aynen 72 yye 76 yım Tikkabilla:)Dokun fazlasıyla var. Benim ameliyattan önce 72ye 76ydı, şimdi 72ye 86..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen 72 yye 76 yım Tikkabilla:)Dokun fazlasıyla var. Benim ameliyattan önce 72ye 76ydı, şimdi 72ye 86..
yaaa artık ben de istiyorummmm ben de böyle anlatayım anı anına yazıcam ameliyatımı buradakilere yardım olsun diye ben bu yazdıklarınız sayesinde karar verebildim daha tarihim falan belili değil ama araştırmalarım son hız devam inşallah sonu da güzel olur
aynen burası olmasa cesaret edemezdim...Beni izlemeye alırmısın sakıncası yoksaİnşallah canım. Bende 2 yıldır burdaki arkadaşların konularını okuya okuya bilgi edindim sağolsun arkadaşlar da çok yardımcı oldular sorularımi hiç bıkmadan cevapladilar o şekilde karar verdim ameliyat olmaya. Yoksa hayatta cesaret edemezdim sanırım . Bu Forumu kuran kişiden Allah razi olsun valladarısı senin başına
![]()
aynen burası olmasa cesaret edemezdim...Beni izlemeye alırmısın sakıncası yoksa
Resim yok sanırım ben mi göremedim.Tabi ki canım
En erken ve uygun zamana gün veriliyor canım..Muayeneden sonra sekreteri ile uygun tarihe gün alırsın,hayırlısı olsun :) Bak,Hasan beye birçok kişi ameliat oldu forumdan bende dahil.. Çok mutluyuz hepimiz inşallah sende çok mutlu olacaksın :)Kızlar ben dr hasan findik tan meme buyutmek icin randevu aldım perşembe gününe banada yardimci olur musunuz muayeneden sonra ne zamana ameliyat tarihi veriyor
fila marka aldırdı bana doktorum. fiyatı 90 tl.. ben 20 gün rapor almıştım. çok rahat ettim. siz bugün ameliyat oldunuz sanırımMerhaba. Ben nasip olursa çarşamba sabah 9 da yıllardır hayalini kurduğum meme büyütme operasyonunu gerçekleştireceğim :) Operasyon geçirmiş arkadaşlardan ricam ameliyat sonrası sütyen ne kullandılar ve maliyeti nedir? Birde ameliyat sonrasında ayağa kalkma, eskiye dönüş yani iyileşme süreci ne kadar sürüyor? Şimdiden teşekkürler...
nerde kime amliyat oldunuz ?bende cok ıstıyorum :/Canım ben de devlette oldum, çok memnunum. Bence bu iş devlet ya da özel diye değil de doktora göre değişiyor. Ben ilk randevuya gittiğim de doktorumun acil işi çıktığı için yoktu. Eşi de plastik cerrah, beni o bilgilendirdi ameliyat hakkında.. Ama muayene etmeyeyim çünkü buraya geldiğimizden beri bu ameliyatı eşim yapıyor dedi. Gerçekten de çok sık yapılıyormuş bu meme büyütme ameliyatı.. Kayıt defteri doluydu valla..
Merhaba kac doktorla gorustun diklestirme icin banada cok diklestirme onerildi ama izlerden korktugum icin ben sadece protez koyduracagim ilerde memmun olmassam diklestirme yaparim cokmu sarkik gogusunuz ? Resminiz varsa benim gogusmle kiyasliyabilirizMerhaba arkadaşlar bende memeleriyle mutsuz olanlardanım keşke benimde sadece silikon yeterli olsaydı sarkık olduğu için hem dikleştirme hemde silikon olacak fakat kafamda ki en önemli soru dikiş izleri beni çok düşündürüyor Dr araştırmalarına başladım sanırım ters T ameliyatı önerilecek bu ameliyatın dikiş izleri kafama çok takılıyor
nerde kime amliyat oldunuz ?bende cok ıstıyorum :/
Merhaba kac doktorla gorustun diklestirme icin banada cok diklestirme onerildi ama izlerden korktugum icin ben sadece protez koyduracagim ilerde memmun olmassam diklestirme yaparim cokmu sarkik gogusunuz ? Resminiz varsa benim gogusmle kiyasliyabiliriz
Merhaba kac doktorla gorustun diklestirme icin banada cok diklestirme onerildi ama izlerden korktugum icin ben sadece protez koyduracagim ilerde memmun olmassam diklestirme yaparim cokmu sarkik gogusunuz ? Resminiz varsa benim gogusmle kiyasliyabiliriz