Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bugün 4 ay önce meme ameliyatı olan bir arkadaşıma çay bahanesiyle uğradım :KK1:

arkadaşım 1 sene içerisinde yaklaşık 70 kilo verdiği için meme dokusu tamamen boşalmış, sadece sarkık deri kalmıştı. dikleştirme ile birlikte 350cc taktırdı. normalde tişörtle falan hiç bir şekilde anlaşılmıyordu zaten, vücut yapısına çok uygun olmuş, gayet doğal duruyorlar. meme ucundaki izleri geçmiş bile.

moral oldu bana da :KK3:

41 gün kaldı...

Merhaba arkadaşlar..
Ben 2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Şu anda herşeyden çok memnunum ama tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum var.

İlk olarak şu anda şişliklerim büyük ölçüde azaldı, daha fazla küçülür mü acaba göğüs?
Göğsümde çatlak oluşma ihtimali var mıdır?
Bir de diren ve dikişlerin izi ne ölçüde azalıyor??

Canım yeni yılla birlikte Barış bey hastanesiyle anlaşmasını yenileyeceği için fiyat yükselmiş olabilir..tekrar arayıp bunu bir sor istersen

Haklıymışsın burcu hastane ile anlaşma gereği fiyat yükselmiş ayrıca biri aralık ayı olmak üzere yılda iki kere Barış Bey'in fiyatları değişiyormuş.
Hala tarih almaya korkuyorum:)
Çok teşekkür ederim.

galiba gazeteden okumustum fransız yapımısilikonlar toplatılıyormus içindeki kullanılan malzemeden dolayı bende olmak istiyorum korkuyorum patlama veya baska seylerden dolayı

Merhaba arkadaşlar..
Ben 2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Şu anda herşeyden çok memnunum ama tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum var.

İlk olarak şu anda şişliklerim büyük ölçüde azaldı, daha fazla küçülür mü acaba göğüs?
Göğsümde çatlak oluşma ihtimali var mıdır?
Bir de diren ve dikişlerin izi ne ölçüde azalıyor??

Öncelikle geçmiş olsun :KK71: 2 Hafta olmuş tabi daha erken.6 Ay sonra gögsünün şekli tamamen ortaya çıkmaya başlayacak.Şişlikler konusunda 3. ayda bile degişimi hissedeceksin.Yani kıssaca 1 sene içerisinde gögsün yavaş yavaş kendi şekline girmeye başlayacak,ama korkma tabi iyice küçülecekler degil bu degişim.Orjinal gögüs şeklini alacak,daha dogal görünecekler.Protezlerin varlıgını unutacaksın.Birde ameliyat yöntemini yazmamışsın,kas altı yöntemiyle ameliyat olduysan ödemin çok fazladır..yani yönteme görede degişir..Umarım yardımcı olabilmişimdir :KK34:

bugün 4 ay önce meme ameliyatı olan bir arkadaşıma çay bahanesiyle uğradım :KK1:

arkadaşım 1 sene içerisinde yaklaşık 70 kilo verdiği için meme dokusu tamamen boşalmış, sadece sarkık deri kalmıştı. dikleştirme ile birlikte 350cc taktırdı. normalde tişörtle falan hiç bir şekilde anlaşılmıyordu zaten, vücut yapısına çok uygun olmuş, gayet doğal duruyorlar. meme ucundaki izleri geçmiş bile.

moral oldu bana da :KK3:

41 gün kaldı...

Bu yazdıgın yorumda kendimi buldum.400cc ile hiçte abartı durmayan gögüslere sahibim,tişört giyindigimde önceden dolgulu sütyen nasıl bir görüntü veriyorsa şu andada aynı görüntüyü veriyor,dekolteli ve biknilide harika bir görüntü teşgil ediyor tabi :KK9: Ayrıca bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,izlerim tamamen silikleşti,merak edenler albümümden bakabilirler..:KK34: Bu yorumumda sana daha çok moral verir inşallah,az kalmış ameliyatına inşallah hayırlısı ile sorunsuz istedigin gibi gögüslere kavuşursun canımss..:KK16:

bende Hasan Fındık la görüşmek istiyorum bi türlü randevu alamadım hep günler dolu.:KK43:
randevuz gitsem kabul eder mi acaba.

