• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Meltosh beeni eklrmisin bende ameliyat oncesi tecrubeli arkadaslardan fotograf arayisindayim sakincasi yoksa gorebilirmiyim fotolarini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meltosh Canm ben gulayferdgmz dun site cokunce benim herseyleim gitti .simdi butun arkadaslarima tekrar mesaj yaziyorum eklermisin beni arkadasim.bu yeni adresim guldgmz resimlerden taniycaksin zaten kim oldugumu. :))

Kızlaaaaar ben de Volkan beyle görüştüm ve haziran ayında büyük ihtimal ile ameliyat oluyoruuuum :8: Kasaltı yuvarlak 250cc gibi bir büyüklük düşündüm tam büyüklüğe diğer randevumda karar vericeeez. Genel anesteziden çok korkuyorum ama :18:

Kızlaaaaar ben de Volkan beyle görüştüm ve haziran ayında büyük ihtimal ile ameliyat oluyoruuuum :8: Kasaltı yuvarlak 250cc gibi bir büyüklük düşündüm tam büyüklüğe diğer randevumda karar vericeeez. Genel anesteziden çok korkuyorum ama :18:

hyrlı olsn cnm . keske korkmasam bennde yaptırıcamda yasım kucuk 22 . gogusler 75 mınnıcık sıvrı sıvrı

Meltosh Canm ben gulayferdgmz dun site cokunce benim herseyleim gitti .simdi butun arkadaslarima tekrar mesaj yaziyorum eklermisin beni arkadasim.bu yeni adresim guldgmz resimlerden taniycaksin zaten kim oldugumu. :))

Gülay`cım merhaba,
Kullanıcılarımız gitmedi canım, herkesin şifresi resetlenmiş. 5defa hatalı şifre gitince şifremi unuttum butonu çıkıyor ve yeni şifre alabiliyorsun.
Arkadaş listen profilinde boş gibi geliyor ama üst taraftan girince, görüyorsun.
Aynı şekilde mesajlarımızda duruyor ama sayaç sıfırlandığı için özel mesaj gönderemiyoruz. Bir hesaplama programı çalıştırıp mesaj adedini, kalpleri falan geri getireceklermiş.
Forumun ana sayfasında Kazen açıklama yapmış.
Umarım bu bilgi işine yarar
Sevgiler

Gülay`cım merhaba,
Kullanıcılarımız gitmedi canım, herkesin şifresi resetlenmiş. 5defa hatalı şifre gitince şifremi unuttum butonu çıkıyor ve yeni şifre alabiliyorsun.
Arukadaş listen profilinde boş gibi geliyor ama üst taraftan girince, görüyorsun.
Aynı şekilde mesajlarımızda duruyor ama sayaç sıfırlandığı için özel mesaj gönderemiyoruz. Bir hesaplama programı çalıştırıp mesaj adedini, kalpleri falan geri getireceklermiş.

Dwarkelf cnm hesabimi geri getirdik resimlerim duruyo.arkadaslarim yok.dedigin yeri tam olarak aciklayabilirmisin.ben cepten giriyorum.ama pc gorunyusunde giriyorum.arkadaslarimj bulcagim yerd3 ne yaziyor.soyleyebilirmisin bulayim cnm benm :((

Gülay`cım merhaba,
Arukadaş listen profilinde boş gibi geliyor ama üst taraftan girince, görüyorsun.

Dwarkelf cnm hesabimi geri getirdik resimlerim duruyo.arkadaslarim yok.dedigin yeri tam olarak aciklayabilirmisin.ben cepten giriyorum.ama pc gorunyusunde giriyorum.arkadaslarimj bulcagim yerd3 ne yaziyor.soyleyebilirmisin bulayim cnm benm :((

Profiline girince, hani arkadaşlarının etkinliklerini gördüğün yerin üzerinde Etkinliklerim, Hakkımda, Arkadaşlar diye devam eden butonlar var. Orsdaki Arkadaşlar a tıklarsan görebileceksin.
Korkma, her şey duruyor yerinde :1:

