Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef foto yüklenmiyor. Formatı değiştirdiler eski fotolarda yok oldu yeni foto da yüklenmiyor.Foto var mı
Aynen canım ya :)Kızlar hala fotolar yok demi hiç alışamadım tüm tanıdıklarım kaybetmiş gibiyim![]()
canım daha 1.ay dolmak üzere ödemelerin geçmemiştir masaj ve sıvı tüketimi artır ben 6.ayım bitti şimdi yumuşacık ama üstler bana şiş gibi geliyor hala 300 cc benim kıyafetle yok gibi geliyor eskisi gibi bir görüntüm var çıplakken anlıyorumBenim bugün 5.hafta bitti. Şikayetlerimde bitti çok şükür. Sizinkiler küçülmüş benimkiler şişlerim yumuşamaya başladığı halde hala büyük duruyorlar. Kimse bilmediği ve anlam veremediği için kilo aldın bir yerlerin büyüdü ya da göğüslerin büyük görünüyor diyenler var. Tamamen yumuşayup doğal haline dönüşmesi ne kadar zaman sonra olacak bende bunu merak ediyorum. İki orta boy balon gibi görünüyor. Sporcu sütyeni aldım içinde sünger varmış dahada büyük gösterdi süngerleri çıkardım yine büyüklüğü göz önüne çıkıyor. Anlayacapınız benim ki inmedi. İlk gün doktora daha büyük olsaydı sanki küçük demiştim. Doktor neresi küçük 350cc gayet normal senin için demişti. Haklıymış normale dönse büyüklüğüne bişey demeyecem.fotolarda yok son durum için fikir alışverişi yapabilsek. Bu arada bütün kadınların "kadınlar günü" kutlu olsun. Bir gün olsun hatırlanmak güzel. Ama tatil olsa o zaman anlardım kadınlara değeri. Bugünde mesaideyiz :)
Yumuşamaya başladılar ama henüz normal bir insanın kı gibi değiller. Sıvı tüketimim normalde de fazlaydı zaten, masaja gelince çokta masaj yapmıyorum. Ödemler Sıvı tüketimiyle mi yok oluyor? O yüzden mi öyle söyledin? P.tesi kontrolüm var bakalım ne diyecek? çok şükür kas ağrım geçti arada hafif bir sızlama oluyor. Koltuk altlarımda acıma oluyor. Galiba kollarımı fazla kullandığım için. Balon hissini de atarsam yan yatmayı becerirsem hatta yüz üstü yatabilirsem çok yolu kat etmiş olacam. Yürürken hareket etme hoplama ne zaman oluşuyor? Şişko şişko aksesuar görünümünden ne zaman çıkacak?canım daha 1.ay dolmak üzere ödemelerin geçmemiştir masaj ve sıvı tüketimi artır ben 6.ayım bitti şimdi yumuşacık ama üstler bana şiş gibi geliyor hala 300 cc benim kıyafetle yok gibi geliyor eskisi gibi bir görüntüm var çıplakken anlıyorum
Ne güzel keşke benimde öyle olsaydı:) yumuşamaya başladılar ama benim 300ccydi belki ondan küçük diyorum sizin 350ymiş çok güzel :) şeklşnş falan çok beğeniyorm hiç bi sıkıntım da yok çok şükür bazen unutuyorum bileBenim bugün 5.hafta bitti. Şikayetlerimde bitti çok şükür. Sizinkiler küçülmüş benimkiler şişlerim yumuşamaya başladığı halde hala büyük duruyorlar. Kimse bilmediği ve anlam veremediği için kilo aldın bir yerlerin büyüdü ya da göğüslerin büyük görünüyor diyenler var. Tamamen yumuşayup doğal haline dönüşmesi ne kadar zaman sonra olacak bende bunu merak ediyorum. İki orta boy balon gibi görünüyor. Sporcu sütyeni aldım içinde sünger varmış dahada büyük gösterdi süngerleri çıkardım yine büyüklüğü göz önüne çıkıyor. Anlayacapınız benim ki inmedi. İlk gün doktora daha büyük olsaydı sanki küçük demiştim. Doktor neresi küçük 350cc gayet normal senin için demişti. Haklıymış normale dönse büyüklüğüne bişey demeyecem.fotolarda yok son durum için fikir alışverişi yapabilsek. Bu arada bütün kadınların "kadınlar günü" kutlu olsun. Bir gün olsun hatırlanmak güzel. Ama tatil olsa o zaman anlardım kadınlara değeri. Bugünde mesaideyiz :)
kac cc canim senin hoplamaa bende olmuyo hoplayarak yürümüyorum 300 cc benim masaj protezin yerine gecmesi icin yapiyorum ve yumusamaya da cok faydali 6 ay oldu hala yapiyorumYumuşamaya başladılar ama henüz normal bir insanın kı gibi değiller. Sıvı tüketimim normalde de fazlaydı zaten, masaja gelince çokta masaj yapmıyorum. Ödemler Sıvı tüketimiyle mi yok oluyor? O yüzden mi öyle söyledin? P.tesi kontrolüm var bakalım ne diyecek? çok şükür kas ağrım geçti arada hafif bir sızlama oluyor. Koltuk altlarımda acıma oluyor. Galiba kollarımı fazla kullandığım için. Balon hissini de atarsam yan yatmayı becerirsem hatta yüz üstü yatabilirsem çok yolu kat etmiş olacam. Yürürken hareket etme hoplama ne zaman oluşuyor? Şişko şişko aksesuar görünümünden ne zaman çıkacak?
