• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar ,
Ben bugun bogazici tip merkezini aradim ve iki doktor arasinda kaldim biri dr ismail bayram biri dr necdet ucar bey ??
Beni bu konuda aydinlatin kizlar lutfen ve iki cesit protez varmis orda biri mentor biri natrella :KK64:her ikiside iyi protez simdi benim goguslerim de biraz sarkiklik var ona gore protez markasi farkli mi olur diye dusunuyorum
merhaba, protez markası değil ama kullanılacak şekil değişyordur. yani yuvarlak ,damla mı yada profil de değişiklik olabilir bence

bir anda karar verip ameliyat olan biri olarak söylüyorum keske daha önce doktorumla görüşüp ameliyat olsaymışım diyorum. doktorum Mahmut Ulvi Kayalı'ya cok tesekkur ediyorum. sonuctan cok memnunum. kararsı olan arkadaşlar bir görüşün derim
Antalyada olmasaydı istanbulda olsaydı kesinlikle görüşmeyi düşünürdüm biraz araştırdım baya memnun kalan var.. peki siz nekadar ödediniz galiba devlet hastanesinde oldunuz kaç cc takıldı ?? cvp verirseniz sevinirim

Arkadaşlar ameliyatsız, ağrısız acısız göğüslerini büyütmeniz mümkün :) Nasıl mı? Çözümü çok basit; salatalık ve portakal suyu işinizi görmeye yetecektir. Bir salatalığı alın ve elinizle iki parçaya bölün. Bu işlemi yaparken ellerinizi kullanın çünkü bıçak gibi kesici aletler kullanırsanız suyunu yeterince çıkaramazsınız. Daha sonra çıkan sakatalık suyunu göğüslerinize uçlarından tibaren yaydırarak sürün, iyice yardırdığınızda ellerinizle memelerinizin her tarafına iyice emdirin. Bu işlemi mümkünse sabah yapın çünkü sabah vakitlerinde hücreler daha canlı ve dinç olur. Sürekli ve düzenli olarak yaptığınızda göğüs kasalrınızın güçlendiğini ve göğüslerinizin 1 cup dahi olsa büyüdüğünü fark edeceksiniz. Mersinotu, portakal suyu, üzüm, ıspanak ve enginar gibi besinler de içerdikleri C ve demir vitaminleriyle göğüs kaslarınızın güçlenmesine yardımcı olur :) Umarım tavsiyelerim işe yarar :) Bandırma'dan herkese iyi akşamlar :)

Sonunda bende oldum ameliyatımı 1 hafta pişman oldum yaptırdığıma ama şimdi çok mutluyum.rahatsız olan düşünmesin yaptırsın zor bir süreç ama sonrası insana çektirdiklerini unutturuyor.daha tam toparlanmadan bukadar mutluysam 6ay sonra uçarım.hele bu haftasonu aldığım v yaka gömleğin duruşu bile mutluetmeye yetti beni v yaka şeylere sütyenlere bikinilere hasret kalmıcam artık.çok büyük olmadılar yapım gereği ama bana yetti

Sonunda bende oldum ameliyatımı 1 hafta pişman oldum yaptırdığıma ama şimdi çok mutluyum.rahatsız olan düşünmesin yaptırsın zor bir süreç ama sonrası insana çektirdiklerini unutturuyor.daha tam toparlanmadan bukadar mutluysam 6ay sonra uçarım.hele bu haftasonu aldığım v yaka gömleğin duruşu bile mutluetmeye yetti beni v yaka şeylere sütyenlere bikinilere hasret kalmıcam artık.çok büyük olmadılar yapım gereği ama bana yetti

Kizlar iki doktor arasi kaldim necdet ucarmi ismail bayrammi kimse bu doktorlara ameliat olmadimi ???

merhaba Mister81 Mister81 öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın diyim canım : ) darısı benim başıma bende olmayı çok istiyorum senin doktorun kimdi ve hangi yöntemle ameliyat oldun kaç cc protez takıldı bilgi verirsen sevinirim canım tekrar geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır bu siteye üyeyim.5 yıl önce gebelikle başladı buradaki paylaşımlarım. 2 çocuktan sonra göğüslerimde doğal olarak sarkma ve deforme başladı. Ayrıca bende pectus var yani iki göğüs arasında hafif çukurlak var.hiçbir zaman istediğim bikiniyi giyemedim.ön kısmı kapalı bikinileri tercih ettim.göğüslerim de çok aşırı küçük değil ama küçük yine de.Aslında küçüklüğünden ziyade sarkıklığı ve bahsettiğim çukur beni rahatsız ediyor. Buradaki yorumların,ameliyat olanların süreçlerinin tamamını okuduktan sonra ve 2 yakın arkadaşımın 4 ay önceki silikon operasyonundan sonra cesaretimi topladım ve önceden aklımda olan doktorla görüşmemi yaptım.eşimle birlikte gittik. Doktorum gerçekten işinin ustası gibi geldi.konuşmaları çok tatmin ediciydi.eşim pek istekli gitmese de orada ikna oldu. Silikonla o çukurun %60- %70 kapanacığını ayrıca çukur bölgeye karından yağ dokusu alacağını söyledi. Bu arada aynı ameliyatta sanırım labioplasti ve vajen daraltma da olacağım(2 normal doğum).10 gün evde mutlak istirahat gerekli dedi.Ağrın illaki olacak dedi.3 ameliyat birden ağır gelirmi aceba dedim.Ameliyata yakın tekrar konuşacağız.10 gün istirahat diyince şubat tatiline erteledik şimdilik.
Bazı arkadaşlar çok ağrı olmadan atlatmış ama çoğu süreci ağrılı geçirmiş.Hayırlısı bakalım.Ağrıya katlanırım ama benim endişem annemler-kayınvalidemler bu işi çakmadan bu süreci atlatmam konusunda.

