• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arzum ben ameliyat onlugunu giydim damar yolu açıldı kan alındı kanında az miktarda enfeksiyon çıktı hasan bey antibiyotik verdi bu aksam antibiyotik bitiyor yarın hemogram testi yaptırıcam testi fax cekicem ameliyat tarihi verecek insallah şimdi bir sorun cikmaz senin karın germe ameliyatın nasıl geçti.
İnşallah artık vir sorun çıkmaz canım.İyi düşünelim iyi olsun değilmi ;)
Çok iyi,başarılı geçti çok şükür canım..:nazar: Yarın bir hafta olacak Allah'ın izni ile.Kontrolede gideceğim muayenehaneye :KK49: Buğün kendimi çok daha iyi hissediyorum ... :KK15:
Sende çok güzel sonuçlar alır ve en az benim kadar mutlu olursun canım :KK19: Karın estetiğim için konu açtım.Oradan takip yapabilirsin ;)

Kısmet bakalım yarın ki yaptırıcam testte belli olacak yine kendimi ameliyata hazırladım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bakalım birazda korkuyorum açıkçası

Kısmet bakalım yarın ki yaptırıcam testte belli olacak yine kendimi ameliyata hazırladım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bakalım birazda korkuyorum açıkçası
Hiç korkma canım..Benki tam karın germe gibi büyük bir ameliyatı oldum,o süreci yaşadım..Onda bile korktuğum kadar zor bir sür yaşamadım..Anestezi zaten güzel birşey,ben seviyorum :) Sadece heyecan oluyor tabi,gayet normal yani.Ama Anestezi doktoruda çok şeker,çok başarılı bir doktor zaten ;) Ben hepsini araştırdım,için rahat olsun ;)
Ameliyattan sonra göğsünde baskı hissi ve gerginlik olacak,kollarını rahat hareket ettiremiyeceksin o kadar.Ama hepsi zamanla düzelecek sonuçta ;) Seninde harika dolu dolu memişlerin olacak,değmezmi ;)
Estetik ameliyatta olsa bu bir
Cerrahi dal sonuçta.Tabiki her ameliyatta olduğu gibi ağrılar sıkıntılar dikişler v.s olacak ;) Yaza kadar hepsini unutur tadını doya doya çıkartırsın ;)

Hiç korkma canım..Benki tam karın germe gibi büyük bir ameliyatı oldum,o süreci yaşadım..Onda bile korktuğum kadar zor bir sür yaşamadım..Anestezi zaten güzel birşey,ben seviyorum :) Sadece heyecan oluyor tabi,gayet normal yani.Ama Anestezi doktoruda çok şeker,çok başarılı bir doktor zaten :KK66: Ben hepsini araştırdım,için rahat olsun :KK66:
Ameliyattan sonra göğsünde baskı hissi ve gerginlik olacak,kollarını rahat hareket ettiremiyeceksin o kadar.Ama hepsi zamanla düzelecek sonuçta :KK66: Seninde harika dolu dolu memişlerin olacak,değmezmi :KK66:
Estetik ameliyatta olsa bu bir
Cerrahi dal sonuçta.Tabiki her ameliyatta olduğu gibi ağrılar sıkıntılar dikişler v.s olacak :KK66: Yaza kadar hepsini unutur tadını doya doya çıkartırsın :KK66:

Beni geçen sefer sabah 7 de Newest güzellik merkezinde ol dedi yine aynı saatte çağırır bide sigarayı az iç dedi çok stres oldum normal ictim

Beni geçen sefer sabah 7 de Newest güzellik merkezinde ol dedi yine aynı saatte çağırır bide sigarayı az iç dedi çok stres oldum normal ictim
Sabah 7 de sesliyorlar evet.Tahliller ve anestezi uzmanının değerlendirme yapması için.Ayrıca doktorun odana gelip çizimleri yapıyor. Sonra sırayla ameliyata gidiyorsunuz :)
Siğara içme canım yaaa...Bak dikişlerde sorun yaşarsın,iz kalır,kabuklanma olur,Amelşyattan sonra öksürük nöbetleri olur.. Ameliyattan bir ay önce bırakmak en iyisi ama tabi siğara içmeyen birine siğara içme demek kolay :) İçmemeye çalış diyim.

