Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

inanmıyorum sanaaaaa doktorunu aradın demek:))))))) cok incesin canımmmmm, tesekkurler..yok yok oyle bi moral verdin ki bana anlatamam..sükür tabi baska bi problem olmadı..diyorum ya bu strese rağmen hiccccc pisman olmadım..iyi ki oldum bu ameliyatı.ben de senin gibiyim, kendime guvenim tamdır.aslında bu ameliyatı olmayı bile dusunmuyordum, umursamiyordum kucuk goguslerimi:)takiiiii 36 beden nefis bir elbisenin 3.derece sıvı jel destekli sutyene ragmen üzerimde bol durdugu güne kadar:))))))))))) iste o gün ben bu ameliyatı olmalıyım dedim ve oldum..simdi seninde soyledigin gibi ozguven tavanları aştı bende:)))))
Ahh cok rahatladım sayende bir kez daha.2.bir doktordan aynı seyleri duymak süperŕrrrr oldu.simdi banyoya marş marş:)))
Kocamannnnnnn öptüm seniiiiiiiiiiii:)

:)))))oldum gulmekten hadi git suyla butunles:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)))))oldum gulmekten hadi git suyla butunles:))

Veeee sonunda silikonlarım suyla bulustu kaynastıııı:))))Ayrilik vakti hüzünlü bir veda yasadılarrrr.kıyamammmmmm yarın yine bulusturcam onları suyla..vallahii şükür kendime geldim..küvette uyumayı hic bu kadar arzulamamıstım:)))))))

aferin sana sabahtan beri diyorum anca gittin :))

:))))) saol canimmmmmyani hic bu kadar tırsık olabilecegimi zannetmiyordum tatlım:)) 2 damla kan akıyor diye ne eziyet etmisim kendime..

benim bile bildigimi unutturdun yaa dr aradim dusun :) yok iste bisey keyfine bak yaww dusunup durna deli kiz:)

benim bile bildigimi unutturdun yaa dr aradim dusun :) yok iste bisey keyfine bak yaww dusunup durna deli kiz:)

Ayyy düşünür muyum artık hiç. Sayende alışveriş planları yapıyorum suannnn:)))))

Merhaba kizlar,izninizle araniza katiliyorum.Bende uzun bi arastirmaya daliyorum,gous buyutme ve diklestirmeye ihtiyacim var.Ancak buyuk olsun isteyen tek benmiyim:).Okuyorum herkez B cup istiyor,oysa ben buyuk istiyorum zatende dolmasi icin bana buyuk gerekli.Hangi doktorlar buyuk koymakta sakinca gormuyo bilgileriniz var mi.Cunku bildiim kadariyla kucuk implant koymak kolay bi islem ve gous saglamsa,yani sarkik emzirmis deilse,bunu en amator doktor bile yapabilir ve sonuc guzel olur.Zor olan deforme olmus bi gousu onarmak ve buyuk yapmak.
Bene karisik konustum galiba,neyse umarim anliyosunuz.Ben yurt disindayim burada ki forumlari okudum bi kere.ve gercekten deisik bilgilere sahip oldum.Ama ben istambulda olmak istiyorum

canim valla protezin büyüklüğü senin boyuna kilona vucut yapina gogus kafesinin genişliğine derinin esnemesineve senin istegine baglı olarak degisiyor.ben 165boyunda 48 kiloyum.bana 300cc silikon yerlestirecekti doktorum ama ameliyatta 330cc yi de denemis ve 330cc de karar kılmıs.dolgun ve büyük oldular.ama asla cirkin bir büyüklükte degiller.
aslına bakarsan benim gogsum emzirmeden dolayi deforme olmuştu. Buyuk protezi emzirmemis birine koymak daha mi kolay oluyor bilemiyorum.ama benim kuzenimin cocugu yok , boy ve kilolarimiz ayni ve ustelik onda hic meme dokusu olmadigi halde 220cc protez konuldu.

