• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

tikkabilla benide izlemeye alırmısın boyutları aynı sende nasıl durduklarını görebilirmiyim bende foto koycam benimde görmeni isterim sanki 350 olsaydı diyorum şuanki durumları iyi ama ödemleri gittiğinde ufalırmı diye korkuyorum senin boy ve kilon kaç benim 174 kilo 50 320 nagor yuvarlak takıldı

arzucum ya bana yardımcı olurmusun foto yükleyemiyorum senin bir yazını okumuştum detaylı yazdın diye hatırlıyorum bi yanlış yapmak istemiyorum

sanırım artık sıra bende :) çok sükür bir süredir benimle olan tümmmm sıkıntılarımı atlattım ve şimdi başka bir sıkıntım olan gögüslerime sıra geldi. ben küçük bi yerde yasıyorm ve doktor bulma konusunda biraz sıkıntı yasayabılırım. bunun içinde sizlerden yardım almam gerek . benim boy 167 kılom 59-60 o kadar olmak istiyorum ki bunu olmayı çünkü kendime güvenim yok hep bir yerim eksik gibi hissediyorm kendimi. umarım sizlerin sayesinde yardımlarıyla doğru yönlendirme ve bilgilerle aranıza katılrım .

Denizli diyorsan antalyada da olabilirsin.ben dun oldum henuz nasil oldugu hakkindabilgi veremem sis cunku 1haftaya kadar degisiklikleri yazabilirim ama

Kontrole gittiğimde memelerimi açıyorum ya, ayyyy diye heyecan yapıyor görsen, benden beter valla :KK70:Hatta en son dayanamadı sarıldık falan, çok zevk alıyor işinden ve hastalarıyla birlikte üzülüp mutlu oluyor. Aşırı derecede pozitif bir enerjisi var kadının, hayranım valla :)[/ Peki hangi şehirde ve hangi kadın doktora gitmiştin ?

Sakarya, İlsun Aka :)

Orada mı yaşıyorsun normalde yanii şehirdışından gitmek sıkıntı yaşatabilir mi maddi manevi onu merak ettim ve tabi ki ücret ne kadardı ne zaman yaptırmıştın ameliyatını ne kadar sürede iyileşmişti ve acı var mıydı acı :) kusura bakam çok soru sordum ama kadın doktora gitmek isterim ben de cok utangacım başka türlü zor.

Orada mı yaşıyorsun normalde yanii şehirdışından gitmek sıkıntı yaşatabilir mi maddi manevi onu merak ettim ve tabi ki ücret ne kadardı ne zaman yaptırmıştın ameliyatını ne kadar sürede iyileşmişti ve acı var mıydı acı :) kusura bakam çok soru sordum ama kadın doktora gitmek isterim ben de cok utangacım başka türlü zor.

Oralıyım canım.. Sen neredesin ki? 3 ay oldu benim yaptıralı 5200tl civarıydı. Acı elbette vardı ama dayanılamayacak kadar değildi. 1 haftada epey toparlıyorsun. Ben özellikle kadın doktor seçmedim, yani ameliyat için aman erkek görmesin falan diye bir düşüncem yoktu ama doktorum çok düşünceliydi, ameliyathaneyi bayanlarla doldurmuştu, anestezist bile bayandı. :)

bu arada doktor bana en fazla iki ay hissizlik olabilir demisti. senin kesini nereden yaptilar? meme basi cevresinden olunca boyle seyler olabiliyormus, bana meme altindan kesi onerdi.

meme altından oldum

3 gün önce Tuğrul Maral'a ameliyat oldum, her şey iyi geçti de şu drenler çıkana kadar eziyet, bugün çıkacak onlar da. 325 Cc Mentor protez uyguladı ve kas üstüne uyguladı. Ameliyat öncesi kas altı diye konuşmuştuk oysa ki umarım top gibi durmazlar zamanla. O konuda endişem var :/

3 gün önce Tuğrul Maral'a ameliyat oldum, her şey iyi geçti de şu drenler çıkana kadar eziyet, bugün çıkacak onlar da. 325 Cc Mentor protez uyguladı ve kas üstüne uyguladı. Ameliyat öncesi kas altı diye konuşmuştuk oysa ki umarım top gibi durmazlar zamanla. O konuda endişem var :/
Canim gecmis olsun resim cekebildinmi yada gorebildinli nasil duruyor merak ettim dogrusu kas usttu

canım çok geçmis olsun

kızlar kasaltı ile kasüstü arasındaki fark nedir acaba birisi yardım edebilir mi

Canim gecmis olsun resim cekebildinmi yada gorebildinli nasil duruyor merak ettim dogrusu kas usttu

Bugün ameliyattan sonraki 5.günüm drenler çıktığından beri daha iyiyim ama dikiş yerlerim sütyen sıkıştırdığı için sızı yapıyor ara ara. Onun dışında memeli olmaya alışmaya çalışıyorum :) Fotoğraf çektim ama buraya eklemeyeceğim.

Ama şunu söyleyebilirim kas üstüne temkinli bakmama rağmen şu anki duruşundan bile memnunum ve ödem gittikçe çok daha güzel olacağı belli. Spor yapan biri olarak kas üstüne yapılmış olması benim için daha iyi oldu, ayrıca kollarımı ilk günden beri çok rahat hareket ettirmeme neden oldu.

Bugün ameliyattan sonraki 5.günüm drenler çıktığından beri daha iyiyim ama dikiş yerlerim sütyen sıkıştırdığı için sızı yapıyor ara ara. Onun dışında memeli olmaya alışmaya çalışıyorum :) Fotoğraf çektim ama buraya eklemeyeceğim.

Ama şunu söyleyebilirim kas üstüne temkinli bakmama rağmen şu anki duruşundan bile memnunum ve ödem gittikçe çok daha güzel olacağı belli. Spor yapan biri olarak kas üstüne yapılmış olması benim için daha iyi oldu, ayrıca kollarımı ilk günden beri çok rahat hareket ettirmeme neden oldu.
Anladim canim peki meme dokun varmiydi onceden ?
Evet spor yapan kisilere kas usttu oneriyorlar ve daha az agrili geciyormus ameliat sonrasi
Simdiden memeler alis canim ;)

Anladim canim peki meme dokun varmiydi onceden ?
Evet spor yapan kisilere kas usttu oneriyorlar ve daha az agrili geciyormus ameliat sonrasi
Simdiden memeler alis canim :KK66:

Meme dokum yeterliymiş kas üstü için. Dr. öyle dedi :) Sen yaptırdın mı yoksa düşünüyor musun?

Meme dokum yeterliymiş kas üstü için. Dr. öyle dedi :) Sen yaptırdın mı yoksa düşünüyor musun?
Ben aralikta yaptiracagim canim benimde meme dokum var ama ust kismi bosalmis resimlerimde belli zaten ;) bakalim nasil olacaklar

Back