Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 ocağa gerisayım başladı artık geceleri uyku yok bana:))
seve seve yardımcı oluruz canımm ne demek..öncelikle arkadaşlık isteğini kabul ettim canım
fiyat konusuna gelirsek istanbul da ya da başka şehirde ve devlet ya da özel hastanede yaptırmana göre fiyatlar farkedecektir..Örneğin benim doktorum Barış Çakır Acıbadem Fulya Hastanesi nde yapıyor ameliyatlarını..ve ben her şey dahil 6500 lira ödedim..her şeyinden de çok memnun kaldım memişler de harika oldular :))
drita arkadaşımız da konya da devlet hastanesinde hakan beye olmuş ameliyatını o da 2500 lira vermiş ve onunkiler de çook güzeller..devlet ve özel farkediyor baya anlayacağın canım benim..
Merhaba Nergis ben de geçen hafta Barış Çakır'a gittim bana herşey dahil 7500 fiyat verildi. Önerdikleri silkonu tercih edersem 8000 olacak.
Aradaki fiyat farkı neden kayanaklanıyor olabilir ? Barış Bey'de karar kılmıştım. başka da bir doktora gitmedim ama aradaki bu fiyat farkı beni endişelendirdi.
Fikrini paylaşırsan sevinirim.
Bu arada butterfly profil resmindeki göğüsler sana mı ait çok doğal gözüküyor ??
fiyatla ilgili bilgi verebilecek olan varmı ben düşünüyorum büyütmeyi ama fiyat bilmiyorum?
arkadaşım niyetleniyor, herşey dahil 4000 Tl gibi fiyat almış..
Merhaba arkadaslar
Bir turlu karar veremiyoruım .Ayın 19 ameliyat gunum alındı Bu hafta doktora gittip konusucam .Ama ben hala kararsız bir sekilde dolasıyorum .Öyle bir noktaya geldim ki artık rahat rahat gögüslerimi acıp arkadaslarıma sence yaptırmalımıyım diye soruyorum :) benki kimsenin yanında bu hareketi yapamayan biriydim . bazıları yaptır bazılarıda yok sen cok zayıfsın gerek yok dogal olmaz vs vs diyorlar .ben acıkcası ne yapıcam bilmiyorum .of ne zor bir kararmıs ........
Merhaba arkadaslar
Bir turlu karar veremiyoruım .Ayın 19 ameliyat gunum alındı Bu hafta doktora gittip konusucam .Ama ben hala kararsız bir sekilde dolasıyorum .Öyle bir noktaya geldim ki artık rahat rahat gögüslerimi acıp arkadaslarıma sence yaptırmalımıyım diye soruyorum :) benki kimsenin yanında bu hareketi yapamayan biriydim . bazıları yaptır bazılarıda yok sen cok zayıfsın gerek yok dogal olmaz vs vs diyorlar .ben acıkcası ne yapıcam bilmiyorum .of ne zor bir kararmıs ........
Merhabalar!
Ben 19 yasindayim ve Gögüslerim yok denilecek kadar kücük. Boyum 163cm kilom 49 (kilo almaya calisiyorum) ve Silikon taktirmak istiyorum ama söyle birsey duydum Silikon taktiranlar hemen hemen iki Ay boyunca Kollarini hareket ettiremiyorlarmis ve tamamen iyilesmesi alti Ay falan sürüyormus... bu dogrumu cok merak ettim, sonucda Oyuncularda Dizi esnasinda Gögüslerine Silikon taktiriyorlar ve rahat rahat Dizi cekimlerine devam ediyorlar... o yüzden cok merak ettim. Ameliyat olanlar bana bunun Cevabini verebilirse cok sevinirim..
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.