• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yaaa artık ben de istiyorummmm ben de böyle anlatayım anı anına yazıcam ameliyatımı buradakilere yardım olsun diye ben bu yazdıklarınız sayesinde karar verebildim daha tarihim falan belili değil ama araştırmalarım son hız devam inşallah sonu da güzel olur

yaaa artık ben de istiyorummmm ben de böyle anlatayım anı anına yazıcam ameliyatımı buradakilere yardım olsun diye ben bu yazdıklarınız sayesinde karar verebildim daha tarihim falan belili değil ama araştırmalarım son hız devam inşallah sonu da güzel olur

İnşallah canım. Bende 2 yıldır burdaki arkadaşların konularını okuya okuya bilgi edindim sağolsun arkadaşlar da çok yardımcı oldular sorularımi hiç bıkmadan cevapladilar o şekilde karar verdim ameliyat olmaya. Yoksa hayatta cesaret edemezdim sanırım . Bu Forumu kuran kişiden Allah razi olsun valla En Büyük KK darısı senin başına :KK36:

İnşallah canım. Bende 2 yıldır burdaki arkadaşların konularını okuya okuya bilgi edindim sağolsun arkadaşlar da çok yardımcı oldular sorularımi hiç bıkmadan cevapladilar o şekilde karar verdim ameliyat olmaya. Yoksa hayatta cesaret edemezdim sanırım . Bu Forumu kuran kişiden Allah razi olsun valla En Büyük KK darısı senin başına :KK36:
aynen burası olmasa cesaret edemezdim...Beni izlemeye alırmısın sakıncası yoksa

Merhaba. Ben nasip olursa çarşamba sabah 9 da yıllardır hayalini kurduğum meme büyütme operasyonunu gerçekleştireceğim :) Operasyon geçirmiş arkadaşlardan ricam ameliyat sonrası sütyen ne kullandılar ve maliyeti nedir? Birde ameliyat sonrasında ayağa kalkma, eskiye dönüş yani iyileşme süreci ne kadar sürüyor? Şimdiden teşekkürler...

Ameliyat sonrası sporcu sütyenini ben almadım canım. Doktorum ben veriyorum dedi. Ameliyattan sonra uyandığımda bantlar ve sütyen vardı. 1 ay boyunca bunu kullanıcam. 1. Aydan sonra normal sütyen kullanımına geçebilirsin dedi.
Eğer sporcu sütyeni al dediyse doktorun Ayyıldızinkinı öneren arkadaşlar vardı sitede onlarla görüşebilirsin.
Ameliyattan sonra ilk bir hafta kol hareketlerimde kısıtlılik oldu. Birinci haftadan sonra yemeğimi falan kendim yedim. 10. Günden sonra kıyafetlerimı kolayca giymeye başladım. Tabi yine annemin yardımıyla. Şu an20. Günümdeyım Kollarımi ilk zamanlara göre çok rahat kullanabiliyorum. Ama yine de çok zorlamamaya çalışıyorum.
Sen nerde ameliyat olacaksın doktorunun adı ne canım. Umarim hersey yolunda gider hakkında hayırlısı olsun :KK68:

Kızlar ben dr hasan findik tan meme buyutmek icin randevu aldım perşembe gününe banada yardimci olur musunuz muayeneden sonra ne zamana ameliyat tarihi veriyor

Kızlar ben dr hasan findik tan meme buyutmek icin randevu aldım perşembe gününe banada yardimci olur musunuz muayeneden sonra ne zamana ameliyat tarihi veriyor
En erken ve uygun zamana gün veriliyor canım..Muayeneden sonra sekreteri ile uygun tarihe gün alırsın,hayırlısı olsun :) Bak,Hasan beye birçok kişi ameliat oldu forumdan bende dahil.. Çok mutluyuz hepimiz inşallah sende çok mutlu olacaksın :)
Yarın karın germe ameliyatı olacağım ben Hasan beye,memede memnun kaldığım gibi bu ameliyattanda memnun kalacağım inşallah :)

Merhaba. Ben nasip olursa çarşamba sabah 9 da yıllardır hayalini kurduğum meme büyütme operasyonunu gerçekleştireceğim :) Operasyon geçirmiş arkadaşlardan ricam ameliyat sonrası sütyen ne kullandılar ve maliyeti nedir? Birde ameliyat sonrasında ayağa kalkma, eskiye dönüş yani iyileşme süreci ne kadar sürüyor? Şimdiden teşekkürler...
fila marka aldırdı bana doktorum. fiyatı 90 tl.. ben 20 gün rapor almıştım. çok rahat ettim. siz bugün ameliyat oldunuz sanırım

Canım ben de devlette oldum, çok memnunum. Bence bu iş devlet ya da özel diye değil de doktora göre değişiyor. Ben ilk randevuya gittiğim de doktorumun acil işi çıktığı için yoktu. Eşi de plastik cerrah, beni o bilgilendirdi ameliyat hakkında.. Ama muayene etmeyeyim çünkü buraya geldiğimizden beri bu ameliyatı eşim yapıyor dedi. Gerçekten de çok sık yapılıyormuş bu meme büyütme ameliyatı.. Kayıt defteri doluydu valla..
nerde kime amliyat oldunuz ?bende cok ıstıyorum :/

Merhaba arkadaşlar bende memeleriyle mutsuz olanlardanım keşke benimde sadece silikon yeterli olsaydı sarkık olduğu için hem dikleştirme hemde silikon olacak fakat kafamda ki en önemli soru dikiş izleri beni çok düşündürüyor Dr araştırmalarına başladım sanırım ters T ameliyatı önerilecek bu ameliyatın dikiş izleri kafama çok takılıyor

Merhaba arkadaşlar bende memeleriyle mutsuz olanlardanım keşke benimde sadece silikon yeterli olsaydı sarkık olduğu için hem dikleştirme hemde silikon olacak fakat kafamda ki en önemli soru dikiş izleri beni çok düşündürüyor Dr araştırmalarına başladım sanırım ters T ameliyatı önerilecek bu ameliyatın dikiş izleri kafama çok takılıyor
Merhaba kac doktorla gorustun diklestirme icin banada cok diklestirme onerildi ama izlerden korktugum icin ben sadece protez koyduracagim ilerde memmun olmassam diklestirme yaparim cokmu sarkik gogusunuz ? Resminiz varsa benim gogusmle kiyasliyabiliriz

Merhaba kac doktorla gorustun diklestirme icin banada cok diklestirme onerildi ama izlerden korktugum icin ben sadece protez koyduracagim ilerde memmun olmassam diklestirme yaparim cokmu sarkik gogusunuz ? Resminiz varsa benim gogusmle kiyasliyabiliriz

Merhaba dün itibari ile tam 4 Dr ile görüştüm benim çok sarkık maalesef sadece silikon yeterli olmayacak bu nedenle dikleştirme artı silikon yaptırıcam görüştüğüm Dr ları söyleyeyim sana
ilkay hüthüt, melike erdim,Hasan fındık , Tayfun Aköz
Benim aklıma takılan en önemli soru dikiş izleri benimde en korktuğum şey

Merhaba dün itibari ile tam 4 Dr ile görüştüm benim çok sarkık maalesef sadece silikon yeterli olmayacak bu nedenle dikleştirme artı silikon yaptırıcam görüştüğüm Dr ları söyleyeyim sana

Back