Canım randevular dolu diyorsunda bu hafta doluysa sana diger haftaya gün verirler mutlaka.Randevusuz bakılabilecegini sanmıyorum.Çünkü gerçektende yutdışından ve yurtiçinden çok fazla hastası var.Tekrar arayıp müsait bir güne randevu alıp rahat rahat görüşmeni tavsiye ederim :KK34:

Haklıymışsın burcu hastane ile anlaşma gereği fiyat yükselmiş ayrıca biri aralık ayı olmak üzere yılda iki kere Barış Bey'in fiyatları değişiyormuş.
Çok teşekkür ederim.

:KK43:( Yani bu durumda Barış beyin fiyatı 7500 tl mi? :KK43:( Hayal kırıklığına uğradım gerçekten..

Canım randevular dolu diyorsunda bu hafta doluysa sana diger haftaya gün verirler mutlaka.Randevusuz bakılabilecegini sanmıyorum.Çünkü gerçektende yutdışından ve yurtiçinden çok fazla hastası var.Tekrar arayıp müsait bir güne randevu alıp rahat rahat görüşmeni tavsiye ederim :KK34:[/QUOTE
sağol cevap için:)

Canım randevular dolu diyorsunda bu hafta doluysa sana diger haftaya gün verirler mutlaka.Randevusuz bakılabilecegini sanmıyorum.Çünkü gerçektende yutdışından ve yurtiçinden çok fazla hastası var.Tekrar arayıp müsait bir güne randevu alıp rahat rahat görüşmeni tavsiye ederim :KK34:[/QUOTE
sağol cevap için:)

Birşey degil canım:KK66: Hasan fındıga ameliyat olmuş ve çok menmun kalmış hastası olarak elimden gelen bir yardım olursa yapmaya hazırım :KK34:

canım dediğim gibi ben de öyle olduğunu tahmin etmiştim :KK66: korkma canım benim bir randevunu al bi görüş bakalım Barış bey çooook tatlı biridir kendi doktorum diye söylemiyorum memnun kalacağından eminim :KK66: başka bir doktorla görüşmeye bile gerek duymazsın belki de..ben öyle yaptım şahsen..görüştüğüm tek doktor kendisiydi o kadar güven verdi ki bana..vee oldum sonuç muhteşemm darısı sana canım.
Çok teşekkür ederim.

2.500 mu ? nerde nasıl?

cnm devlette yani yeni araştırma hastanesinde olacağım.daha önce kombine dediğimiz ameliyatlardan olmuş arkadaşlarım var.yanak dolgu,burun ve göğüs.gayet memnunlar dr.samimi geldi bana güven verdi inan elimde aylar boyunca araştırdığım dr listeleri ve referanslar var ama kafamı bulandırmak istemedim içime sindi yani bakalım hayırlısı.eşimde pinpirikliliğime zaten kızıyo içine sindiyse daha ne araştırıyorsun diye:)yani gün sayıyorum gel teskereeeeeee:)bide erkek kardeşimde 2 yıl önce devlette burun ameliyatı olmuştu..

Bu yazdıgın yorumda kendimi buldum.400cc ile hiçte abartı durmayan gögüslere sahibim,tişört giyindigimde önceden dolgulu sütyen nasıl bir görüntü veriyorsa şu andada aynı görüntüyü veriyor,dekolteli ve biknilide harika bir görüntü teşgil ediyor tabi :KK9: Ayrıca bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,izlerim tamamen silikleşti,merak edenler albümümden bakabilirler..:KK34: Bu yorumumda sana daha çok moral verir inşallah,az kalmış ameliyatına inşallah hayırlısı ile sorunsuz istedigin gibi gögüslere kavuşursun canımss..:KK16:

merhaba arzum meme ucu kesisiyle ameliyat oldum demişsin.bu konuda tecrübeli olduğun için bişey sormak istiyorum.bende önce öyle istemiştm ama meme ucunda his kaybı oluyomuş ne kadar doğru,sende oldumu?olduysa geçiyomu zaman içinde?şimdi biz meme altı na karar verdik eğer his kybı geçici ise bende meme ucundan olsun isterim.bu arada benim kas altı olcak

merhaba arzum meme ucu kesisiyle ameliyat oldum demişsin.bu konuda tecrübeli olduğun için bişey sormak istiyorum.bende önce öyle istemiştm ama meme ucunda his kaybı oluyomuş ne kadar doğru,sende oldumu?olduysa geçiyomu zaman içinde?şimdi biz meme altı na karar verdik eğer his kybı geçici ise bende meme ucundan olsun isterim.bu arada benim kas altı olcak

