• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arzum77 yeni üye oldum nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum sen bilgin olmuşsun burada takip ediyorum her konuda seni gördüm eklermisin teşekkür ederim
Yeni üyeleri hemen eklemiyorum canım.Forumda aktif olursan ve ameliyatı ciddi anlamda düşünüyorsan fikir olması açısından tabiki fotoları görmene müsaade ederim ;)

Yeni üyeleri hemen eklemiyorum canım.Forumda aktif olursan ve ameliyatı ciddi anlamda düşünüyorsan fikir olması açısından tabiki fotoları görmene müsaade ederim :KK66:
Doğrudur anladım ben Antalya'da yaşıyorum Asım Uslu'yu burda duydum iyi Prof bir doktor sanırım,eğitim araştırma hastaneside ona gitmeyi düşünüyorum fakat şuanda çalışıyorum otelimiz 2hafta sonra kapanıyor izne girdiğim zaman görüşmeye gidicem. Fakat hastanede kalırmıyım acaba çünkü babama haber vermek istemiyorum desem bile nasıl söylerim bilemiyorum bir akıl verin. Birde High profil ve jel arasındaki fark nedir ? Kas altı yuvarlak silikon düşünüyorum 45 kilo 1.69 belkide 1.70 boyundayım yakınlarda ölçmedim

Yeni üyeleri hemen eklemiyorum canım.Forumda aktif olursan ve ameliyatı ciddi anlamda düşünüyorsan fikir olması açısından tabiki fotoları görmene müsaade ederim :KK66:
Doğrudur anladım ben Antalya'da yaşıyorum Asım Uslu'yu burda duydum iyi Prof bir doktor sanırım,eğitim araştırma hastaneside ona gitmeyi düşünüyorum fakat şuanda çalışıyorum otelimiz 2hafta sonra kapanıyor izne girdiğim zaman görüşmeye gidicem. Fakat hastanede kalırmıyım acaba çünkü babama haber vermek istemiyorum desem bile nasıl söylerim bilemiyorum bir akıl verin. Birde High profil ve jel arasındaki fark nedir ? Kas altı yuvarlak silikon düşünüyorum mentor marka uygulanıyor hastanede, biliyorum doktorun görmesi gerek 300cc çok mu sizce kaç cc'lik makul zayıfım ve omuzlarım geniş 45 kilo 1.69 belkide 1.70 boyundayım yakınlarda ölçmedim

Doğrudur anladım ben Antalya'da yaşıyorum Asım Uslu'yu burda duydum iyi Prof bir doktor sanırım,eğitim araştırma hastaneside ona gitmeyi düşünüyorum fakat şuanda çalışıyorum otelimiz 2hafta sonra kapanıyor izne girdiğim zaman görüşmeye gidicem. Fakat hastanede kalırmıyım acaba çünkü babama haber vermek istemiyorum desem bile nasıl söylerim bilemiyorum bir akıl verin. Birde High profil ve jel arasındaki fark nedir ? Kas altı yuvarlak silikon düşünüyorum 45 kilo 1.69 belkide 1.70 boyundayım yakınlarda ölçmedim
Ameliyat olduğunuz günün akşamı iyi hissederseniz çıkabilirsiniz aslında.Babanıza sırtım boynum tutuldu diyebilirsiniz.Çünkü bu ameliyattan sonra tam doğrulup yürüyemiyorsunuz,yatıp kalkmanız tek başınıza olmuyor. Kist ameliyatı olacagınızıda söyleyebilirsiniz ;) Zararsız ufak bir kist olabilir,masumca :D
Protez şekli ve büyüklüğü inanın doktorlar birlikte yapılacak muayeneden sonra ortak karar verilecek konu.Ama herşey net olarak ameliyatatta belli oluyor.Birde sizin nasıl bir göğüs büyüklüğü istediğiniz önemli ;).Bir bedenmi büyümesiniistersiniz,iki bedenmi mesela ;)

Doğrudur anladım ben Antalya'da yaşıyorum Asım Uslu'yu burda duydum iyi Prof bir doktor sanırım,eğitim araştırma hastaneside ona gitmeyi düşünüyorum fakat şuanda çalışıyorum otelimiz 2hafta sonra kapanıyor izne girdiğim zaman görüşmeye gidicem. Fakat hastanede kalırmıyım acaba çünkü babama haber vermek istemiyorum desem bile nasıl söylerim bilemiyorum bir akıl verin. Birde High profil ve jel arasındaki fark nedir ? Kas altı yuvarlak silikon düşünüyorum mentor marka uygulanıyor hastanede, biliyorum doktorun görmesi gerek 300cc çok mu sizce kaç cc'lik makul zayıfım ve omuzlarım geniş 45 kilo 1.69 belkide 1.70 boyundayım yakınlarda ölçmedim
canım göğüse konulacak protez cc si senin göğüs altı göğüs üstü kalçan omuz ve kaburgalarının kaldırabileceği ölçüye göre dr ölçp sana söylüyor ben 45 kiloyum demişsin ben mesele 44 kilo ve yaklaşık 1,58 boyunda minyon bir bayandım ve bana 345cc damla high profil takıldı kaburgam ve ölçülerim bu cc kurtardı ve şimdi çok mumnunum 1 ay oldu daha büyüğü koltuk altımdan taşardı ve görüntü yapay olurdu sende ölçülerini aldır ne istediğini dr anlat en uygun olanı onlar takar.