Canim peki silikon oncesi hangi cup sutyen kullaniyordun ve silikon sonrasi hangi cup oldu.Mesela ben B cupum ama gouslerim deforme ust kismi bos,cunku emzirmeden once D kup tilar,zaten o sira da herkez soruyordu acaba silikon mu var diye cunku ufak bi insanim,ama ben halimden menundum.
Zaten deforme olmustular ve diklestirme yaptirdim,nasi olsa dokum var diye,evet ama beklediim sonuc gelmedi,simdi bos ve kucuk oldular.Cok mutsuzum.Insallah en kisa zamanda bende eski gouslerime kavusurum

canim bak kaderimiz aynı seninle sanırım.emzirmeden önce 80b cup kullanıyordum ve benim goguslerimde buyuktuler.2 senelik emzirme doneminden sonra ıcleri boşaldı ancak enteresan sarkmadilar.neyse şuan ki bedenimi bilmiyorum henüz.cünkü daha 17 gun oldu ameliyat olalı ve sislerim inmedi.sutyen almadim henüz. Bak sen cup lara takılma bence.once icine sinen bir doktor bul.sonra hemen git muayene ol ve aklindaki butun dusunceleri aktar,sorularını sor.ben yanimda icini doldurmasini istedigim bir bluz goturmustum silikon boyutuna karar verirken.sende icini doldurmasini istedigin bir sutyen goturursun.üzülme hiccccc güzel büyük ve de diri goguslerin olacak insallah.
birde emzirmis goguse buyuk silikon koymak bence daha kolay.cunku derin daha önce esnedi.artı onceden buyuk goguslerin varsa bu demekki en korusun o buyukluge tekrar kavusacaksin :))))))))))

Insallah canim,sende sisliklerin inince cok guzel gouslere sahip olursun,
Evet bir kac doktorla konusmak lazim,kotu olan ben istambulda deilim,o yuzden maillerle baglanip soruyorum ve icime yatanlari yaziyorum bi listeye:).
Turker Ozyigit le ilgili bilgisi olan var mi hic.Konusmada cok icime yatti ilgili bi insan ama yaptigi gousler nasil oluyo bilmiyorum.Fiyatlari da uygun.Bilgisi olan varsa aktarsin lutfen

Arkadaslar butun gun forumu okuyorum ama bulamadim.Aramizda buyuk implant taktiran arkadas var mi 400cc ustu falan,Bizim turk doktorlar buyuk koymuyo galiba,yurt disinda 800cc ama cc den cok implantin genisligi cikintiligi da onemli.Konustuum cogu doktor,ben dogalliktan yanayim fazla buyuk koymmam diyor,zaten kucuk implant takmak risksiz ve kolay.Ama sonucta bizim istediimiz ve beyendiimiz onemli,herkezin zevki farklidir

Bak canim sitede arzum77 nikli kullanıcı 400cc taktırmıs.sana link veriyorum.tum yazdiklarini okuyabilirsin buradan.
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-585894.html

Arkadaşlar meraba. Benimde ilk mesajım forumu bayadır takip ediyorum ama yeni kayıt oldum. Bende 13 haziranda meme büyütme ameliyatı olucam göğüs altı 76 cm üstü 83 cm. Doktoruma C cup ı doldurmak istediğimi söyledim oda 250-275cc koyacağını söyledi. Şişlik oluyormuş bir süre sonra iniyormuş. Küçük olmasından korkuyorum okadar acı çekicem. Sizce sonuç ne olur tecrübelerinize güvenerek soruyorum?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ptesi ameliyat oldum bugun 3.gunum. Kendimi iyi hissedip ikinci gunumde kollarimi kullanmayi denedim biraz. Kullanmak dedigim tuvalete gidince ic camasirimi falan kendim indirip kaldirmayaa calistim. Ama fazla zorlanmis olmalilar ki suan cok agri oluyo gogus kafesimde. Tek basima hicbir sey yapamiyorum artik. Siz siz olun en azindan ilk uc gun gercekten kendinizi zorlamayin kizlar (( herkes cok cabuk iyilestigini soyluyo agrisiz atlattim diyo ama bende neden boyle oldu hic bilmiyorum :'((

tatlim senin olculerin su an b cup yani benim ameliyat sonrasi halim ve 300 cc koyulduki asla buyuk degil cok ideal ancak bu bana gore sana 250 275 az gibi dusunuyorum.tabi dokun var oldugu icin bendeki 300 sendeki 250.sonucumuz ayni olacak hemen hemen.fakat benimki buyuk bir gogus degil.ucgen bikini 38 beden dolu dolu oluyor.buna gore dusun.eger buyuk olsun diyorsan bu seni memnun etmez.kas alti ise hele daha kucuk gorunecek.sen bence herkedin yaptigi gibi 275 gr lik princi bir torbaya doldur ve dolgusuz bis sutyen icine koy goruntu istedigin gibimi bak:)

gecmis olsunnnn sakin zorlama odemlerin var daha yaran iyilesmedi agri normal elbette daha 3gun:) herkese oldu sadece sana degil:)rahatol dinlen kalkma hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…