Son düzenleme:
Bende korkuyorm bir suru doktor adi var canim nasil karar verdin gidip bende muayene mi olsam diye dusunuyorm acaba ne kadara maloldu bilgi verebilirmisin? Bide beni iyilesme sureci korkutuyor simdi nasilsin kac gun oldu? Kas alti taktırmissin bide iyilesme zor oluyor yorumlardan anladigim. Sporla ilgileniyorum agirlik calisiyorm benim icin cok onemlide:) yardimci olursaniz cok sevinirim. Fazla bilgim yok bu konu hakkinda

Merhaba öncelikle doktor secimi gerçekten zor benim bi arkadaşım göğüs bi arkadaşım da burun ameliyatı olmuştu gidip görüştüm konuştuklarında diğer doktorlara göre mantıklı geldi istediğimi anladı ihtiyacımı anladı bunlar çok önemli fiyata gelince söylemem doğru olmaz çünkü sende başka işlemde yapılabilir ama piyasadan çok çok çok insaflı hakettiğini alıyor iyileşme sürecine gelince benim ilk gün makro zdan dolayı kötüydü sonrasında hiç problem olmadı 20 gün sonra kolları zorlamadan spora başlabildim yürüyüş gibi bacak antrenmanları gibi çok şükür çok iyiyim çok sorunsuz bir ameliyat geçirdim morarma olmadı ameliyatımda hiç kanamam olmadığı için diren takılmadı ameliyata karar verdiysen git görüş serol bey le muayenesi ücretsiz ve ne kadar çok doktor la görüşürsen kafanda şekillenmeye başlıyor sonrasında içine kim sinerse kolayca karar verirsin şimdiden geçmiş olsun

slm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??

Bende oldum 225cc bnim boy 165 ama inan kücük geliyo basta insana sanki ama normal bnce.inan doktor büyüklügü boyuna göre yapiyor.bir tanidim var 400cc yaptirdi bel arisindan sikayetci diyeri 380cc ayni sekilde.yani demek istedim bel agri sorunu yasama riskin okadar artiyor.:18:

Merhaba öncelikle doktor secimi gerçekten zor benim bi arkadaşım göğüs bi arkadaşım da burun ameliyatı olmuştu gidip görüştüm konuştuklarında diğer doktorlara göre mantıklı geldi istediğimi anladı ihtiyacımı anladı bunlar çok önemli fiyata gelince söylemem doğru olmaz çünkü sende başka işlemde yapılabilir ama piyasadan çok çok çok insaflı hakettiğini alıyor iyileşme sürecine gelince benim ilk gün makro zdan dolayı kötüydü sonrasında hiç problem olmadı 20 gün sonra kolları zorlamadan spora başlabildim yürüyüş gibi bacak antrenmanları gibi çok şükür çok iyiyim çok sorunsuz bir ameliyat geçirdim morarma olmadı ameliyatımda hiç kanamam olmadığı için diren takılmadı ameliyata karar verdiysen git görüş serol bey le muayenesi ücretsiz ve ne kadar çok doktor la görüşürsen kafanda şekillenmeye başlıyor sonrasında içine kim sinerse kolayca karar verirsin şimdiden geçmiş olsun

Canim senin doktorunun tam adi nedir soylersen birde hangi hastanede ve semtte istanbul anadolu yakasinda mi? Memnun kalmisa benziyorsun en azindan muayene olabilirim

gögüs ameliyati düsünüyorsan yardimci olabilecegimi düsünüyorum.cok iyi tanidigim kendimde estetik oldum profesyonel bir Doc.Dok.!!:52:

Canim doktorunun adi nedir birde fiyat konusunda bilgilendirebilir misin bende olmak istiyorum yardimci olursan sevinirim