Sabah 7 de sesliyorlar evet.Tahliller ve anestezi uzmanının değerlendirme yapması için.Ayrıca doktorun odana gelip çizimleri yapıyor. Sonra sırayla ameliyata gidiyorsunuz :)
Siğara içme canım yaaa...Bak dikişlerde sorun yaşarsın,iz kalır,kabuklanma olur,Amelşyattan sonra öksürük nöbetleri olur.. Ameliyattan bir ay önce bırakmak en iyisi ama tabi siğara içmeyen birine siğara içme demek kolay :) İçmemeye çalış diyim.

Bilgilendirdigin için çok sağol sana geçmiş olsun darısı basima olsam da kurtulsam bir an önce çok soru sordum farkındayım heyecanına ver kusura bakma

Bilgilendirdigin için çok sağol sana geçmiş olsun darısı basima olsam da kurtulsam bir an önce çok soru sordum farkındayım heyecanına ver kusura bakma
Aşkolsun olurmu öyle şey,bizde ameliyattan önce ameliyat olanlara sürekli sorular sorduk ;)
Allah yardımcın olsun,ameliyatını olduktan sonra kendini iyi hissedince yaz bize olurmu ;)

:cool:Selam arkadaşlar, öncelikle ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun. Forumda pek yazmıyorum ama ara ara yazıları takip ediyorum
Ben iki senelik evliyim, göğüslerim erkek çocuğu gibi, eşim hiç sorun etmedi, ama bence beni üzmemek için birşey demiyor. Yani ilk başlarda inanıyordum ama şimdi inanmıyorum bence sadece bana sevgisinden böyle diyor. Hiç bi zaman çok büyük göğüslere özenmedim ama normal kadın görünümü de sahip değilim, zaten spor ufak tefek bir tipim :KK48: Ama artık bu yaştan sonra ben de biraz kadın gibi görünmek istiyorum. :cool:Çocuk pek düşünmüyoruz ama hayat bu belli olmaz. Çocuk olunca silikonlar bomba gibi mi olur bilemedim. Anadolu yakasında uygun fiyatlı işinin de ehli kimleri önerirsiniz

Merhaba, ben de bu forum sayfalarını sıkı takip edenlerdenim. 2009 yılından beri karar verme çabalarım nihayet sonuçlandı ve ben de 4 Kasımda meme büyütme ameliyatı oldum. 2 çocuk ve ikişer yıllık emzirme süreçlerinden sonra neredeyse kaybolan göğüslerim beni çok mutsuz ediyordu. Eşimin ve ailemin desteğiyle ameliyat oldum. Şimdi çooook mutluyum.

Merhaba, ben de bu forum sayfalarını sıkı takip edenlerdenim. 2009 yılından beri karar verme çabalarım nihayet sonuçlandı ve ben de 4 Kasımda meme büyütme ameliyatı oldum. 2 çocuk ve ikişer yıllık emzirme süreçlerinden sonra neredeyse kaybolan göğüslerim beni çok mutsuz ediyordu. Eşimin ve ailemin desteğiyle ameliyat oldum. Şimdi çooook mutluyum.
Gecmis olsun emzirmeden dolayi gogusleriniz sarkmismiydi?

benimki sarkmadan ziyade yağ dokusunun tamamen kaybolması ile alakalı "yok olma" :) küçülme haliydi.

Kızlar ben kadınlar kulubüne yeni üye oldum. üye olmadan oncede takip ediyordum ama, bende göğüs büyütme ameliyatı yeni oldum ilk 3 gün çok zorlandım sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz..

Back