• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba dün itibari ile tam 4 Dr ile görüştüm benim çok sarkık maalesef sadece silikon yeterli olmayacak bu nedenle dikleştirme artı silikon yaptırıcam görüştüğüm Dr ları söyleyeyim sana
ilkay hüthüt, melike erdim,Hasan fındık , Tayfun Aköz
Benim aklıma takılan en önemli soru dikiş izleri benimde en korktuğum şey
Izleri gordum ve cokta korkulacak iz degil aslinda guzel iyilesiyor ama benim esim kesinlikle iz gormek istemiyor kucuk sarkik kalsin ondan iyi diyor bana kalsa yaparim da once bir protezle deneyecegim olmasa ilerde diklestirme yapacagim

Merhaba. Ben nasip olursa çarşamba sabah 9 da yıllardır hayalini kurduğum meme büyütme operasyonunu gerçekleştireceğim :) Operasyon geçirmiş arkadaşlardan ricam ameliyat sonrası sütyen ne kullandılar ve maliyeti nedir? Birde ameliyat sonrasında ayağa kalkma, eskiye dönüş yani iyileşme süreci ne kadar sürüyor? Şimdiden teşekkürler...
Lozorhan şimdiden gecmiş olsun sen carsamba 9 da bende cuma 9 da beni izlemeye alır mısın

Ben dikleştirme ve silikon yaptırıcam ama silikon nasıl olacak hangisi olmalı kaç cc olmalı bunlar hakkında pek bilgim yok

Bu arada 1.80 boyunda 57 kg yum çok büyük olmasını Dr önermedi ama benim ölçüler hakkındada bilgim yok yani 200 cc yeterli diyen Dr da var 220 yeten diyende çokmu küçük bu ölçüler anlamadım

Bu arada 1.80 boyunda 57 kg yum çok büyük olmasını Dr önermedi ama benim ölçüler hakkındada bilgim yok yani 200 cc yeterli diyen Dr da var 220 yeten diyende çokmu küçük bu ölçüler anlamadım
200 kucuk bence birde meme dokuna bagli tabiki bunu doktor daha iyi bilir canim omuz genisligi felan olcup karar veriyor zaten ama kucuk seviyorsa kucuk yaptir

Ben çok küçük istemiyorum ya sonuçta meme ameliyatı olacağım olmuşken güzel olsun istiyorum dediğim gibi ben bu dikiş izlerine yoğunlaştığım için ölçü silikon hakkında henüz yeterli bilgi sahibi değilim

Ben çok küçük istemiyorum ya sonuçta meme ameliyatı olacağım olmuşken güzel olsun istiyorum dediğim gibi ben bu dikiş izlerine yoğunlaştığım için ölçü silikon hakkında henüz yeterli bilgi sahibi değilim
Bencede ameliat olmusken guzel bir boyut olsun deysin yani
dikis izlerine gelince cok guzel iyilesiyor merak etme ben simdilik protez taktiracam eger kotu durursa ilerde diklestirecem cagresi yok canim napalim :(

Su an olculerin nedir ? Meme alti meme ustu ?
kac beden sutyen takiyorsun ?

Tsk edrm . Ilk bilgileri senden alyim ..ameliyat sonrasi agri hissizlik bu gibi sikintilari cok duydum sende boyle bisey oldumu .. randevu alabilmem mumkun mu ?yeri nerede son olarak fiyati nedir birde buyuklugunu beden olarak bizlermi seoyluyoruz yoksa onlar uygun gorduklerini mi yapiyorlar ...ozur cok soru oldu:( yadima ihtyacim var..

selam kızlar:) ben hala olamadım ameliyat:) sanırım 2. yi de doğurup emzirip ondan sonra olmaya karar verdim, daha doğrusu karar verdik. hatta 2. çocuğu da artık düşünmeye başlıyoruz yavaş yavaş..
ama operasyonu da araştırmaya devam ediyorum hala, anca karar veririm zaten.
bu arada burnum da baya inceldi, sadece ucunda hala biraz şişlik var, hala kavisin burun ucuyla birleştiği yerde geçiş çok nasıl desem akıcı değil, tabi bu henüz ucun şişliğinden kaynaklı. ama genel olarak memnunum.
inşallah ileride göğüslerden de memnun olacağım;)

Tsk edrm . Ilk bilgileri senden alyim ..ameliyat sonrasi agri hissizlik bu gibi sikintilari cok duydum sende boyle bisey oldumu .. randevu alabilmem mumkun mu ?yeri nerede son olarak fiyati nedir birde buyuklugunu beden olarak bizlermi seoyluyoruz yoksa onlar uygun gorduklerini mi yapiyorlar ...ozur cok soru oldu:KK43: yadima ihtyacim var..
Canim keske yardim edebilsem henuz ameliyat olmadim ayin 24 de ameliatim insallah

selam kızlar:) ben hala olamadım ameliyat:) sanırım 2. yi de doğurup emzirip ondan sonra olmaya karar verdim, daha doğrusu karar verdik. hatta 2. çocuğu da artık düşünmeye başlıyoruz yavaş yavaş..
ama operasyonu da araştırmaya devam ediyorum hala, anca karar veririm zaten.
bu arada burnum da baya inceldi, sadece ucunda hala biraz şişlik var, hala kavisin burun ucuyla birleştiği yerde geçiş çok nasıl desem akıcı değil, tabi bu henüz ucun şişliğinden kaynaklı. ama genel olarak memnunum.
inşallah ileride göğüslerden de memnun olacağım:KK66:
Emzirmeden sonra en az bi sene bekle canim sonra yap ;)

En erken ve uygun zamana gün veriliyor canım..Muayeneden sonra sekreteri ile uygun tarihe gün alırsın,hayırlısı olsun :) Bak,Hasan beye birçok kişi ameliat oldu forumdan bende dahil.. Çok mutluyuz hepimiz inşallah sende çok mutlu olacaksın :)
Yarın karın germe ameliyatı olacağım ben Hasan beye,memede memnun kaldığım gibi bu ameliyattanda memnun kalacağım inşallah :)

Arzum ben ameliyat onlugunu giydim damar yolu açıldı kan alındı kanında az miktarda enfeksiyon çıktı hasan bey antibiyotik verdi bu aksam antibiyotik bitiyor yarın hemogram testi yaptırıcam testi fax cekicem ameliyat tarihi verecek insallah şimdi bir sorun cikmaz senin karın germe ameliyatın nasıl geçti.

Back