Benim 325 ve küçük oluyor :))en son buraya yine geçen sene bu tarihlerde yazmışım. Ameliyat olmaya ne kadar kararlıymışım ama o kararımdan eser kalmamıştı :) ve yine ameliyat olmaya karar verdim bu sefer dönmicem ama sorularım var kızlar.
Bir doktorla görüştüm 7-8cm az da olsa bi dokum olduğu için ve derimin kalınlığı olduğu için kas altı ve kas üstü hangisini seçersem onu yaptırabilirmişim.
Dolgun durmasını istediğim için de yuvarlak mentor high karar verdik. bana 300-325 cc yeterli olucak 350yi zorlarız dedi ama küçük dursun hiç istemiyorumyaptırmışken değsin mantığındayım.
Size sorum sizce bana bırakılmışken kas altı mı yoıksa kas üstü mü yaptırmalıyım? Ve 325cc küçük mü olur
Sen bilirsin ama kas alti 350 olmali bence belki 375 bile olabiliren son buraya yine geçen sene bu tarihlerde yazmışım. Ameliyat olmaya ne kadar kararlıymışım ama o kararımdan eser kalmamıştı :) ve yine ameliyat olmaya karar verdim bu sefer dönmicem ama sorularım var kızlar.
Bir doktorla görüştüm 7-8cm az da olsa bi dokum olduğu için ve derimin kalınlığı olduğu için kas altı ve kas üstü hangisini seçersem onu yaptırabilirmişim.
Dolgun durmasını istediğim için de yuvarlak mentor high karar verdik. bana 300-325 cc yeterli olucak 350yi zorlarız dedi ama küçük dursun hiç istemiyorumyaptırmışken değsin mantığındayım.
Size sorum sizce bana bırakılmışken kas altı mı yoıksa kas üstü mü yaptırmalıyım? Ve 325cc küçük mü olur
merhaba, bende yarın 350 olabilir mi acaba diye tekrar görüşmeye gidicem ,çünkü bu forumların hepsinden okuduklarıma göre 350 altı hep küçük hissediliyoren son buraya yine geçen sene bu tarihlerde yazmışım. Ameliyat olmaya ne kadar kararlıymışım ama o kararımdan eser kalmamıştı :) ve yine ameliyat olmaya karar verdim bu sefer dönmicem ama sorularım var kızlar.
Ben 9 gün önce 350 taktırdımmerhaba, bende yarın 350 olabilir mi acaba diye tekrar görüşmeye gidicem ,çünkü bu forumların hepsinden okuduklarıma göre 350 altı hep küçük hissediliyor
geçmiş olsun , umarım çabuk toparlanirsiniz ve istediğiniz bir sonuç olur , önceden kaç bedendiniz, birde kesi yeriniz neresi ?Ben 9 gün önce 350 taktırdım
Önceden 75 b idim şu an 80 b yin kesi yerim göğüs altıgeçmiş olsun , umarım çabuk toparlanirsiniz ve istediğiniz bir sonuç olur , önceden kaç bedendiniz, birde kesi yeriniz neresi ?
cup ölçünüz değişmedi mi yani? kasaltı mı kas üstü mü olmuştunuz?Önceden 75 b idim şu an 80 b yin kesi yerim göğüs altı
sanırım 400cc için konuşucam doktorumlaBenim 325 ve küçük oluyor :))
kasüstü olabilicekken de sağlam kası boşuna kestirmeye gerek varmı diye düşünüyorum sadece. Galiba karar aşaması işin en zor kısmıSen bilirsin ama kas alti 350 olmali bence belki 375 bile olabilir
aslında 75 değişmez, çünkü 75 sırt ölçünüz, o ancak kilo aldığınızda değişir, eskiden 75 b iseniz şimdi 75 c yada 75 d olmalısınızÖnceden 75 b idim şu an 80 b yin kesi yerim göğüs altı
Bilgim yok bu konuda dr umda bir çok kez anlattı ama bir türlü anlayamadım kullandığım sütyenler 75b cup ları değişiyor ise eğer c olmuşumdır diye düşünyorum çünkü dolgulu sütyende öyle kullanıyordum belki de aynı kaldım kullandığım sütyen in dolgusuz şeklinde kullanabilecek durumundayım bilemedimaslında 75 değişmez, çünkü 75 sırt ölçünüz, o ancak kilo aldığınızda değişir, eskiden 75 b iseniz şimdi 75 c yada 75 d olmalısınız
evet aslında ayni oyle eskiden sutyen dolguluydu şimdi boş dantelli olan dolduracak :)))Bilgim yok bu konuda dr umda bir çok kez anlattı ama bir türlü anlayamadım kullandığım sütyenler 75b cup ları değişiyor ise eğer c olmuşumdır diye düşünyorum çünkü dolgulu sütyende öyle kullanıyordum belki de aynı kaldım kullandığım sütyen in dolgusuz şeklinde kullanabilecek durumundayım bilemedim![]()