Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben Silikon taktırdım gayet memnunum bu son zamanlarda çıkan haberlere pek ınanmamanızı öneriyorum..

seve seve yardımcı oluruz canımm ne demek..öncelikle arkadaşlık isteğini kabul ettim canım :KK66:
fiyat konusuna gelirsek istanbul da ya da başka şehirde ve devlet ya da özel hastanede yaptırmana göre fiyatlar farkedecektir..Örneğin benim doktorum Barış Çakır Acıbadem Fulya Hastanesi nde yapıyor ameliyatlarını..ve ben her şey dahil 6500 lira ödedim..her şeyinden de çok memnun kaldım memişler de harika oldular :))
drita arkadaşımız da konya da devlet hastanesinde hakan beye olmuş ameliyatını o da 2500 lira vermiş ve onunkiler de çook güzeller..devlet ve özel farkediyor baya anlayacağın canım benim..

Merhaba Nergis ben de geçen hafta Barış Çakır'a gittim bana herşey dahil 7500 fiyat verildi. Önerdikleri silkonu tercih edersem 8000 olacak.
Aradaki fiyat farkı neden kayanaklanıyor olabilir ? Barış Bey'de karar kılmıştım. başka da bir doktora gitmedim ama aradaki bu fiyat farkı beni endişelendirdi.
Fikrini paylaşırsan sevinirim.

Kızlar aslında ben de olmak istiyorum ama şikayetçi olanlar varmış birinci ağızdan duymasam duydum böyle şeyler..Rahatsız ediyormuş yaşam kalitesini düşürüyormuş ve çıkarttırmak zorunda kalınıyrmuş vs.. Ne yapsak küçük olması da ezik hissettiryor insanı destek :KK43:

:nazar::nazar:Bu arada butterfly profil resmindeki göğüsler sana mı ait çok doğal gözüküyor ??

Canım yeni yılla birlikte Barış bey hastanesiyle anlaşmasını yenileyeceği için fiyat yükselmiş olabilir..tekrar arayıp bunu bir sor istersen
Merhaba Nergis ben de geçen hafta Barış Çakır'a gittim bana herşey dahil 7500 fiyat verildi. Önerdikleri silkonu tercih edersem 8000 olacak.
Aradaki fiyat farkı neden kayanaklanıyor olabilir ? Barış Bey'de karar kılmıştım. başka da bir doktora gitmedim ama aradaki bu fiyat farkı beni endişelendirdi.
Fikrini paylaşırsan sevinirim.

:nazar::nazar:Bu arada butterfly profil resmindeki göğüsler sana mı ait çok doğal gözüküyor ??

Evet canım..onlar benim,yanlızca benimmm.. :)) Bu arada silikon ameliyatından,sonra yaşam kalitesi düşüyor demişler sana :KK9: Aksine yaşam kaliten yükseliyor,kendine güveni tam,özgüven duygusu tavan yapmış bir bayan olarak geçiriyorsun geri kalan ömrünü Allahın izniyle tabi..Çıkarttírmak zorunda kalmak??? Bilemiyorum ben gögüserimin durumuna o kadar alıştımki sanki bu ameliyatı hiç olmamışım,gögüslerim hep böyleymiş gibi geliyor.Zaten protezide hiç hissetmiyorum,iz durumumda gayet iyi,izlerim silindi..Daha ne olsun,bir problem çıkartmadıgı sürece birşey yok tabi,asla çıkarttírıpta o eski görüntüme geri dönmem,dönemem...asla Allah korusun..düşünemiyorum.Valla iyikide bu ameliyatı olmuşum diyorum,keşke daha önce olsaydımda asıl o ezik günerimi şimdiki gibi mutlu şekilde yaşasaydın diye düşünüyorum

kızlar bir şey soracagım

ben dısıme dolgu yaptırdıgımda bıle vucudumda bır yabancı madde oldugunu hıssedıyorum alısamıyorum carcabuk.silikon yapıldıgında ne bıleyım bır agırlık hıssedıyormusunuz ya da fazlalık gibi ???

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 5 yıl önce göğüslerimi büyüttüm,acayip kompleks yapıyordum,yok gibiydiler, hele mayo giymekten nefret ediyordum.Prof.Aylin Bilgin Karbulut a ameliyat oldum.Son derece memnunum,kesinlikle çok doğal ve harika oldu, sonucun bu kadar iyi olacağını bilsem çok daha önce yaptırırdım. Kendimle barıştım diyebilirim :) Tavsiye ederim...

arkadaşım niyetleniyor, herşey dahil 4000 Tl gibi fiyat almış..