canım demekki vücudun da onu kaldırmış tabiki bazı doktorlarda büyük protez kullanmaya korkuyor mudur nedir bizim türk doktorları çok temkinli bu konuda.. heralde gelmiş geçmiş en büyük cc 505 cc dir :D bir arkadaş yaptırdı forumda.. rekor o dur heralde :D yurt dışında da 500 den aşağı yok heralde kocaman göğüsleri onlarınki de çok yapma duruyor belki sana büyük takılsaydı seninki de öyle durabilirdi hani.. sonrasında kapsül durumu bile oluşabilirdi.. ben ameliyat olmadan önce doktorumun muayenesindeki 310 cc liği çok beğendim doktorum o şekilde dursun diye 325 anlaştık daha yükseğini ameliyat öncesi hiç düşünmedim ben çok korkuyordum kapsül felan oluşup çıkarrttırmak zorunda kalırım diye şimdi benmkilerde küçük ama bnm üst bölgemde hiç et yağ vs hiç bişi yok kemiklerim sayılıyor.. bana da küçük geliyor ama en azından böyle bir ameliyatı olabildim ve eski ile karşılaştıracak olursam eski halimden çok çok daha iyi kesinlikle başta hani şu anki gibi meme dokum olsaydı asla yapırmazdım.. ama hiç olmayınca başvurdum bende bu yönteme kan tutmasına rağmen o.O herşeyin hayırlısı diyorum :)

Canim ameliyatini kim yapti biede genelde 250 cc filan takmislar sana 325 nasil ufak geliyor:))) bende muayene icin doktora gidicem ama ne kadar soylesem bilemedim su an:)

Canim doktorunun adi nedir birde fiyat konusunda bilgilendirebilir misin bende olmak istiyorum yardimci olursan sevinirim

canim, Doc Dok. Tugrul Maral sahsen kendisine duaciyim inan.Sayesinde suan okadar Özgüvenim arti ki anlatamam.Tam olarak nasil istiyosun ?
:36:

2 tanecik foto eklemeyi basarabildim nakabilirsiniz

canim, Doc Dok. Tugrul Maral sahsen kendisine duaciyim inan.Sayesinde suan okadar Özgüvenim arti ki anlatamam.Tam olarak nasil istiyosun ?
:36:

Sana kac cc takildi canim benim vucut olculerim 84 65 97 sanırım kalca ile orantili olmasi gerekiyor 350 cc cok mu bilmiyorm ki mentosh sanirim 325 cc taktirmis gayet guzel duruyor. Fiyat konusu nasil cok mu pahali ve hastane onemli hangi hastende oldun. Ve iyilesme surecin rahat mi gecti. Ben ist. Dayim anadolu yakasi benim icin cok ideal olur.

canim yazdim gibi Doc.Dok. Tugrul Maral bir mail yazmaya deger bence.bütün mailere cvp veriyo,insana güven veriyo ki en önemlisi isini harbi coook iyi yapiyo.
info@tugrulmaral.com ,sehnazin slm var yaz inan daha uygun yapar.bir cok ark.da ona gitti ve hepsi cok memnun.canim acikcasi butür ameliyatlarda fiyatan mada dok. nekadar iyi olup olmadi cok daha önemli,sonucta bir kez yapiyorsun butür ameliyati düsünsene sonuc berbat :43: yani birde böyle düsün.yazmaya deger derim.:36:

canim yazdim gibi Doc.Dok. Tugrul Maral bir mail yazmaya deger bence.bütün mailere cvp veriyo,insana güven veriyo ki en önemlisi isini harbi coook iyi yapiyo.
info@tugrulmaral.com ,sehnazin slm var yaz inan daha uygun yapar.bir cok ark.da ona gitti ve hepsi cok memnun.canim acikcasi butür ameliyatlarda fiyatan mada dok. nekadar iyi olup olmadi cok daha önemli,sonucta bir kez yapiyorsun butür ameliyati düsünsene sonuc berbat :43: yani birde böyle düsün.yazmaya deger derim.:36:

Tabiki haklisin yaziyim o zaman ay olsam artik ya insan kafasina bisey koyduğunda yapmayinca mutsuz oluyor:) ben bir mail atiyim o zaman tesekkur ederim ilgine birde foto var mi senin arkadas olarak eklesem gorebilirmiyim

Canim senin doktorunun tam adi nedir soylersen birde hangi hastanede ve semtte istanbul anadolu yakasinda mi? Memnun kalmisa benziyorsun en azindan muayene olabilirim

Canım ben çok memnun kaldım doktorumun adı serol Mehmet inceoğlu Kartal da avicennne özel umut hastanesinde salı ve cuma günleri muayenesi ücretsiz şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur ve içine sinen bir doktor bulursun benim çok kafam karışmıştı karar vermek gerçekten zor

Back