Canım meme ucunda his kaybı gibi bir durum olmadı bende.Hatta daha öncede dedim,şimdide diyorum..gögüs uçlarım eskisinden daha çok hisli,hassas..Hatta ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi nedeniyle ikinci operasyonu oldum,tekrar meme ucundan açıldı ve dikildi.Yani iki kez sag gögsümden ameliyat olmama ragmen hiçbir his kaybı yok,izlerimde tamamen silikleştiki profilime girip albümüme bakabilirsin,kesinlikle orjinal görüntüdür photo shop kullanılmamıştır..Ameliyattan sonra sadece sag gögsümün iç kısmında hissizlik olmuştu,doktorum geçici demişti.Hissizlik zamanla uyuşma gibi bir hisse dönüştü ve şu anda tamamen orjinal gögüs gibi.Hiçbir şekilde ne hissizlik,nede protezi hissetme gibi bir durum söz konusu.Doktorum hamile kalsan bebegini rahatlıkla emzirebilirsin diyor ve garantisinide veriyor.Bu kadar iddalı yani.İzsiz bir operasyon istiyorsan kesinlikle meme ucu kesisi diyorum ve tavsiye ediyorum..:KK34:

Canım meme ucunda his kaybı gibi bir durum olmadı bende.Hatta daha öncede dedim,şimdide diyorum..gögüs uçlarım eskisinden daha çok hisli,hassas..Hatta ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi nedeniyle ikinci operasyonu oldum,tekrar meme ucundan açıldı ve dikildi.Yani iki kez sag gögsümden ameliyat olmama ragmen hiçbir his kaybı yok,izlerimde tamamen silikleştiki profilime girip albümüme bakabilirsin,kesinlikle orjinal görüntüdür photo shop kullanılmamıştır..Ameliyattan sonra sadece sag gögsümün iç kısmında hissizlik olmuştu,doktorum geçici demişti.Hissizlik zamanla uyuşma gibi bir hisse dönüştü ve şu anda tamamen orjinal gögüs gibi.Hiçbir şekilde ne hissizlik,nede protezi hissetme gibi bir durum söz konusu.Doktorum hamile kalsan bebegini rahatlıkla emzirebilirsin diyor ve garantisinide veriyor.Bu kadar iddalı yani.İzsiz bir operasyon istiyorsan kesinlikle meme ucu kesisi diyorum ve tavsiye ediyorum..:KK34:

sağol cnm ya gerçekten çok iyi oldu bunu yazdığın ben çünkü iz olmasın diye meme ucu istiyodum.dedimya endişelerim vardı.ama resimleri göremiyorum msj adedi yüzünden başkada bi yolu yok sanırım en kısazamanda görebilirim umarım tekrar teşekkür diyorum...

bende olmak istiyorum fakat korkularım var

iyi akşamlar ceylan gerçekten istiyorsan korkularını yenmelisin bence korkulcak bişey yok burdaki tüm tecrübeli arkadaşlarında dediği gibi.biraz inceleme fırsatı bulursan forumu rahatlıyacağına eminim..

Öncelikle geçmiş olsun :KK71: 2 Hafta olmuş tabi daha erken.6 Ay sonra gögsünün şekli tamamen ortaya çıkmaya başlayacak.Şişlikler konusunda 3. ayda bile degişimi hissedeceksin.Yani kıssaca 1 sene içerisinde gögsün yavaş yavaş kendi şekline girmeye başlayacak,ama korkma tabi iyice küçülecekler degil bu degişim.Orjinal gögüs şeklini alacak,daha dogal görünecekler.Protezlerin varlıgını unutacaksın.Birde ameliyat yöntemini yazmamışsın,kas altı yöntemiyle ameliyat olduysan ödemin çok fazladır..yani yönteme görede degişir..Umarım yardımcı olabilmişimdir :KK34:

Arzum77 çok teşekkür ederim cevap için.
Ben kas zarı altına meme altı kesisiyle oldum ameliyat. Ameliyattan sonra 1 göğsüm biraz daha fazla şişti ama o da büyük ölçüde indi gibime geliyor.
Eğer 2 haftada bu kadar indiyse 3 aya bişey kalmaz gibi de düşünüyorum bazen :)
Hareketlerim çok rahatladı sadece tek sorun yan ve yüzüstü yatamıyorum :KK43: bu durum ne kadar süre devam eder acaba??
Bu arada doktorum göğüsleri ortaya ve yukarı doğru ittirerek bir masaj verdi. Herkesin yaptığı masaj bu şekilde mi acaba?

X