Herkese selam,arkadaşlar operasyondan ne kadar süre sonra çalışmaya başlayabilirim???
merhaba,, ben yaklaşık 3 yıl önce oldum ameliyat. Şöyle söyleyim, ben perşembe günü ameliyat olmuştum ve pazartesi işe gitmiştim... tabi yaptığınız işe de bağlı. Ben psikolog olarak çalıştığım için çok fazla hareket etmiyordum zaten işte... hareketli bir işiniz varsa belki 1 hafta dinlenmeniz iyi olur.
Arkadaşlar ben 1 ay önce oldum açıkcası memnunum ama spor yasağı var 3 ay diyorlar öğretmen oldugum icin bir hafta sonra çalıştım sorun yaşamıyorum . Ama spor için korkuyorum bir ay sonra spor yapanlar var mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Göğüs 3500 tl burun 2500 tl ödedım
Evet Hacettepe de Haldun Kamburoglu su an amerıkada iki arkadaşım daha gidip yapacak bizler Almanya da oturuyoruz
bende istiyorum doktr tavsiyesi olan
Canım hacettepeyi ara bölüme bağlan ordan doktor bilgisi alabilirsin orda plastik cerrahiden harun beyin numarasını al kendisi ömer ekin in hocası.ömer bey şuan tez yazdığı için ameliyatlara girmiyormuş ama dediğim gibi harun bey onun hocası numarası yok bende maalesef
Benim de gün sayacağım günler gelsin artııııııııık
kızlar 8 mayısta göğüs büyütme ameliyatı oluyorum,heyecanıma ortak olun:))
300 veya 350 cc olacak, salih emre bey ameliyatta karar verecek,ben ona bıraktım herşeyi
çok mutluyum ama damar yolu açılmasından bile korkuyorum inanın...ama doktoruma duyduğum güven tam.hastanede çok güzel,nişantaşında oluyorum:)
görüşürüz:)))
kızlar 8 mayısta göğüs büyütme ameliyatı oluyorum,heyecanıma ortak olun:))
300 veya 350 cc olacak, salih emre bey ameliyatta karar verecek,ben ona bıraktım herşeyi
çok mutluyum ama damar yolu açılmasından bile korkuyorum inanın...ama doktoruma duyduğum güven tam.hastanede çok güzel,nişantaşında oluyorum:)
görüşürüz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?