Ameliyat olduğunuz günün akşamı iyi hissederseniz çıkabilirsiniz aslında.Babanıza sırtım boynum tutuldu diyebilirsiniz.Çünkü bu ameliyattan sonra tam doğrulup yürüyemiyorsunuz,yatıp kalkmanız tek başınıza olmuyor. Kist ameliyatı olacagınızıda söyleyebilirsiniz :KK66: Zararsız ufak bir kist olabilir,masumca :D
Protez şekli ve büyüklüğü inanın doktorlar birlikte yapılacak muayeneden sonra ortak karar verilecek konu.Ama herşey net olarak ameliyatatta belli oluyor.Birde sizin nasıl bir göğüs büyüklüğü istediğiniz önemli :KK66:.Bir bedenmi büyümesiniistersiniz,iki bedenmi mesela :KK66:
Evet doğru söylüyorsunuz boyun ve sırt ağrı muhabbeti aklıma yattı olabilir :) annem bana yardımcı olur. Valla şöyle söyleyebilirim 75 sütyeni doldurmuyor çok küçük. Bir değil,iki üç beden istiyorum :) siz ne kadar olmuştu yaptıralı ve fiyat neydi? Her yıl zam geliyor sanırım ya... Okadar çok şey okudum ki...okuduklarımı unutur oldum.

canım göğüse konulacak protez cc si senin göğüs altı göğüs üstü kalçan omuz ve kaburgalarının kaldırabileceği ölçüye göre dr ölçp sana söylüyor ben 45 kiloyum demişsin ben mesele 44 kilo ve yaklaşık 1,58 boyunda minyon bir bayandım ve bana 345cc damla high profil takıldı kaburgam ve ölçülerim bu cc kurtardı ve şimdi çok mumnunum 1 ay oldu daha büyüğü koltuk altımdan taşardı ve görüntü yapay olurdu sende ölçülerini aldır ne istediğini dr anlat en uygun olanı onlar takar.
Canımm vermiş olduğun bilgi için teşekkürler sanada... Bende o ccde istiyorum sen nerede ve ne fiyat verdin? İşte benim boy uzun ve zayıf gösteriyor bu seferde abest dururmu diyorum. Senin kilon ve boyun dengelemiştir. Peki şimdi şişlik indi mi canım?

Canım bende meme büyütmeyi düşünüyordum ve ilk olarak hasan fındıklı ya muayene oldum ama kendisi bana pek güven vermedi dün de erdem güvene muayene oldum ve kendisi muazzam birisi en güzeli de yeni 3 boyutlu makinesi ile seni istedigin tipte ve büyüklükte göğüslü gösterebiliyor (kesinlikle bu harika bir duygu :D )buda senin karar vermedi çok daha kolaylaştırıyor. Ben resimlerime ilk baktığımda damla daha hos geldi ve doktorumun da tercihi damla oldu ve kesinlikle kas altı olabileceğini söyledi cunku göğüs dokum yok denecek kadar az birde yuzde bir ihtimalde olsa kayma ihtimalini dusununce yuvarlak yapmaya karar verdim zaten arada cok büyük bir fark yok. Şuan icin aklıma takılan tek şey ameliyattan sonra rahat uyuyabilecekmiyim?

Ben Trabzon'da olcam hatta regl imin bitmesini bekliyorum ve burda yaptıran insanlar pek bilgi alışverişi konusuna yanaşmazlar silikon cok ayıp bişeymiş gibi :)) bana değişik bir sütyenle implant taktı böyle olcak dedi ama işte gel de güven benim desteklilerimden ne farkı varr :))

