http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/ Linke tıkla..1 Ekim tarihli yazıma göre dene canım.Yine yapamazsan,takıldıgın yer olursa yardımcı oluruzarzucum ya bana yardımcı olurmusun foto yükleyemiyorum senin bir yazını okumuştum detaylı yazdın diye hatırlıyorum bi yanlış yapmak istemiyorum
Kontrole gittiğimde memelerimi açıyorum ya, ayyyy diye heyecan yapıyor görsen, benden beter vallaHatta en son dayanamadı sarıldık falan, çok zevk alıyor işinden ve hastalarıyla birlikte üzülüp mutlu oluyor. Aşırı derecede pozitif bir enerjisi var kadının, hayranım valla :)[/ Peki hangi şehirde ve hangi kadın doktora gitmiştin ?
Peki hangi şehirde ve hangi kadın doktora gitmiştin ?
Sakarya, İlsun Aka :)
Orada mı yaşıyorsun normalde yanii şehirdışından gitmek sıkıntı yaşatabilir mi maddi manevi onu merak ettim ve tabi ki ücret ne kadardı ne zaman yaptırmıştın ameliyatını ne kadar sürede iyileşmişti ve acı var mıydı acı :) kusura bakam çok soru sordum ama kadın doktora gitmek isterim ben de cok utangacım başka türlü zor.
bu arada doktor bana en fazla iki ay hissizlik olabilir demisti. senin kesini nereden yaptilar? meme basi cevresinden olunca boyle seyler olabiliyormus, bana meme altindan kesi onerdi.
Canim gecmis olsun resim cekebildinmi yada gorebildinli nasil duruyor merak ettim dogrusu kas usttu3 gün önce Tuğrul Maral'a ameliyat oldum, her şey iyi geçti de şu drenler çıkana kadar eziyet, bugün çıkacak onlar da. 325 Cc Mentor protez uyguladı ve kas üstüne uyguladı. Ameliyat öncesi kas altı diye konuşmuştuk oysa ki umarım top gibi durmazlar zamanla. O konuda endişem var :/
canım çok geçmis olsun3 gün önce Tuğrul Maral'a ameliyat oldum, her şey iyi geçti de şu drenler çıkana kadar eziyet, bugün çıkacak onlar da. 325 Cc Mentor protez uyguladı ve kas üstüne uyguladı. Ameliyat öncesi kas altı diye konuşmuştuk oysa ki umarım top gibi durmazlar zamanla. O konuda endişem var :/
Canim gecmis olsun resim cekebildinmi yada gorebildinli nasil duruyor merak ettim dogrusu kas usttu
Anladim canim peki meme dokun varmiydi onceden ?Bugün ameliyattan sonraki 5.günüm drenler çıktığından beri daha iyiyim ama dikiş yerlerim sütyen sıkıştırdığı için sızı yapıyor ara ara. Onun dışında memeli olmaya alışmaya çalışıyorum :) Fotoğraf çektim ama buraya eklemeyeceğim.
Ama şunu söyleyebilirim kas üstüne temkinli bakmama rağmen şu anki duruşundan bile memnunum ve ödem gittikçe çok daha güzel olacağı belli. Spor yapan biri olarak kas üstüne yapılmış olması benim için daha iyi oldu, ayrıca kollarımı ilk günden beri çok rahat hareket ettirmeme neden oldu.
Anladim canim peki meme dokun varmiydi onceden ?
Evet spor yapan kisilere kas usttu oneriyorlar ve daha az agrili geciyormus ameliat sonrasi
Simdiden memeler alis canim
Ben aralikta yaptiracagim canim benimde meme dokum var ama ust kismi bosalmis resimlerimde belli zatenMeme dokum yeterliymiş kas üstü için. Dr. öyle dedi :) Sen yaptırdın mı yoksa düşünüyor musun?
Ben aralikta yaptiracagim canim benimde meme dokum var ama ust kismi bosalmis resimlerimde belli zatenbakalim nasil olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?