• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tabiki,her yerde fiyatlar senede bazı yerler altı ayda zamlanıyor.Anlaşmalı olduğu hastanede ücretler değişiyor,tahlili oda ücreti,ameliyathane ve teşkilat falan..Sonra protez ücreti yükseliyor.Buda fiyata yansıyor doğal olarak..
Ama bazı doktorlar hastasına yardımcı oluyor :KK66:
Inşallah

Ben zaten büyük bişey olsun istemiyorum yani doğal olsun göğsüm olsun yeter:) o zaman eser hanıma takılmamalıyım sağolun....Boğaziçine baktım ama erkek doktor olsun istemiyorum bayan doktor istiyorum ben ya..Bide meme ucu olunca his kaybı oluyormuş diyorlar doğru mu
Şahsi fikrim bu konularda erkek Dr lar daha başarılı çünkü onlarda bi göz zevki var gerçi kadın Dr a ameliyat olup güzel sonuçlar alan var ancak 325cc doğallıktan uzak olmayan bir büyüklük küçük olması hayal kırıklığı yaşatabilir önemli olan istediğin büyüklük.. desteksiz sütyen takmak hepimizin hayali..
meme ucu olayı tamamen asparagas forumda meme altı kesisi ile ameliyat olup bir yıldır his kaybı düzelmeyen arkadaşlar var malesef bu olay meme ucu ya da meme altı olayı değil sadece Dr un el becerisi tecrübesi işinin ehliliği.. doktor seçimini iyi yapmanızı öneririm burda ameliyat olmuş arkadaşlar ın sonuçları izleri size yardımcı olacaktır

Şahsi fikrim bu konularda erkek Dr lar daha başarılı çünkü onlarda bi göz zevki var gerçi kadın Dr a ameliyat olup güzel sonuçlar alan var ancak 325cc doğallıktan uzak olmayan bir büyüklük küçük olması hayal kırıklığı yaşatabilir önemli olan istediğin büyüklük.. desteksiz sütyen takmak hepimizin hayali..
meme ucu olayı tamamen asparagas forumda meme altı kesisi ile ameliyat olup bir yıldır his kaybı düzelmeyen arkadaşlar var malesef bu olay meme ucu ya da meme altı olayı değil sadece Dr un el becerisi tecrübesi işinin ehliliği.. doktor seçimini iyi yapmanızı öneririm burda ameliyat olmuş arkadaşlar ın sonuçları izleri size yardımcı olacaktır

Benim her zaman kadın doktorlara karşı bir antipatim olmuştur, o yüzden ben de kadın doktor istemiyordum. Gel gör ki kadın doktora denk geldim tesadüfen ve sonuçtan çok mutluyum. Doktorumu o kadar seviyorum ki, çok tatlı biri gerçekten.. :KK68:

Benim her zaman kadın doktorlara karşı bir antipatim olmuştur, o yüzden ben de kadın doktor istemiyordum. Gel gör ki kadın doktora denk geldim tesadüfen ve sonuçtan çok mutluyum. Doktorumu o kadar seviyorum ki, çok tatlı biri gerçekten.. :KK68:

Onun düşüncesi güzel ama olmuşken tam olsun demiş düşünsene 250 cc olduğunu ne kadar mutsuz olurduk önemli olan ne istediğini anlatabilmek ve anlattığını doktorun yapabilmesi bende büyüklüğü için her şey için Hasan bey e minnettarım

Onun düşüncesi güzel ama olmuşken tam olsun demiş düşünsene 250 cc olduğunu ne kadar mutsuz olurduk önemli olan ne istediğini anlatabilmek ve anlattığını doktorun yapabilmesi bende büyüklüğü için her şey için Hasan bey e minnettarım

Kontrole gittiğimde memelerimi açıyorum ya, ayyyy diye heyecan yapıyor görsen, benden beter valla :KK70:Hatta en son dayanamadı sarıldık falan, çok zevk alıyor işinden ve hastalarıyla birlikte üzülüp mutlu oluyor. Aşırı derecede pozitif bir enerjisi var kadının, hayranım valla :)

Kontrole gittiğimde memelerimi açıyorum ya, ayyyy diye heyecan yapıyor görsen, benden beter valla :KK70:Hatta en son dayanamadı sarıldık falan, çok zevk alıyor işinden ve hastalarıyla birlikte üzülüp mutlu oluyor. Aşırı derecede pozitif bir enerjisi var kadının, hayranım valla :)

İşte önemli olan o valla biz mutlu olunca doktorunda mutlu olması bizde öyleyiz ya enerjimi değiştiriyor valla

