Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok gecmis olsun önce sonra resimlerin var mi peki? internetteki resimlerde bazilari cok kotu dikis izleri fln var kimsinde de sifir iz var.. insan hangisi gercek bilemio :/Ersin ülker ben ona ameliyat oldum cok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim dort ay oldu ben olali cok menmunum.:)
kızlar daha öncede yazmıştım bende estetik düşünüyorum hala gitgellerim var bi gün doğal yolları deniyorum çay krem vs bi gün bakıyorum ki umutsuzluk başlamış yine doktor araştırıyorum bu iş nolucak en sonunda bende bilmiyorum bu arada bazılarınız hiç dokum yok falan yazmış benim alt 70 üst 82 dokum var mı yok mu ?
kızlar daha öncede yazmıştım bende estetik düşünüyorum hala gitgellerim var bi gün doğal yolları deniyorum çay krem vs bi gün bakıyorum ki umutsuzluk başlamış yine doktor araştırıyorum bu iş nolucak en sonunda bende bilmiyorum bu arada bazılarınız hiç dokum yok falan yazmış benim alt 70 üst 82 dokum var mı yok mu ?
dokun var kesinlikle. benim hiç yoktu dümdüzdü diebilirim tabiri caizse. benim gögüs altı 72 göğüs çevresi 75 cmdi ameliyatta 300 cc protez kullanıldı kas altı dual plan. şu an 92 cm canım![]()
12 cm fark tabiki dokunun oldugunu gösterir.Ama her fark doku oldugunu göstermez.Sırt yukarıya doğru genişler ve meme altı ile aynı sonuç vermesi zordur zaten.. Doku olup olmadıgını anlayabilirsin,çıkıntı varsa ele avuca gelen bir çıkıntı varsa dokun vardır bu kadar basitkızlar daha öncede yazmıştım bende estetik düşünüyorum hala gitgellerim var bi gün doğal yolları deniyorum çay krem vs bi gün bakıyorum ki umutsuzluk başlamış yine doktor araştırıyorum bu iş nolucak en sonunda bende bilmiyorum bu arada bazılarınız hiç dokum yok falan yazmış benim alt 70 üst 82 dokum var mı yok mu ?
ameliyatım daha çok yeni canım.Benim 72-76ydı, 325cc takıldı 86 oldu, sizin nasıl 92 oldu?![]()
Benim 72-76ydı, 325cc takıldı 86 oldu, sizin nasıl 92 oldu?![]()
aaa şey bi de bende yüksek profil kullanıldı onun da etkisi olabilir belki![]()
Benim de yüksek profil :) Merak ettim ama ne gibi bir fark var diye.. 92den çok fazla küçülme olmaz canım :)
sen ameliyat olalı ne kadar oldu peki :)
4 ay oldu :)[/QUOTE]
maşallah canımmbişey sorucam benim solda hiçbişey yok ama sağ tarafımda ara ara batıcı tarzda ağrı oluyo kasılıyo bi de diğerine göre daha şiş ve hatları daha belirgin sanki. böyle bi durum yaşadınız mı normal midir biraz endişeleniyorum
![]()
maşallah canımmbişey sorucam benim solda hiçbişey yok ama sağ tarafımda ara ara batıcı tarzda ağrı oluyo kasılıyo bi de diğerine göre daha şiş ve hatları daha belirgin sanki. böyle bi durum yaşadınız mı normal midir biraz endişeleniyorum
![]()
![]()
bende kaç gündür kuruntu yapıyodum valla kafama takılıyodu. çok teşekkür ederim canımm içime su serptin rahatladımÇok normal.. 2 memenin iyileşme süreçleri farklılaşabiliyor, bu yüzden şekilleri de farklı oluyor. Genelde herkesin yaşadığı bir durum.. :)