- 27 Haziran 2010
- 124
- 0
Canım yok öyle bir şey 1 haftada gayet iyi oluyorsunkorkma sen ameliyattan..
tesekkür ederim
sen ameliyat oldunmu?
kızlar bütün meme amelıyatlarında mı ılk günler simetri sorunu oluyor.yanı bırı buyuk bırı kucuk yada egrı...vs.yoksa bazılarında mı oluyor?????
canım merhaba,bayadır giremedim foruma sen oldunmu ameliyat yoksa ?????öyleyse gözün aydın çok sevindim
kızlar bütün meme amelıyatlarında mı ılk günler simetri sorunu oluyor.yanı bırı buyuk bırı kucuk yada egrklı...vs.yoksa bazılarında mı oluyor?????
arkadaşım niyetleniyor, herşey dahil 4000 Tl gibi fiyat almış..
evet canım yoksun bayadır.hayır canım henuz olmadım.hala arastırıyorum ama sımdı daha ıyı anlamaya basladım ne nedır.bıraz daha arastıracagım sanırım.boyle ıyı gıdıyor
ben kombıne amelıyata karar verdım.burunda olucam
hayırlısı olsun cnm evet araştırmak önemli ben bir yıl araştırdm ve bilgi edindim böylesi daha iyi oluyo.olmak istiyosan kombine daha mantıklı bencede inş.istedğin gibi olur herşey..kısmetse nisan başında operasyonum benimde geçmiyo günleeeeeeeeeer:)
hayırlısı olsun cnm evet araştırmak önemli ben bir yıl araştırdm ve bilgi edindim böylesi daha iyi oluyo.olmak istiyosan kombine daha mantıklı bencede inş.istedğin gibi olur herşey..kısmetse nisan başında operasyonum benimde geçmiyo günleeeeeeeeeer:)
benim ameliyat şubatta, nasıl geçecek günler diye düşünüyordum ama senin mesajını okudum, nisandaymış seninki, bu durumda ben susuyorum :26:
benim ameliyat şubatta, nasıl geçecek günler diye düşünüyordum ama senin mesajını okudum, nisandaymış seninki, bu durumda ben susuyorum :26:
difee niye daha erkene almadın canım tarihi
ben atlattım kızlar bu gün 4.günüm ve bayağı rahatladım artık..merak edenler için 235cc dualplan oldum damla şeklinde şuan tabii sargılı hala ama benim istediğim boyutta görünüyolar..gerçekten çok korkarak girdim ama beklediğinizden iyi geçiyo tüm istiyenlerin darısı başına:))
arkadaşım niyetleniyor, herşey dahil 4000 Tl gibi fiyat almış..
ben atlattım kızlar bu gün 4.günüm ve bayağı rahatladım artık..merak edenler için 235cc dualplan oldum damla şeklinde şuan tabii sargılı hala ama benim istediğim boyutta görünüyolar..gerçekten çok korkarak girdim ama beklediğinizden iyi geçiyo tüm istiyenlerin darısı başına:))
Merhabalar herkese ,
foruma yeni üye oldum ancak uzun zamandır takip ediyorum aslında.Paylaşımlar çok güzel ,öneriler ve deneyimleri aktarmak çok önemli.Hele de benim gibi bir araştırma içinde olanlara göre süper bir yer burası, hazırlayanların ve katkısı olanların eline sağlık.
Ben de meme ameliyetı olmayı isteyenlerden ,daha doğrusu kafaya takanlardanım.Bayadır araştırıyorum.Dr . Barış Çakır ile ilgili yorumlar çok dikkatimi çekti.Çok güzel geribildirimler var.Doktor araştırma aşamasındayım.Henüz fizibilite çalışıyorum yani.Derdim kocaman memelerim olsun değil ,zaten dolgun sayılırlar, derdim hamilelik sonrası oluşan deformasyondan kurtulmak , sütyenin sağını solunu çekiştirmeden , rahatça giyebilmek , sütyensiz de evde tişörtümle dolaşabilmek.Bunu çok özledim gerçekten(
Fiyatlar ve Dr.önerisi olanları merakla okuyabilirim.
Şimdiden teşekkürler,
Buyur sana bir barış çakır hastası canımmm :):) fiyat 6500 tl..ve doktorumuz duyduğun güzel paylaşımları fazlasıyla hakeden biri