Evet doğru söylüyorsunuz boyun ve sırt ağrı muhabbeti aklıma yattı olabilir :) annem bana yardımcı olur. Valla şöyle söyleyebilirim 75 sütyeni doldurmuyor çok küçük. Bir değil,iki üç beden istiyorum :) siz ne kadar olmuştu yaptıralı ve fiyat neydi? Her yıl zam geliyor sanırım ya... Okadar çok şey okudum ki...okuduklarımı unutur oldum.
2011 yılında ameliyat oldum ben.O zaman beşbin tl ödemiştim ;) 75B cup full dolgulu sütyen kullanıyordum. Benimde istediğim en az iki beden büyümesi idi.Ameliyattan önce yabancı sitelerdeki ameliyat öncesi sonrası fotolarının bana çok faydası oldu.Orada kendi fiziğime ölçülerime uygun olan kişileri buluyordum.Sonra meme yapısı benim gibi olanları seçiyordum.Ameliyatta hangi yöntem kullanılmış,kaç cc takılmış,nasıl olmuş diye inceliyordum.Begendiklerim bana az çok fikir vermişti zaten.Ameliyattan önce doktorum 400 cc beni çok mutlu edecek sanki demiştim.Ameliyatta 400 cc ye kadar denemiş ve gerçekten 400 cc bana cuk diye oturmuş ve istediğim diri ve dolgun göğüslere kavuşturmuş :KK73: Hatta doktorum,nasılda anlamışsın valla 400 cc oldu diyince gülümsedim :KK48: O kadar araştırma yaptık,olsun o kadar değilmi :KK51: İki beden büyüdü göğüslerim,şimdi 75D cup kullanıyorum ama sıfır dolgusuz olarak tabi :KK66:
Fiyat tabiki zamlanmıştır..İsterseniz özelden size o yabancı sitelerin linklerini vereyim bakın,fikir olur :KK66:

Nerde ameliat olmak istiyorsun canim 4500 tl ye bogazici yapiyor ama bende arastirma icindeyim daha param yetmicek baska doktorlara :KK43:[/QUOTE
ya ben samsunda oturuyorum ama burada iyi bir doktor bildiğim yok. İstanbul olursa sanırım daha içime sinecek ve bayan doktor olsun istiyorum nişanlım da öyle istiyor.Düğün öncesi olduğu için maddi yönü de önemli..bilemiyorum

2011 yılında ameliyat oldum ben.O zaman beşbin tl ödemiştim :KK66: 75B cup full dolgulu sütyen kullanıyordum. Benimde istediğim en az iki beden büyümesi idi.Ameliyattan önce yabancı sitelerdeki ameliyat öncesi sonrası fotolarının bana çok faydası oldu.Orada kendi fiziğime ölçülerime uygun olan kişileri buluyordum.Sonra meme yapısı benim gibi olanları seçiyordum.Ameliyatta hangi yöntem kullanılmış,kaç cc takılmış,nasıl olmuş diye inceliyordum.Begendiklerim bana az çok fikir vermişti zaten.Ameliyattan önce doktorum 400 cc beni çok mutlu edecek sanki demiştim.Ameliyatta 400 cc ye kadar denemiş ve gerçekten 400 cc bana cuk diye oturmuş ve istediğim diri ve dolgun göğüslere kavuşturmuş :KK73: Hatta doktorum,nasılda anlamışsın valla 400 cc oldu diyince gülümsedim :KK48: O kadar araştırma yaptık,olsun o kadar değilmi :KK51: İki beden büyüdü göğüslerim,şimdi 75D cup kullanıyorum ama sıfır dolgusuz olarak tabi :KK66:
Fiyat tabiki zamlanmıştır..İsterseniz özelden size o yabancı sitelerin linklerini vereyim bakın,fikir olur :KK66:
hmmmm evet evet ben diyecektim siteyi atarsanız sevinirim çok. 5bin tl özelde miydi bu ?

Eser aydoğdu diye bir doktor buldum hasta yorumlarını okuyunca çok gaza geldim. Hiç memnun kalmayan yok. mail attım sağolsun hemen yanıt verdi. 3-4 gün kalmak gerekiyormuş fiyatı 7500 dedi çok pahalı geldi yaa ben 5000 gibi düşünmüştüm
Eser hanım da olacağına boğaziçi nde ol derim cok küçük tutuyor cc yi bana 250 den yukarı olmaz demişti birde meme ucu yapamam dedi
Bana 325 cc takıldı meme ucu oldum mutluyum

Eser hanım da olacağına boğaziçi nde ol derim cok küçük tutuyor cc yi bana 250 den yukarı olmaz demişti birde meme ucu yapamam dedi

boğaziçinde hangi doktor yapıyor? eser hanım bana da olumsuz yorumda bulunmuştu. boğaziçide şu a ne kadar acaba? fazlanazlı sen neden üzgünsün?

Ben zaten büyük bişey olsun istemiyorum yani doğal olsun göğsüm olsun yeter:) o zaman eser hanıma takılmamalıyım sağolun....Boğaziçine baktım ama erkek doktor olsun istemiyorum bayan doktor istiyorum ben ya..Bide meme ucu olunca his kaybı oluyormuş diyorlar doğru mu

özelde dahada pahalanmıştır yani? teşekkürler aldım linkleri sagolun..
Tabiki,her yerde fiyatlar senede bazı yerler altı ayda zamlanıyor.Anlaşmalı olduğu hastanede ücretler değişiyor,tahlili oda ücreti,ameliyathane ve teşkilat falan..Sonra protez ücreti yükseliyor.Buda fiyata yansıyor doğal olarak..
Ama bazı doktorlar hastasına yardımcı oluyor ;)

Back