Bende bayan doktorlarla görüşmüştüm.Eşim madem bu ameliyatı olacaksın,erkek olmaz bayan doktor araştır demişti.Lakin görüşme sonucunda bayan doktorlara gıcık olarak çıkmıştım muayenehaneden ..Yahu anlamıyorlar beni,kendi doğrularını anlatıyorlar,beni dinlemiyorlar bile..
![KK34 :KK34: :KK34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Benim isteklerine değer vermediler,hep geçiştirdiler ve kendi isteklerini bana kabul ettirmeye çalıştılar..
Ama erkek doktorlar öyle değildi.Gerçekten karşılarında rahatça konuşabildim,sözümü kesmeden beni uzun uzun dinledi her biri.Benim isteklerime önem verip onay verenlerde oldu karşı çıkanda tabi.Ama hiçbiri bayan doktolar gibi yaklaşmadı bana..Şimdi burada açık açık yazamıyorum ayıp olmasın diye ama gerçekten ben anlayamadım bu tutumlarını.Eşime büyük bir hırsla -Ben bayan doktora ameliyat falan olmam,eminim mutsuz olacağım ve istediğim sonuç olmayacak.Sen benim defalarca meme ameliyatı olmamı istemiyorsan erkek doktoru kabul edeceksin demiştim.. Allahtan anlayışlı davrandı ve kabul etti..
Sen şanslılardansın sanırım.Bana o enerjiyi veren bir bayan doktor olmadı maalesef.. Ama iyiki olmamış
![KK6 :KK6: :KK6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
Muhteşem bir insan,bir cerrah doktorla karşılaştım ve çok mutluyum