Ben de herşey dahil 3800 tl'ye olacağım doktorum burçak Erdinç. Yalnız ben tanıdık vasıtasıyla gittim normalde 4000-5500 arası hastaneye göre fiyat değişiyor. Ama muayene ücretsiz görüşürseniz uygun fiyat için açıkça konuşun kırmayacaktır. Çok cici bir kadın. Allah kolaylık versin.

Merhaba arkadaslar
Bir turlu karar veremiyoruım .Ayın 19 ameliyat gunum alındı Bu hafta doktora gittip konusucam .Ama ben hala kararsız bir sekilde dolasıyorum .Öyle bir noktaya geldim ki artık rahat rahat gögüslerimi acıp arkadaslarıma sence yaptırmalımıyım diye soruyorum :) benki kimsenin yanında bu hareketi yapamayan biriydim . bazıları yaptır bazılarıda yok sen cok zayıfsın gerek yok dogal olmaz vs vs diyorlar .ben acıkcası ne yapıcam bilmiyorum .of ne zor bir kararmıs ........

merhaba, bence sen önce arkadaşlarına göstermeyi bırak, kendin ne istediğine odaklan önce. çünkü herkesin zevki faklıdır, herkes yaptır dese bile bu sefer de küçük göğüs seven küçük yaptır, büyük seven de büyük yaptır diyecek. o yüzden kendin ne istiyorsun, nasıl olsa daha memnun olurdun onu düşün. kesin kararını verdikten sonra gerisi geliyor zaten :)

Merhaba arkadaslar
Bir turlu karar veremiyoruım .Ayın 19 ameliyat gunum alındı Bu hafta doktora gittip konusucam .Ama ben hala kararsız bir sekilde dolasıyorum .Öyle bir noktaya geldim ki artık rahat rahat gögüslerimi acıp arkadaslarıma sence yaptırmalımıyım diye soruyorum :) benki kimsenin yanında bu hareketi yapamayan biriydim . bazıları yaptır bazılarıda yok sen cok zayıfsın gerek yok dogal olmaz vs vs diyorlar .ben acıkcası ne yapıcam bilmiyorum .of ne zor bir kararmıs ........

Merhaba arkadaslar

Kimseyi dinleme bence de aynaya baktığında mutsuzsan ve maddi durumun müsaitse hiç düşünmeden yaptır. Karar vermen konusunda bu forum sana gercekten çok yardımcı olur. En Büyük KK

Son düzenleme:
Merhabalar!
Ben 19 yasindayim ve Gögüslerim yok denilecek kadar kücük. Boyum 163cm kilom 49 (kilo almaya calisiyorum) ve Silikon taktirmak istiyorum ama söyle birsey duydum Silikon taktiranlar hemen hemen iki Ay boyunca Kollarini hareket ettiremiyorlarmis ve tamamen iyilesmesi alti Ay falan sürüyormus... bu dogrumu cok merak ettim, sonucda Oyuncularda Dizi esnasinda Gögüslerine Silikon taktiriyorlar ve rahat rahat Dizi cekimlerine devam ediyorlar... o yüzden cok merak ettim. Ameliyat olanlar bana bunun Cevabini verebilirse cok sevinirim..

Canım yok öyle bir şey 1 haftada gayet iyi oluyorsun :KK66: korkma sen ameliyattan..
Merhabalar!
Ben 19 yasindayim ve Gögüslerim yok denilecek kadar kücük. Boyum 163cm kilom 49 (kilo almaya calisiyorum) ve Silikon taktirmak istiyorum ama söyle birsey duydum Silikon taktiranlar hemen hemen iki Ay boyunca Kollarini hareket ettiremiyorlarmis ve tamamen iyilesmesi alti Ay falan sürüyormus... bu dogrumu cok merak ettim, sonucda Oyuncularda Dizi esnasinda Gögüslerine Silikon taktiriyorlar ve rahat rahat Dizi cekimlerine devam ediyorlar... o yüzden cok merak ettim. Ameliyat olanlar bana bunun Cevabini verebilirse cok sevinirim..

kızlar bütün meme amelıyatlarında mı ılk günler simetri sorunu oluyor.yanı bırı buyuk bırı kucuk yada egrı...vs.yoksa bazılarında mı oluyor?????

:KK19:
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.

canım bende olacağım nerde oldun sen?ve fiyatı ne kadaara maal oldu.resimlerinide koyarsan çok iyi olur bizim için

X