şaka maka ameliyat olalı 4 ay 6 gün olmuş ve ben hala sütyen takmıyorum :KK71: memelere özgürlük:KK71: artık şu burnumuda yaptırayım ben en iyisi:KK71:

şaka maka ameliyat olalı 4 ay 6 gün olmuş ve ben hala sütyen takmıyorum :KK71: memelere özgürlük:KK71: artık şu burnumuda yaptırayım ben en iyisi:KK71:
Bence cok yanlis yapiyosun canim sarkma olursa cok kotu duracak sonra ve sutyen takmamak cok sagliksiz

Merhaba arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var haftaya ameliyat olacağım ve bugün artık belirlemem gerek siparişi verecek. Ben 1.75 boy 53 kilodayım biras zayıfım göğsüm nerdeyse yok gibi meme dokum belli belirsiz dr. 300cc yuvarlak takacağını söyledi fakat bana 300cc protezi görünce küçük gibi geldi 375cc mi yaptırsam die düşünüyorum bi yandan karar veremedim lütfen bana yardımcı olun

Merhaba arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var haftaya ameliyat olacağım ve bugün artık belirlemem gerek siparişi verecek. Ben 1.75 boy 53 kilodayım biras zayıfım göğsüm nerdeyse yok gibi meme dokum belli belirsiz dr. 300cc yuvarlak takacağını söyledi fakat bana 300cc protezi görünce küçük gibi geldi 375cc mi yaptırsam die düşünüyorum bi yandan karar veremedim lütfen bana yardımcı olun

merhaba, benim doktorum her mememin taban uzunluğunu ölçüp ona göre karar vermişti. sizin ölçünüz nedir ? ona göre 375 cc büyük mü küçük mü kalır anlaşılır. protezi hem taban genişliği hem de meme derisinin esnekliğine göre ayarlıyorlar sanırım.

merhaba, benim doktorum her mememin taban uzunluğunu ölçüp ona göre karar vermişti. sizin ölçünüz nedir ? ona göre 375 cc büyük mü küçük mü kalır anlaşılır. protezi hem taban genişliği hem de meme derisinin esnekliğine göre ayarlıyorlar sanırım.
Yani bi sorun olmaz ama sırıtabilir dedi yani ben aslında 300cc boyutu nasıl oluo merak ediyorum resim bulamadım göremedim

Yani bi sorun olmaz ama sırıtabilir dedi yani ben aslında 300cc boyutu nasıl oluo merak ediyorum resim bulamadım göremedim

aslında boyun ortalamaya göre uzun çok sırıtmayabilir. ama 375 cc de büyük bir protez ve bunu başkalarının resimlerinden anlayamazsın. senin vücudunda çok farklı durabilir. en basit yöntem doktorunun ofisinde protez örnekleri vardır. istediğin büyüklüğe yakın protezi sütyen altında deneyebilirsin. bu sana kabaca nasıl görüneceğine dair bir bilgi verebilir. bunu bir sor doktoruna istersen

aslında boyun ortalamaya göre uzun çok sırıtmayabilir. ama 375 cc de büyük bir protez ve bunu başkalarının resimlerinden anlayamazsın. senin vücudunda çok farklı durabilir. en basit yöntem doktorunun ofisinde protez örnekleri vardır. istediğin büyüklüğe yakın protezi sütyen altında deneyebilirsin. bu sana kabaca nasıl görüneceğine dair bir bilgi verebilir. bunu bir sor doktoruna istersen
bu numuneleri denemeye giderken desteksiz sutyen takmak gerek sanirim degil mi arkadaslar??

bi de ameliyat sonrasi destekli sutyene gerek kalmayacak degilmi???ben bu zamana kadar ten markanin 80 b full desteklisini kullandim

merhaba Mister81 Mister81 öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın diyim canım : ) darısı benim başıma bende olmayı çok istiyorum senin doktorun kimdi ve hangi yöntemle ameliyat oldun kaç cc protez takıldı bilgi verirsen sevinirim canım tekrar geçmiş olsun
Canım Ankara'da gürhan Ulusoy drum.275 cc sol 300 cc sağ mentor highprofil kasaltı yöntemiyle oldum 5. Haftam bitti

Back