Günaydın arkadaşlar,uzun zamandır hep yorumlarınızı okuduğum için sanki sizi çok yakından tanıyormuşum gibi hissediyorum kendimi,samimi buluyorum,pek yazmayı seven birisi olmadığımdan bu zamana kadar iyi bir okuyucuydum ama artık sizde beni duyun istiyorum:ben Uşak'ta yaşıyorum,ne yazık ki!!!burada hiçbir imkan yok.konunun başlığından da anlaşılacağı gibi bende göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyim,şu An için hiç bir yere yada doktora karar vermiş değilim,benim istediğim sadece ameliyat olacağım yerin bana yakın olması,mesela manisa,izmir,Denizli bu şehirlerde ameliyat olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum,tşk.

Ben dün ameliyat oldum.Natrelle 295cc takildi bana suan sis ve cok agrim var cok geriliyor canim aciyor genel anestezi aldim.gece de zor gecti kas altina koyuldu.Yalniz bu sis hali cok guzel acaba sislikler inince cok kuculurmu?

Günaydın arkadaşlar,uzun zamandır hep yorumlarınızı okuduğum için sanki sizi çok yakından tanıyormuşum gibi hissediyorum kendimi,samimi buluyorum,pek yazmayı seven birisi olmadığımdan bu zamana kadar iyi bir okuyucuydum ama artık sizde beni duyun istiyorum:ben Uşak'ta yaşıyorum,ne yazık ki!!!burada hiçbir imkan yok.konunun başlığından da anlaşılacağı gibi bende göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyim,şu An için hiç bir yere yada doktora karar vermiş değilim,benim istediğim sadece ameliyat olacağım yerin bana yakın olması,mesela manisa,izmir,Denizli bu şehirlerde ameliyat olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum,tşk.
Aslında uzun zamandır bizi takip ediyorsan bazı doktor isimlerinin aklında kalmış olması lazım ..Değilmi ! ?
İzmir özellikle,birçok doktor isimleri geçiyor forumda.Hatta bir tanesinin sonuçları benim çok hoşuma gidiyor ;) Hadi bakalım,takip ediyorsan bizi bunu bilmen lazım,sence hangi doktordan bahsediyorum ?:KK66:

Ben dün ameliyat oldum.Natrelle 295cc takildi bana suan sis ve cok agrim var cok geriliyor canim aciyor genel anestezi aldim.gece de zor gecti kas altina koyuldu.Yalniz bu sis hali cok guzel acaba sislikler inince cok kuculurmu?
Şu an ödenlerin var.Bu ödemlerden dolayıda göğsünün asil şekli belli değil tabiki.Ödemler gittikçe göğsün küçülecek gibi olacak.Ama şekil itibari ilede doğal görünüme gelecek.Üst kutupta hatlar belli olacak,alt kısımda dolgunluk yoğunlaşacak protezin yerine oturacak..Bu süreç kıssa bir süreç değil.En az altı ay sürüyor ve birinci seneye kadar değişiyor ;) Baki kalacak olan protezinin büyüklüğü,o asla küçülmez.üzerinede artık ne kadar meme dokun vardıysa onu koy,işte sonuç o olacak ;)

Bende bayan doktorlarla görüşmüştüm.Eşim madem bu ameliyatı olacaksın,erkek olmaz bayan doktor araştır demişti.Lakin görüşme sonucunda bayan doktorlara gıcık olarak çıkmıştım muayenehaneden ..Yahu anlamıyorlar beni,kendi doğrularını anlatıyorlar,beni dinlemiyorlar bile..:KK34: Benim isteklerine değer vermediler,hep geçiştirdiler ve kendi isteklerini bana kabul ettirmeye çalıştılar..
Ama erkek doktorlar öyle değildi.Gerçekten karşılarında rahatça konuşabildim,sözümü kesmeden beni uzun uzun dinledi her biri.Benim isteklerime önem verip onay verenlerde oldu karşı çıkanda tabi.Ama hiçbiri bayan doktolar gibi yaklaşmadı bana..Şimdi burada açık açık yazamıyorum ayıp olmasın diye ama gerçekten ben anlayamadım bu tutumlarını.Eşime büyük bir hırsla -Ben bayan doktora ameliyat falan olmam,eminim mutsuz olacağım ve istediğim sonuç olmayacak.Sen benim defalarca meme ameliyatı olmamı istemiyorsan erkek doktoru kabul edeceksin demiştim.. Allahtan anlayışlı davrandı ve kabul etti..
Sen şanslılardansın sanırım.Bana o enerjiyi veren bir bayan doktor olmadı maalesef.. Ama iyiki olmamış :KK6: Muhteşem bir insan,bir cerrah doktorla karşılaştım ve çok mutluyum :KK68:

tikkabilla sen kime olmuştun canım? mentor mu takıldı sana da?

