Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandır bu siteye üyeyim.5 yıl önce gebelikle başladı buradaki paylaşımlarım. 2 çocuktan sonra göğüslerimde doğal olarak sarkma ve deforme başladı. Ayrıca bende pectus var yani iki göğüs arasında hafif çukurlak var.hiçbir zaman istediğim bikiniyi giyemedim.ön kısmı kapalı bikinileri tercih ettim.göğüslerim de çok aşırı küçük değil ama küçük yine de.Aslında küçüklüğünden ziyade sarkıklığı ve bahsettiğim çukur beni rahatsız ediyor. Buradaki yorumların,ameliyat olanların süreçlerinin tamamını okuduktan sonra ve 2 yakın arkadaşımın 4 ay önceki silikon operasyonundan sonra cesaretimi topladım ve önceden aklımda olan doktorla görüşmemi yaptım.eşimle birlikte gittik. Doktorum gerçekten işinin ustası gibi geldi.konuşmaları çok tatmin ediciydi.eşim pek istekli gitmese de orada ikna oldu. Silikonla o çukurun %60- %70 kapanacığını ayrıca çukur bölgeye karından yağ dokusu alacağını söyledi. Bu arada aynı ameliyatta sanırım labioplasti ve vajen daraltma da olacağım(2 normal doğum).10 gün evde mutlak istirahat gerekli dedi.Ağrın illaki olacak dedi.3 ameliyat birden ağır gelirmi aceba dedim.Ameliyata yakın tekrar konuşacağız.10 gün istirahat diyince şubat tatiline erteledik şimdilik.
Bazı arkadaşlar çok ağrı olmadan atlatmış ama çoğu süreci ağrılı geçirmiş.Hayırlısı bakalım.Ağrıya katlanırım ama benim endişem annemler-kayınvalidemler bu işi çakmadan bu süreci atlatmam konusunda.