canım geçmiş olsun? fıyat olarak ne kadar verdın? kaç cc takıldı..bende hazıranda olcam hala kafa bır mılyon 5doktorla konustum..kafa karıştı :)
Bak ben 2 dr gorustum. Digeride tugrul meral. Ikiside doc. Ve kendi konularinda uzmanlar. Kesinlikle cok fazla dr. Ile gorusup kafani karistirma. Turgul meralle telde gorustum kendisi bana kas ustu yaptigini soyledi sebeplerini sordum vs cok tatmin edici gelmedi konuşması birazda ukala bir hava var onda itici geldi telefonda görüşmesi. Sonra ercan karacaogluna mail attim super bir maille bana donus yapmis. Sorularimi cvplamis vs. Sonra gene bikac sorum vardi maille donus yapti. Ve muayeneye gittim konusmasi olaya bakisi anlatmasi cok guzel seni olaya hazirliyor. Ve cok kibar bir dr. Hic ukala deil. Ayrica askeri bir gecmisi var ve izler konusunda kendiside hassas. Ve ben ona ameliyat oldum harika gecti su an 3. Günüm direnlerim var biraz agrim var ama iyiym. Direnler cikinca foto aticam. Bakarsin. Cok fazla dr. Ile kafani karistirma. Ben dr. Bakarken ozellikle meme konusundaki uzmanlığını arastirdim. Ve doc. Olmasina baktim sende bu sekilde ayirt edebilirsin. Bu arada ameliyat 7000 tl. Gogus alti kesisi kas alti 345 cc alergan marka protez takildi canim. Ins. Sende en kisa zamanda olursn. Ben 1 aydir filan dusunuodm gittim oldm valla mutlu hissediyorm:)