Bende bayan doktorlarla görüşmüştüm.Eşim madem bu ameliyatı olacaksın,erkek olmaz bayan doktor araştır demişti.Lakin görüşme sonucunda bayan doktorlara gıcık olarak çıkmıştım muayenehaneden ..Yahu anlamıyorlar beni,kendi doğrularını anlatıyorlar,beni dinlemiyorlar bile..:KK34: Benim isteklerine değer vermediler,hep geçiştirdiler ve kendi isteklerini bana kabul ettirmeye çalıştılar..
Ama erkek doktorlar öyle değildi.Gerçekten karşılarında rahatça konuşabildim,sözümü kesmeden beni uzun uzun dinledi her biri.Benim isteklerime önem verip onay verenlerde oldu karşı çıkanda tabi.Ama hiçbiri bayan doktolar gibi yaklaşmadı bana..Şimdi burada açık açık yazamıyorum ayıp olmasın diye ama gerçekten ben anlayamadım bu tutumlarını.Eşime büyük bir hırsla -Ben bayan doktora ameliyat falan olmam,eminim mutsuz olacağım ve istediğim sonuç olmayacak.Sen benim defalarca meme ameliyatı olmamı istemiyorsan erkek doktoru kabul edeceksin demiştim.. Allahtan anlayışlı davrandı ve kabul etti..
Sen şanslılardansın sanırım.Bana o enerjiyi veren bir bayan doktor olmadı maalesef.. Ama iyiki olmamış :KK6: Muhteşem bir insan,bir cerrah doktorla karşılaştım ve çok mutluyum :KK68:

İşte her şeyin hayırlısı oluyor canım :) Ben daha evvel ameliyat hakkında bilgi alayım diye bir erkek doktora gitmistim, o zamanlar daha yeni yeni araştırmaya başlamıştım, hiç ilgilenmedi ayrıca göğüslerime baktıktan sonra bana "Nişanlı falan mısınız, acil mi?" dedi. Kendimi çok kötü hissettim, olmayan özgüvenim hepten bitti. Sanki ben bu ameliyatı bir erkek için olmak zorundayim! Sonradan o doktorun Twitter hesabını buldum, aynen söyle yaziyordu."Silikondan meme yaparım" Ve daha nice saçma şeyler.. Ameliyat olmaya karar verince ilk İlsun hanıma gittim, her şey kafama yattı ve ameliyatımi oldum. Şimdi çok mutluyum.

İşte her şeyin hayırlısı oluyor canım :) Ben daha evvel ameliyat hakkında bilgi alayım diye bir erkek doktora gitmistim, o zamanlar daha yeni yeni araştırmaya başlamıştım, hiç ilgilenmedi ayrıca göğüslerime baktıktan sonra bana "Nişanlı falan mısınız, acil mi?" dedi. Kendimi çok kötü hissettim, olmayan özgüvenim hepten bitti. Sanki ben bu ameliyatı bir erkek için olmak zorundayim! Sonradan o doktorun Twitter hesabını buldum, aynen söyle yaziyordu."Silikondan meme yaparım"
Yanlış bir branş seçmiş sanırım :KK67: SEn mutlusunya,ben mutluyumya gerisi boş..Allah herkese en iyisi ile karşılaştırmayı nasip etsin :KK19:

Ben 7 sene Denizli de yaşadım malesef orda bu işi yapan Dr yok diyemem vardır elbet ama yılda bi iki tane belki benimde orda kısmetim olmadı ist a taşındım ve hep aklımda olan Dr a ameliyat oldum şükürler olsun her şey güzel sana izmiri tavsiye edebilirim hem Dr seçimi fazla hem büyük şehir hemde çok uzak sayılmaz kontrolleri foto yollayarak halledebilirsin

Izmirde bir cok doktor var.bence internetten bir arastir ve görüs kendileriyle.ben öyle yaptim.sonrada icine yatan doktor olursa buradan arastirirsin

Evet mentor 325cc canım, İlsun Aka doktorum :)

Tikkabilla albüm paylaştıysan ben de görebilir miyim?henüz msj sayım 50 ye ulaşmadıgı için özelden yazamıyorum. dr ilsun aka yı araştırdım.sakaryadaymış.çok olumlu yorumlar var kendisi hakkında.

Back