Mentor marka senelerdir kullanılan tercih edilen bir marka. Bir sorun olmadı şimdiye kadar. 2011 yılında ameliyat oldum ben, Mentor marka var, çok şükürkızlar ocak ayında silikon yaptırmak istiyorum ama kafam çok karışık yardımınız lazımbirkaç doktorla görüştüm daha sırada görüşeceğim doktorlar da var. henüz protezimin markasına bile karar veremedim mentor ile motiva arasında gidip geliyorum. doktorlar çok kafamı karıştı diren konusunda bile farklı görüşler var. kullananlar sağlıklı diyor kullanmayanlar kullanmamak sağlıklı diyor hangisine inanacağım? 250cc sana uygun olur diyen var 325 olur diyen de var önümüzdeki ptesiye kadar karar verip tarihi kesinleştirmek istiyorum. sizler doktorlarınızı neye göre seçtiniz? tavsiyelerinizi bekliyorum
bence eger gögüs yapın uygunsa 350 den aşağı yaptirma.Protez için karar verdim sanırım mentor daha güvenilir gibi geldi. Gerçi allergan da bir zamanlar ne güvenilir markalardan biriymiş sonradan ne çıkacağı belli olmuyor galibacc de 300 yaptırayım o zaman bana 250yeter diyordum sonradan ben de pişman olmayayım 300 olsun benim olsun :))
ben 1 ay önce oldum.51 kilo 169 boy xs beden.350 cc mentor hp yuvarlak protez.benim omuzlarim genis spor yaptigim icin.300 de karar kıl o zaman 250 düsünme.ödemler indikçe keske daha buyuk olsalardi diyorum ben350 çok fazla olur benim omuzlarım falan hiç yok xs beden üstler bile büyük geliyor şimdiye kadar gittiğim doktorlar da genelde 250-300 arası önerdi vücut tipime göre. Bir tanesi 325 dedi sadece
Mehmet hasim guner nasildi. Bende gitmeyi dusunuyorum hem meme hem.karin germe icinBir de doktoruma karar verebilirsem harika olacak bugün ayşegül sivri yarın da mehmet haşim güner ile görüşmem var aklımda kalan görüşemediğim zekeriya kul var ama onun da fiyatı çok yüksek geldi bana
Allergan protezde uzak durun!Mehmet beye gidemedim henüz aslında bugün onunla randevum vardı ama ameliyatı varmış salıya erteledik dün ayşegül sivriyle görüştüm ama allergan protez kullanması beni biraz düşündürdü bir de ayşegül hanım kas üstü yapıyormuş kızlar kas altı ya da kas üstü olunca görünüşte fark oluyor mu? Ayşegül hanım kas altı olursa daha ayrık olur dedi ama inanmalı mıyım bilmiyorum bugün ekrem keskin ile görüşeceğim ona sorucam
Merhaba benim daha önce çok az dokum vardı belli olma gibi bir durum elleyincede hissetmiyorum artık 1 seneyi geçtiMerhaba, bende ıkı gun önce muayene oldum ve doktorum kasüstü önerdi forumda çoğu kişi kasaltı olmuş, kasüstünde yanlardan silikon belli oluyor mu acaba?
Mehmet beye gittiginde yazar misin .tesekkurlerMehmet beye gidemedim henüz aslında bugün onunla randevum vardı ama ameliyatı varmış salıya erteledik dün ayşegül sivriyle görüştüm ama allergan protez kullanması beni biraz düşündürdü bir de ayşegül hanım kas üstü yapıyormuş kızlar kas altı ya da kas üstü olunca görünüşte fark oluyor mu? Ayşegül hanım kas altı olursa daha ayrık olur dedi ama inanmalı mıyım bilmiyorum bugün ekrem keskin ile görüşeceğim ona sorucam
aslında mehmet beye gitmeyi düşünmüyorum artık inanın çok doktor gezdim ve yoruldum ekrem bey bana güvenilir geldi ptesiye kadar biraz araştırıp düşüneceğim ve karar vereceğim ya barış beye ya da ekrem beye yaptıracağımMehmet beye gittiginde yazar misin .tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?